Problém pri zapnutí PC
Problém pri zapnutí PC
mám taký problém že keď zapnem pc tak sa mi na monitore nič nezobrazí a ani vpredu kontrolky nesvietia ale veltilátory idú aj na CPU ... a ked ho chcem vypnúť tak na ani nedá musím ho vypnúť iba hlavným vypínačom na zdroji... neviete mi poradiť čo stým je ?? 
no už som to skúšal rozoberať a povisávať pozakladať naspäť , okrem procesoru procesor som ešte nikdy nevyberal a som to aj skúšal ale volako nejde von môže to byť uschnutá ta teplovodivá pasta bojím sa aby som dačo zle nevytrhol a ramku mám iba jednu ale skúsil som ju dať do iného portu ale nič.. a nemôze byť dačo s CPU?? ... zatial ďakujem
EDIT// Ramka to podla mňa nebude lebo raz keď som čistil PC a vybral som ramku tak som ju potom nie dobre zatlačil a ked som pustil PC tak pípol a sa mi zdá že aj kontrolky svietili
Edit// Už to ide vybral som CPU a dal naspäť .. ale aj tak ďakujem za radu
EDIT// Ramka to podla mňa nebude lebo raz keď som čistil PC a vybral som ramku tak som ju potom nie dobre zatlačil a ked som pustil PC tak pípol a sa mi zdá že aj kontrolky svietili
-
007miroslav007
Expert
PovysavatX-Rico-X napísal:no už som to skúšal rozoberať a povisávať pozakladať naspäť , okrem procesoru procesor som ešte nikdy nevyberal a som to aj skúšal ale volako nejde von môže to byť uschnutá ta teplovodivá pasta bojím sa aby som dačo zle nevytrhol a ramku mám iba jednu ale skúsil som ju dať do iného portu ale nič.. a nemôze byť dačo s CPU?? ... zatial ďakujem
-
midnight_man
Guru
Tuto tému už môžme uzavrieť lebo už som to spravil... ale len tak pre info že ako som postupoval : no všetko som rozobral ramku, grafiku, no všetko okrem CPU lebo lebo tam mám taký blbý chladič nedal sa mi dať dole... založil som to naspäť . Nešlo. Tak som išiel k bratrancovi vyskúšať ramku išla tak som to zase všetko rozobral a potrápil som sa stým chladičom a dal som ho dole .... ale vydrapil som ho aj s CPU lebo tam bola uschnutá ta teplovodivá pasta ... potom som CPU vrátil naspäť pozakladal a už išlo...
a stým vysávačom to vysávam len keď sú komponenty von a tie iba kúsok utriem ... Díky za rady
a stým vysávačom to vysávam len keď sú komponenty von a tie iba kúsok utriem ... Díky za rady