ja mam zatial jeden plan pred sebo az sa mi podari hodim ho sem ak nie budem sa cervenat sam a nebudem sa s tym urcite chvalit
Urob si sam - nie SA!!
Urob si sam - nie SA!!
tak vas tu opet zdravim a opat s neistotou lebo som to nikde tu nenasiel ale nie som si isty ci to tu uz nie je (ze by sa to stale schovavalo?) pridavam temu z nazvom urob si sam... mate doma daky vytvor, ktory ste sami spravili? popripade mozte prihodit navod a material, ktory ste potrebovali. ale spravili myslim nie, ze ste napalili CD... ale proste hmotna vecicka nejaka.
ja mam zatial jeden plan pred sebo az sa mi podari hodim ho sem ak nie budem sa cervenat sam a nebudem sa s tym urcite chvalit
lebo som vedel, ze sa ma opytas len som si nevedel spomenut tvoj nick a teraz ked uz ho viem mozem zrusit celu tuto temu lebo len kvoli tebe som ju robilslavo120 napísal:na co si tam dal to "NIE SA "sak ja myslim ze "urob si sam" kazdy pochopi spravne
...........sorry za OT ale nedalo mi
..... no a osbne tak ja mam problem i s papiera poskladat stihacku takze nerobim nic
re
len neviem ci zohnal uz barlujin napísal:Osobne nie, ale na fóre sa určite nájdu. Napr. viem o týpkovi (SlaZeR) tuto z fóra, o ktorom si myslíme, že chce urobiť detektor kovov home made, tak sa spýtaj jeho
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
bolek
Guru
Neviem, či sa ráta aj tričko s vlastnoručne vyrobeným nápisom, ktoré sme vyrábali s kamoškou takmer štyri hodiny, hoci to tak nevyzerá
Ale napísať ten nápis na počítači, vytlačiť ho, vnútro písmen vystrihnúť manikúrovými nožničkami (to sme vyrábali najprv šablónu
), potom nastaviť na tričko, vymaľovať farbami, po zaschnutí ešte raz obtiahnuť...dalo nám to vcelku zabrať.
ty a ked uz mas take skusenosti nechces prist aj ku mne?kinjeril napísal:Sam som si pokladal plavajuce podlahy v izbach. Sam som si montoval osvetlenie, sam som si byt vymaloval, sam som tyzden skapinal.
btw: neviete kde z malou zalohou zohnat nejaku elektricku zvaracku?
-
Stenky
Professional
spravil som si hrackarsku kladkovu kusu s tisovo laminatovym lucistom
dalej epoxidovosklovlaknovu prilbu
a inac vselico vymyslam v tatkovej stolarskej dielni, ked daco chcem musim si to ist k tatovi odmakat/vyrobit (nabytok atd) dnes nam bol brat brusit nase buduce nove okno do izby
kamaratovi robim nastenku so zamykatelnym deklom...
dalej epoxidovosklovlaknovu prilbu
a inac vselico vymyslam v tatkovej stolarskej dielni, ked daco chcem musim si to ist k tatovi odmakat/vyrobit (nabytok atd) dnes nam bol brat brusit nase buduce nove okno do izby
kamaratovi robim nastenku so zamykatelnym deklom...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja sice nic bo trpim diagnozou ORL (obe ruky lave) ale myslim ze tento tu nas vsetkych tromfol: http://www.bikemagazin.sk/clanok-1073-U ... sicky.html
-
Traktorista
Guru