Urob si sam - nie SA!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eXo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Urob si sam - nie SA!!

Príspevok od používateľa eXo »

tak vas tu opet zdravim a opat s neistotou lebo som to nikde tu nenasiel ale nie som si isty ci to tu uz nie je (ze by sa to stale schovavalo?) pridavam temu z nazvom urob si sam... mate doma daky vytvor, ktory ste sami spravili? popripade mozte prihodit navod a material, ktory ste potrebovali. ale spravili myslim nie, ze ste napalili CD... ale proste hmotna vecicka nejaka.

ja mam zatial jeden plan pred sebo az sa mi podari hodim ho sem ak nie budem sa cervenat sam a nebudem sa s tym urcite chvalit :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Osobne nie, ale na fóre sa určite nájdu. Napr. viem o týpkovi (SlaZeR) tuto z fóra, o ktorom si myslíme, že chce urobiť detektor kovov home made, tak sa spýtaj jeho :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

na co si tam dal to "NIE SA " :D sak ja myslim ze "urob si sam" kazdy pochopi spravne :D ...........sorry za OT ale nedalo mi :smt033 ..... no a osbne tak ja mam problem i s papiera poskladat stihacku takze nerobim nic :D
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:na co si tam dal to "NIE SA " :D sak ja myslim ze "urob si sam" kazdy pochopi spravne :D ...........sorry za OT ale nedalo mi :smt033 ..... no a osbne tak ja mam problem i s papiera poskladat stihacku takze nerobim nic :D
lebo som vedel, ze sa ma opytas len som si nevedel spomenut tvoj nick a teraz ked uz ho viem mozem zrusit celu tuto temu lebo len kvoli tebe som ju robil :twisted:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

eXo napísal:lebo som vedel, ze sa ma opytas len som si nevedel spomenut tvoj nick a teraz ked uz ho viem mozem zrusti celu tuto temu lebo len kvoli tebe som ju robil :twisted:
:D hehe dobre ....... ale ok koncime nie ? ....... nebudeme tolko spamovat ... peace :surrender:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

jin napísal:Osobne nie, ale na fóre sa určite nájdu. Napr. viem o týpkovi (SlaZeR) tuto z fóra, o ktorom si myslíme, že chce urobiť detektor kovov home made, tak sa spýtaj jeho :wink:
len neviem ci zohnal uz barlu :lol:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

ten nazov tej temy, ako :smt033
ja si doma radsej neskusam spravit uz radsej nic, teda myslim take veci pri ktorych treba byt manualne zrucny :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

fajn tema
kadeco som si robil.vyrezaval kktinky z dreva,kuše,futbalova branka z dreva atd uz si velmi nespominam to som bol mensi ale najnovsi mam opasok vybijany vrchnakmi od smadneho mnicha.vyzera to super akurat tie vrchnaky casto opadavaju
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ja som chcel urobit doplnok do pc z dreva mal to byt taky stvorec a pri pileni som si skoro upilil ukazovak som si don aj trochu zapilil tak radsej serem na take vec ved PC ide aj bez toho a to je hlavne :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Neviem, či sa ráta aj tričko s vlastnoručne vyrobeným nápisom, ktoré sme vyrábali s kamoškou takmer štyri hodiny, hoci to tak nevyzerá :D Ale napísať ten nápis na počítači, vytlačiť ho, vnútro písmen vystrihnúť manikúrovými nožničkami (to sme vyrábali najprv šablónu :wink: ), potom nastaviť na tričko, vymaľovať farbami, po zaschnutí ešte raz obtiahnuť...dalo nám to vcelku zabrať.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som dakedy robil a lepil z fifika vystrihovacky :|
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Sam som si pokladal plavajuce podlahy v izbach. Sam som si montoval osvetlenie, sam som si byt vymaloval, sam som tyzden skapinal. :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

No ja nie som veľmi zručná a keď občas vidím na nete čo si ľudia sami spravili (alebo v TV kadejaké DIY prerábky bytov a podobne) tíško závidím :oops: Ale na základnej som niečo spravila - drevený lopár a vtáčiu búdku.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ehm budem sa snazit urobit home made motokaru na motor asi z neakej 125 ked sa podari tak dam tak z jawy 350..mal som uz vybavenu motokaru ako kostru len nekdo ju uz nekomu dal alebo predal..proste to ma sere.. uz by som sa cez prazdniny vyvazal..
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:Sam som si pokladal plavajuce podlahy v izbach. Sam som si montoval osvetlenie, sam som si byt vymaloval, sam som tyzden skapinal. :)
ty a ked uz mas take skusenosti nechces prist aj ku mne? :P ale ked tak spominam tak ked som bol maly mal som vselijake blbosti.. naposledy som pomahal kamaratovi robit subwoofer, dake tricka, stojany na modely auticok :D a take drobnosti.

btw: neviete kde z malou zalohou zohnat nejaku elektricku zvaracku?
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Môj "bonsaj", ktorý zatiaľ stojí za nič, lebo som ešte nekúpil normálnu misku. Treba samozrejme, aby ešte vyrástlo viac listov.

Ďaľšia vec je skrinka na zosilovač, ktorú som robil s otcom. Vzadu je trochu krivá, ale účel plní, takže mi to nevadí. :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

spravil som si hrackarsku kladkovu kusu s tisovo laminatovym lucistom
dalej epoxidovosklovlaknovu prilbu
a inac vselico vymyslam v tatkovej stolarskej dielni, ked daco chcem musim si to ist k tatovi odmakat/vyrobit (nabytok atd) dnes nam bol brat brusit nase buduce nove okno do izby
kamaratovi robim nastenku so zamykatelnym deklom...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja sice nic bo trpim diagnozou ORL (obe ruky lave) ale myslim ze tento tu nas vsetkych tromfol: http://www.bikemagazin.sk/clanok-1073-U ... sicky.html
Phoboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Phoboss »

S kamaratmi sme v garazi zmajstrovali van der graafov generator a tesla coil. Sice neni to bohvie co ale tak na druhu stranu vobec sme neboli studovany v tomto obore a vsetko to bolo robene metodou pokus omyl, ktory sa nam castokrat mohol stat osudnym :roll:

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

DIY reproboxy
Napísať odpoveď