Problém pri zapnutí PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
X-Rico-X
Novice
Novice

Problém pri zapnutí PC

Príspevok od používateľa X-Rico-X »

mám taký problém že keď zapnem pc tak sa mi na monitore nič nezobrazí a ani vpredu kontrolky nesvietia ale veltilátory idú aj na CPU ... a ked ho chcem vypnúť tak na ani nedá musím ho vypnúť iba hlavným vypínačom na zdroji... neviete mi poradiť čo stým je ?? :(
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

najskor ti odisla doska.ak mas moznost vyskusat komponenty v inej doske tak skus.
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

skus ramky ja som mal taky problem uz dvakrat a vzdy to boly ramky... :)
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pinguin11 »

tie ramky to su tvoj problem :idea:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Vsetko vypni, vyber vsetky karty, pamat, disky, procesor. Kabel vypni zo zdroja. Potom zapoj len procesor, daj jednu pamat a zapni. Ak nepojde, skus iny slot pamate.
Toto sa mi stalo uz viac-krat a takto som to musel riesit.
X-Rico-X
Novice
Novice

no už som to skúšal rozoberať a povisávať pozakladať naspäť , okrem procesoru procesor som ešte nikdy nevyberal a som to aj skúšal ale volako nejde von môže to byť uschnutá ta teplovodivá pasta bojím sa aby som dačo zle nevytrhol a ramku mám iba jednu ale skúsil som ju dať do iného portu ale nič.. a nemôze byť dačo s CPU?? ... zatial ďakujem

EDIT// Ramka to podla mňa nebude lebo raz keď som čistil PC a vybral som ramku tak som ju potom nie dobre zatlačil a ked som pustil PC tak pípol a sa mi zdá že aj kontrolky svietili

Edit// Už to ide vybral som CPU a dal naspäť .. ale aj tak ďakujem za radu
brutus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa brutus »

pred necelym mesiacom som mal presne tento problem ... tiez som sa s tym ponatrapil ... a nakoniec som vymenil dosku a ide to lepsie ako pred tym
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

X-Rico-X napísal:no už som to skúšal rozoberať a povisávať pozakladať naspäť , okrem procesoru procesor som ešte nikdy nevyberal a som to aj skúšal ale volako nejde von môže to byť uschnutá ta teplovodivá pasta bojím sa aby som dačo zle nevytrhol a ramku mám iba jednu ale skúsil som ju dať do iného portu ale nič.. a nemôze byť dačo s CPU?? ... zatial ďakujem

EDIT// Ramka to podla mňa nebude lebo raz keď som čistil PC a vybral som ramku tak som ju potom nie dobre zatlačil a ked som pustil PC tak pípol a sa mi zdá že aj kontrolky svietili

Edit// Už to ide vybral som CPU a dal naspäť .. ale aj tak ďakujem za radu
Povysavat :?: :roll:
X-Rico-X
Novice
Novice

007miroslav007 napísal:Povysavat :?: :roll:
No od prachu a tak kontakty na ramke vyčistiť ... No ja občas vyčistím PC :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

X-Rico-X napísal:No od prachu a tak kontakty na ramke vyčistiť ... No ja občas vyčistím PC :D
radsej nevysavaj pc lebo daco ti do toho vysavaca vleti...ja radsej fenujem nech ide vzduch radsej opacnym smerom aby som daco nezachytil...to len taka rada :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

vyber vsetko co odtial mozes....a zapajaj postupne... bliknu ti ledky na klaveske? zasvieti ti zelena na bedni? ak nejde skus si pozicat ramku...najskor to vidim na to CPU alebo Dosku :( aky mas CPU?
X-Rico-X
Novice
Novice

Tuto tému už môžme uzavrieť lebo už som to spravil... ale len tak pre info že ako som postupoval : no všetko som rozobral ramku, grafiku, no všetko okrem CPU lebo lebo tam mám taký blbý chladič nedal sa mi dať dole... založil som to naspäť . Nešlo. Tak som išiel k bratrancovi vyskúšať ramku išla tak som to zase všetko rozobral a potrápil som sa stým chladičom a dal som ho dole .... ale vydrapil som ho aj s CPU lebo tam bola uschnutá ta teplovodivá pasta ... potom som CPU vrátil naspäť pozakladal a už išlo... :)
a stým vysávačom to vysávam len keď sú komponenty von a tie iba kúsok utriem ... Díky za rady
Napísať odpoveď