Vesmirni lide
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Dalsi vesmir. Je to fajn, ludia sa fakt niekedy musia aj zabavit na nekonecnej hluposti inych ludi. Je mi ich luto, maju svoj vesmir, a verit mu je "odvazne" vnimanie reality. Oni asi maju vieru ze halusky co maju vecer v posteli su znamenim samotnym
ze su real moznostou. Asi maju 4.hlas srdca ako 4dcl rumu v hlave
ten chlapík je zjavne psychicky narušený. tipujem dáku formu schozofrénie, ale chcelo by to podrobné vyšetrenie.
My sa tu síce smejeme, no neuvedomujeme si, že to, čo nám príde ako neuveriteľne vtipný blábol niekto považuje za svätú pravdu, a takýto človek môže byť skutočne presvedčivý pri stretnutí s psychicky labilnými ľuďmi, ľuďmi prežívajúcimi silnú psdychickú traumu a pod.
Podobné nezmysly nesú totiž známky klasického vymývania mozgov. A smiať sa budeme len dovtedy, kým im ich vesmírny vodca neprikáže zničiť všetkých nehodných a oni nepustia plyn do celej bytovky a nevyhodia ju do luftu, alebo nezačnú strieľať do detí na pieskovisku z kalašnikova, aby ukázali neveriacim svoju silu a moc.
Mnoho tragédií vzniklo z podceňovania a ja som jednoznačne za to, aby on i jeho spolupracovníci boli v čo najkratšom čase odchytení a vzatí do väzby, resp. strčení do blázninca. jeho to možno iba utvrdí v jeho absurdnej pravde, no spoločnosť bude bezpečnejšia.
//priklad toho ako dokážu sekty vygumovať človeku hlavu:
http://www.youtube.com/watch?v=OTPk_CMB1j4
predstavte si, žeby jej povedali, aby nalákala na hajzel detičky a podrezala ich.
My sa tu síce smejeme, no neuvedomujeme si, že to, čo nám príde ako neuveriteľne vtipný blábol niekto považuje za svätú pravdu, a takýto človek môže byť skutočne presvedčivý pri stretnutí s psychicky labilnými ľuďmi, ľuďmi prežívajúcimi silnú psdychickú traumu a pod.
Podobné nezmysly nesú totiž známky klasického vymývania mozgov. A smiať sa budeme len dovtedy, kým im ich vesmírny vodca neprikáže zničiť všetkých nehodných a oni nepustia plyn do celej bytovky a nevyhodia ju do luftu, alebo nezačnú strieľať do detí na pieskovisku z kalašnikova, aby ukázali neveriacim svoju silu a moc.
Mnoho tragédií vzniklo z podceňovania a ja som jednoznačne za to, aby on i jeho spolupracovníci boli v čo najkratšom čase odchytení a vzatí do väzby, resp. strčení do blázninca. jeho to možno iba utvrdí v jeho absurdnej pravde, no spoločnosť bude bezpečnejšia.
//priklad toho ako dokážu sekty vygumovať človeku hlavu:
http://www.youtube.com/watch?v=OTPk_CMB1j4
predstavte si, žeby jej povedali, aby nalákala na hajzel detičky a podrezala ich.
kamarat si s nim pisal na ICQ. mail asi sotva zozenies, ale icq vraj nebol az taky problem. nedavno premazacal ludi v CL. ak ho nahodou este ma, tak pastnem semtomasso napísal:nema niekto mail na toho Iva Bendu?? chcem ho a neviem ho nikde najst
asi musis len dufat, ze ti napise tedaturtlak69 (23:04:59 28/12/2007)
nazdar, nemas nahodou icq na bendu z vesmirnych lidi?
xy (23:05:15 28/12/2007)
ee
turtlak69 (23:05:21 28/12/2007)
hmm a kde si ho zohnal minule?
xy (23:06:00 28/12/2007)
nvm on mi sam pisal
turtlak69 (23:06:34 28/12/2007)
aha. oki, taaak nic, taaaak sa caf sa
kto je z bratislavy a videl ten autobus odfotte ho prosimhojko napísal:Ufokult Vesmírní lidé je na bratislavských autobusoch
K vesmirnym kktom, ked som cital tu ich stranku tak vacsi naval sraciek zo svojho monitora som este nezazil