Opilecke Hry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Opilecke Hry

Príspevok od používateľa Gangy »

Poznate nejake hry ktore hravate so znamymi na chate, byte ci v bare ked sa pije?
Klasicke ako Flasa a Vadi Nevadi mozme vynechat ale pozna niekdo nejake dalsie?
Alebo nejake vlastne napady? Necham na vas
:wink:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Skor by si mohol viac napisat o tom, s kym sa chystas na chatu (rodicia asi nie, len chalani ci aj dievcata, pariky, alebo liberalne zmyslajuci mladi ludia)? Neviem co presne by si chcel, ale celkom haluz co som hral, bol opilecky Kloboucku hop, pravidla si spravite ake len chcete, hadam chapes. Alebo klasicke Clovece nehnevaj sa je pekne hrat a pravidla su opat na vas. Hocijaka spolocenska hra sa da takto vyuzit, ale to vies aj sam. Ja som sa dost zabaval s kamoskou aj pri hrani damy ci sachu, ak som stratil panaka musel som nasavat a pocase sa to stavalo zabavnesjie, sak poznate. Aj tak treba uznat, ze ak sa pije, tak hry podobenho typu sa dlho nedaju hrat, komu sa chce zapajat mozog vo chvilach ked sa ma spravat ako zviera... :D
Gangy
Darca
Darca

Jasne ze s kamosmi a kamoskami, ale nikam sa nechystam.
Len ma napadlo co ludia zvyknu robit aby nebola nuda.
Klasicke spolocenske hry sa samozrejme daju zneuzit vselijak, my napriklad hrame Dostihy a Sazky a vzdy ked niekdo stupi na nahodu pije sa kolo.

Skor by ma zaujimali nejake originalne veci, nemusia to byt ziadne uchylarny, len nieco pri com je zabava ;)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

naposledy sme hrali tu kartovu hru co je prilozena k casopisu ema. dost blbost ale niektore ulohy stali za to....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Twister. Ak to poznas. :) To hrat opily stoji za to. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jednoznacne toto
Staci pustit ked su uz vsetci v poriadnej nalade a kto sa zasmeje, dostane na zadok :) Staci aj to, ze sa smeje ked uz video stoji, ale druhy dostava na zadok :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

"BUM"...
pocita sa od 1 do kolko vydrzite(idete poporadi, ale to je hadam jasne)
BUM sa povie pri kazdom tretom cisle, alebo cisle kt. obsahuje trojku :)
for example: 1, 2, bum, 4, 5, bum, 7, 8, bum, 10, 11, bum, bum,...
najzaujimavejsie je to ak sa dostanete po 30, 31, ... :)
kto to zabudne povedat/pokazi, musi sa napit.
odveci hra, ale ak ste v nalade tak je to haluz

//traja sme to nikdy nehrali. bolo nas viac ako 9
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hlavne ked to hrate traja to vyzera pekne blbo...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

i-cube napísal:"BUM"...
pocita sa od 1 do kolko vydrzite(idete poporadi, ale to je hadam jasne)
BUM sa povie pri kazdom tretom cisle, alebo cisle kt. obsahuje trojku :)
for example: 1, 2, bum, 4, 5, bum, 7, 8, bum, 10, 11, bum, bum,...
najzaujimavejsie je to ak sa dostanete po 30, 31, ... :)
kto to zabudne povedat/pokazi, musi sa napit.
odveci hra, ale ak ste v nalade tak je to haluz
Poznam to ale ked si uz z toho riadne ozraty tak vies jak to vyzera
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

no asi podobne ako vadi nevadi. hadzu sa dve kocky. jeden hadzajuci a jeden hadajuci sucet na kockack resp. ci veri alebo nie. samozrejme ludia sa striedaju. priklad:
5 ludi. hadze prvy a druhy hada. prvy hodi kocky tak aby to ten co sa snazi uhadnut nevidel. padne sucet napr. 11. teraz sa ten co hadzal rozhodne ci povie druhemu pravdu o sucte alebo nie. mozne situacie:
padne 11,hadzajuci povie ze padlo 11. spyta sa druheho ci veri alebo nie. druhy ak odpoveda ze veri (ze padlo 11), tak pije ten co hadzal. ak druhy odpoveda ze neveri (ze padlo 11)tak pije on.
padne 11,hadzajuci povie ze padlo 13. spyta sa druheho ci veri alebo nie. druhy ak odpoveda ze veri (ze padlo 13), tak pije on. ak druhy odpoveda ze neveri (ze padlo 13)tak pije hadzajuci.
dalej hadze druhy (bez ohladu na to ci v predoslom kole pil alebo nie)a hada treti atd. dokola
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Kto skočí dalej do kríku :lol:

fakt sme takúto hru hrali ked sme vysli s jedneho bytu vyhral kamarát ale vyhral aj vyvrtnutý členok ktomu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Stando napísal:no asi podobne ako vadi nevadi. hadzu sa dve kocky. jeden hadzajuci a jeden hadajuci sucet na kockack resp. ci veri alebo nie. samozrejme ludia sa striedaju. priklad:
5 ludi. hadze prvy a druhy hada. prvy hodi kocky tak aby to ten co sa snazi uhadnut nevidel. padne sucet napr. 11. teraz sa ten co hadzal rozhodne ci povie druhemu pravdu o sucte alebo nie. mozne situacie:
padne 11,hadzajuci povie ze padlo 11. spyta sa druheho ci veri alebo nie. druhy ak odpoveda ze veri (ze padlo 11), tak pije ten co hadzal. ak druhy odpoveda ze neveri (ze padlo 11)tak pije on.
padne 11,hadzajuci povie ze padlo 13. spyta sa druheho ci veri alebo nie. druhy ak odpoveda ze veri (ze padlo 13), tak pije on. ak druhy odpoveda ze neveri (ze padlo 13)tak pije hadzajuci.
dalej hadze druhy (bez ohladu na to ci v predoslom kole pil alebo nie)a hada treti atd. dokola
Ja to poznam tak, ze ten co hodil pije iba v pripade, ze hodil menej ako ten pred nim, preto sa mu oplati klamat ak hodil menej, z otho tvojho som to tak nepochopil :)
Jednoducho hadzu za sebou, ak nasledujuci hodi menej, tak musi vypit, ak mu ten co ide po nom neveri a myli sa, tak musi vypit :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Digital napísal:Kto skočí dalej do kríku :lol:

fakt sme takúto hru hrali ked sme vysli s jedneho bytu vyhral kamarát ale vyhral aj vyvrtnutý členok ktomu :D
Mam kamarata, ktory len, ked je zima a vonku je sneh, tak sa napity hadze hlavickami do snehu. A ironia je to, ze on sa vola Hlavicka priezviskom. :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

my hravame fukanu.

to das na hrdlo flase kopku kariet sedmovych a po poradi sa snazite sfuknut co najviac z tej kopy na jeden dych tak aby este ostala daka karta. cize kto zhodi kopu alebo zhodi poslednu kartu resp nezhodi ziadnu pije. pokracuje sa az kum sa nezhodi cela kopa a ide sa odznova :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sex misia (to su tie akrty v eme) a bola to celkom haluz ale po prvom kole nejak presla chut to hrat kedze bola iba jedna holka a ta sa aj tak hambila hocico povedat alebo spravit :D:D
potom sme tak hrali ze kto povie nadavku tak kopacka do zadku :D:D to bola dost haluz
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Klamar
hra sa hra zo zolikovymi kartami, vsetky karty sa rovnomerne rozdaju a potom hrac ktory zacina da prvu kratu na stol tak aby nikto nevidel co to je a on povie ake je na nej symbol a vsetci ostatni musia dat rovnaky sombol. Ked ma niekto z hracov pocit ze ten druhy klame tak otoci poslednu kratu ktoru tam dal ten dotycny a ak klamal tak si bere vsetky karty ktore su v kope a pije a ak neklamal tak pije ten kto ho podozrieval a on si aj bere vsetky karty...Na konci bude par ludi poriadne nadruzganych :)
:smt003
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

GothaR napísal:Ja to poznam tak, ze ten co hodil pije iba v pripade, ze hodil menej ako ten pred nim, preto sa mu oplati klamat ak hodil menej, z otho tvojho som to tak nepochopil :)
Jednoducho hadzu za sebou, ak nasledujuci hodi menej, tak musi vypit, ak mu ten co ide po nom neveri a myli sa, tak musi vypit :)
Hm tak my sme to hrali tak ako som napisal... neslo tam o to ze kto hodi menej, aspon tak som to videl ja... a nazov to malo nejak ze "indiani" ci co :D aspon jeden typek povedal ze sa to tak vola, tak si pamatam, neviem ci dobre
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

co tak schovky? :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

v staroveku sa hraval kottabos: mas drevenu tyc zapichnutu v zemi a na nej maly tanierik (podsalka). do malej salky si nalejes vodu (v originali vino) a skusas trafit tym vinom podsalku aby spadla. tiez ked bola nalada uz fakt rozbehnuta sa miesto podsalky postavila prostitutka a triafalo sa jej medzi nohy. ked si trafil, mohol si s nou ist do psotele
Gangy
Darca
Darca

ades napísal:v staroveku sa hraval kottabos: mas drevenu tyc zapichnutu v zemi a na nej maly tanierik (podsalka). do malej salky si nalejes vodu (v originali vino) a skusas trafit tym vinom podsalku aby spadla. tiez ked bola nalada uz fakt rozbehnuta sa miesto podsalky postavila prostitutka a triafalo sa jej medzi nohy. ked si trafil, mohol si s nou ist do psotele
:smt046 :smt044 Uz si len zohnat dobove kostymy a vyskusat to :D
Napísať odpoveď