Zahranicne e-shopy a e-bay

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zahranicne e-shopy a e-bay

Príspevok od používateľa pinacolada »

co si o tom myslite?porovnavate ceny na zahranicnych e-shpoch s cenami tu doma?mate uz nejake skusenosti alebo ste mali problemy s takymto kupovanim?
ja si planujem kupit nejaky martensy a conversy z cloggs.co.uk
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

kym som bol na Slovensku tak som nepuzival priamo zahranicne internetove obchody ale poziadal som mojho znameho z danej krajiny nech mi to kupi v tej danej krajine cez internetovy obchod a potom nech mi to posle postou on...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

spanoo napísal:kym som bol na Slovensku tak som nepuzival priamo zahranicne internetove obchody ale poziadal som mojho znameho z danej krajiny nech mi to kupi v tej danej krajine cez internetovy obchod a potom nech mi to posle postou on...
Takto som to riešil aj ja a v konečnom dôsledku ušetril som skoro polovicu ceny a cez e-bay a podobné inštitúcie som si to vyrátal na takých -25-30%...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Niektoré sú drahšie, niektoré lacnejšie, niektoré nastejno. Je ťažko si k lacnejšej cene ešte prirátať náklady na dopravu, poštu, kurzové riziko, prípadné problémy s reklamáciou.

Inak napr. komponenty na bike kupujte radšej cez české eshopy.. po zrátaní všetkých vyššie spomínaných nákladov aj tak môžete dosť ušetriť. (napr. vec za 20000skk nie je problém zohnať za 9000kč)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

no na takom ebay maju dobre ceny...skoda ze nezijem v USA inak by som sa asi nevedel nabazit hardwarom :D vyvolavcia cena pocitaca je 40 dolarov, to je akoze naozaj huste :shock:
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Sheep napísal:no na takom ebay maju dobre ceny...skoda ze nezijem v USA inak by som sa asi nevedel nabazit hardwarom :D vyvolavcia cena pocitaca je 40 dolarov, to je akoze naozaj huste :shock:
je to huste, ale ked poslednych 50 sekund pred koncom prihadzuje 100 ludi, tak uz to take super nie je. :) poznam to velmi dobre. polokosela ralph lauren 10 libier, minuta do konca a za minutu stoji 30 libier. musel by si/som mat velke stastie, aby si tam kupil vazne nieco pod normalnu cenu a nie je to fake. :wink:

a niektori anglicania dost odrbavaju s postovnym, tak na to tiez pozor. je uplna hlupost kupit tricko, ak je postovne vyssie ako 5 libier, lebo ide uz len zarobok pre cloveka, co to predava.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

kopec zahranicnych shopov je lacnejsich ako nase....tuna sa da zohnat napr Koss Porta pro za v prepocte 1200sk...u nas stoja napriklad v kamennych obchodoch tusim aj 3 krat viac...pocitacove komponenty az take lacne nie su, ale elektronika ako taka ano...ja osobne nakupujem elektro a podobne serepeticky vylucne cez net, je to o dost lacnejsie ako v obchode. A spolahlivost je na vysokej urovni, hlavne z normalnych eshopov, ebayu prilis nedoverujem, kupil som zopar dvd a dosli v uplne inom stave ako ich opisal shopper....samozrejme dostal minusovu karmu, ale to mne uz nepomohlo a nevratilo to vyhodene peniaze...takze na ebayi jedine lacne veci a nieco co inde zohnat nemozem...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jednoznacne Ebay...tie ceny sa nedaju porovnat...serioznost je tam ovela vacsia..aj kvalita a hlavne ceny..mam rodinu v UK cize zavse nieje problem..aj teraz sa chystam daky notebook si tam kupit a doniest sem... tie ceny su tam akoze neporovnatelne s nasimi :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no dnes mi plachli skvele martenky :( .treba mat naozaj asi stastie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mne plachli dva zosiky pred hodinou, a to len preto ze som spravil chybu. treba mat stastie ale aj to vediet :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ja si takt od známych, čo žijú v USA nechávam doniesť foťák aj s objektívmi. Výde ma to po prepočte o 12000 lacnejšie (!!). Kupované cez e-bay.
Napísať odpoveď