Zahranicne e-shopy a e-bay
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Zahranicne e-shopy a e-bay
co si o tom myslite?porovnavate ceny na zahranicnych e-shpoch s cenami tu doma?mate uz nejake skusenosti alebo ste mali problemy s takymto kupovanim?
ja si planujem kupit nejaky martensy a conversy z cloggs.co.uk
ja si planujem kupit nejaky martensy a conversy z cloggs.co.uk
-
Vesper
Professional
Takto som to riešil aj ja a v konečnom dôsledku ušetril som skoro polovicu ceny a cez e-bay a podobné inštitúcie som si to vyrátal na takých -25-30%...spanoo napísal:kym som bol na Slovensku tak som nepuzival priamo zahranicne internetove obchody ale poziadal som mojho znameho z danej krajiny nech mi to kupi v tej danej krajine cez internetovy obchod a potom nech mi to posle postou on...
Niektoré sú drahšie, niektoré lacnejšie, niektoré nastejno. Je ťažko si k lacnejšej cene ešte prirátať náklady na dopravu, poštu, kurzové riziko, prípadné problémy s reklamáciou.
Inak napr. komponenty na bike kupujte radšej cez české eshopy.. po zrátaní všetkých vyššie spomínaných nákladov aj tak môžete dosť ušetriť. (napr. vec za 20000skk nie je problém zohnať za 9000kč)
Inak napr. komponenty na bike kupujte radšej cez české eshopy.. po zrátaní všetkých vyššie spomínaných nákladov aj tak môžete dosť ušetriť. (napr. vec za 20000skk nie je problém zohnať za 9000kč)
je to huste, ale ked poslednych 50 sekund pred koncom prihadzuje 100 ludi, tak uz to take super nie je.Sheep napísal:no na takom ebay maju dobre ceny...skoda ze nezijem v USA inak by som sa asi nevedel nabazit hardwaromvyvolavcia cena pocitaca je 40 dolarov, to je akoze naozaj huste
a niektori anglicania dost odrbavaju s postovnym, tak na to tiez pozor. je uplna hlupost kupit tricko, ak je postovne vyssie ako 5 libier, lebo ide uz len zarobok pre cloveka, co to predava.
-
seth82
Darca
kopec zahranicnych shopov je lacnejsich ako nase....tuna sa da zohnat napr Koss Porta pro za v prepocte 1200sk...u nas stoja napriklad v kamennych obchodoch tusim aj 3 krat viac...pocitacove komponenty az take lacne nie su, ale elektronika ako taka ano...ja osobne nakupujem elektro a podobne serepeticky vylucne cez net, je to o dost lacnejsie ako v obchode. A spolahlivost je na vysokej urovni, hlavne z normalnych eshopov, ebayu prilis nedoverujem, kupil som zopar dvd a dosli v uplne inom stave ako ich opisal shopper....samozrejme dostal minusovu karmu, ale to mne uz nepomohlo a nevratilo to vyhodene peniaze...takze na ebayi jedine lacne veci a nieco co inde zohnat nemozem...
-
midnight_man
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe