Najvacsie futbalove prestupy

O športe...
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Solskjaer skoncil karieru neni to prestup ale v podstate to patri sem a to je skoda v manchestri bol ako zolik a daval rozhodujuce goli ved on dal gol vo finale proti bayernu na 2:1 a vyhral manU ligu majsttrov je to skoda ale zostava v man ako daky trener alebo neviem co
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

IZZi-BA napísal:Solskjaer skoncil karieru neni to prestup ale v podstate to patri sem a to je skoda v manchestri bol ako zolik a daval rozhodujuce goli ved on dal gol vo finale proti bayernu na 2:1 a vyhral manU ligu majsttrov je to skoda ale zostava v man ako daky trener alebo neviem co
bol to pan hrac a som mu vdacny za to co ukazoval na ihrisku . nezabudnem nanho Ole forever
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

spekuluje sa o prestupe adriana do arsenalu... to by sa mi pacilo 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Chelsea ponuka dobry balik za Ronaldinha...

http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... ier-league?
kubodinho
Professional
Professional

hojko napísal:Chelsea ponuka dobry balik za Ronaldinha...

podla mna somarina , nepojde
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hojko napísal:Chelsea ponuka dobry balik za Ronaldinha...

Takyto hrac neexistuje ze by sa presadil v anglickej lige a uz vobec nie v Chelsea. Tam treba behat a to on moc nevie.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Takyto hrac neexistuje ze by sa presadil v anglickej lige a uz vobec nie v Chelsea. Tam treba behat a to on moc nevie.
ronaldinho nemusi behat a aj tak bude najlepsi , kazdopadne sa do chelsea nehodi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

By dvaja odbornici na futbal, mate aj konkretne argumenty na to preco sa do Chelsea nehodi???
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

neviem preco by sa nehodil, aspon budu hrat utocnejsie, a aspon by mozno isli spat k avizovanemu rozostaveniu 4-3-3
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:By dvaja odbornici na futbal, mate aj konkretne argumenty na to preco sa do Chelsea nehodi???
1. V Anaglickej lige som nevidel brazilcana jeho tipu ze by sa tam nejak presadil, celkovo v anglicku spocitas brazilcanov na jednej ruke
2. Ronaldinho ani teraz nepodava moc dobre vykony resp malo beha, a anglicka liga je hlavne o nasadeni, on by to nestihal
3. V Anglicku take finticky dlho robit nebude, nejaky Heskey mu da smikacku a chudak si dolame nohu, inac povedane bude tam casto zraneny
4. Sposob hry ktoru praktikuje Chelsea. Oni bojuju nakopavaju lopty dopredu atd, tam sa na narazacky nehraje.

Osobne by som chcel aby tam prestupil, by aspon zazil tvrde treningy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

1. Nulovy argument.
2. Zase nulovy argument, len cez vikend sa odohralo uvodne kolo spanieskej ligy a tak neviem co cakas.
3. Opat nulovy argument. Tym chces povedat, ze v spanielskej lige ci Lige majstov sa hrava bez smykaciek a vsetci protihraci sa na neho len nemo pozeraju???
4. Chces povedat, ze Barca lopty nenakopavala a hrala cisto na narazacky, zatial co Chelsea len nakopavala lopty bez narazaciek???
5. Tym treningom chces povedat, ze v Barcelone netrenoval a chodil pocas tohto casu na kavicky s fanusickami???
kubodinho
Professional
Professional

B3rET napísal:spekuluje sa o prestupe adriana do arsenalu... to by sa mi pacilo 8)
hostovanie , nie prestup . inter by bol blby keby ho pustili na prestup
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

takze, vypada to tak prestup Ronaldinha do Chelsey sa nepodari dotiahnut, tak sa pokusaju kupit portugalskeho kridelnika z FC porta Ricarda Quaresma , za ktoreho ponukaju 25 mil €
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

fuuu velmi rad by som ho videl v chelsea.. len pochybujem ze si porto preda klucoveho hraca :?
kubodinho
Professional
Professional

B3rET napísal:fuuu velmi rad by som ho videl v chelsea.. len pochybujem ze si porto preda klucoveho hraca :?
nepreda a do chcelsea uz vobec ne
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

henry do barcelony je myslim najvacsi prestup tohto roku a este beckham z real madrid do nejakeho americkeho klubu teraz neviem ako sa vola ale myslim ze spravil velku chybu lebo americania a futbal to nie je dobre spojenie
IZZi-BA
Star
Star

Riquelme z Villarealu do Atletica Madrid by mal ist za 10 melonov eur
kali520
Darca
Darca

Hojko napísal:2. Zase nulovy argument, len cez vikend sa odohralo uvodne kolo spanieskej ligy a tak neviem co cakas.
Ronaldinho podaval slabe vykony uz aj minulu sezonu.
Hojko napísal:3. Opat nulovy argument. Tym chces povedat, ze v spanielskej lige ci Lige majstov sa hrava bez smykaciek a vsetci protihraci sa na neho len nemo pozeraju???
V spanielskej lige (a nie len v nej) sa nehra s takym nasadenim ako v anglicku, v anglicku hrac ide po lopte aj ked vie ze ju neziska ale aj tak ide za nou a to si neviem predstavit ze by ronaldinho niekedy vedel spravit
Hojko napísal:4. Chces povedat, ze Barca lopty nenakopavala a hrala cisto na narazacky, zatial co Chelsea len nakopavala lopty bez narazaciek???
Chcem tym povedat ze sposob hry ktoru praktikuje barcelona je vo vsetkych smeroch odlisny od sposobu hry ktoru prezentuje Chelsea
Hojko napísal:5. Tym treningom chces povedat, ze v Barcelone netrenoval a chodil pocas tohto casu na kavicky s fanusickami???
Neviem co robil na treningu ale po vitazstve na LM sa mi zdal byt pomalsi menej technickejsi a ovela menej behal ako keby sa mu uz nechcelo, a mozno to je len moj nazor ale podla mna pribral aspon tie 4 Kg zrejme mu asi slava stupla do hlavy. A tymto dojmom na mna posobilo cele muzstvo.
Hojko napísal:1. Nulovy argument.
Neviem preco, v anglicku sa proste technicky futbal nehraje a ti brazilcania to dobre vedia preto tam ani nejdu. Sam Ronaldinho mal s PSG prestupit do Man utd ale vybral si Barcelonu.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja si myslim, ze Ronaldinho je stale vyborny hrac, a v anglickej lige by sa mozno chytil, trosku by sa zocelil, lenze kam by ho vopchali ? Lampard, Ballack, Essien, Malouda...ja neviem. Skor tam neprestupi, zostane v Barce
IZZi-BA
Star
Star

ja som cital niekde ze Adriano mal ist do West Hamu na hostovanie a on by bol nieco take ako J.Baptista taky isty typ len Adriano je uplne ofenzivny hrac ale aj postavu maju podobnu dobru na anglicku ligu
Napísať odpoveď