Verite na to,ze ak by ste zmenili jednu vec zmenite vsetko ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

boh ma cas kontrolovat kazdu osobu v rovnakom case :wink: no ale tak to je otazka viery. to nechajme

Slavko: hlasim sa ako dobrovolnik :D ale jedine ze ides do pokusu so mnou :P vsak my by sme uz nieco tu v BA vymysleli.. dali nejake to zrkadlo :D ale nie. to bolo odveci :)

takze neexistuju dokazy ze osud existuje alebo neexistuje, hmm? takze mozme iba hadat.. to sa mi ale vobec nepaci.. a kurnik neviem co si mam fakt mysliet. lebo ked to odovodni niekto tak ze existuje a napise to dobre, tak sa mi to pozdava. a zase ked to niekto vyvrati a tiez to dobre poda, tak sa zas priklanam na tu druhu stranu.. tak neviem.. ci som nerozhodna a ci co..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SSemteXX napísal:akoze ja mam 1ky a 2ky....a ked sedim pri PC 13h denne aj tak po mne matka huci :cry: :cry:
respect! ked sa vies ucit a stihat sediet pri kompe 13h :smt009
J.O.S.E
King
King

Re: OSUD ? :D :D :D

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

ProfionQQ napísal:to je pravda co hovoriis ale v konecnom dôsledku ak osud existuje tak aj to ze som o tom rozhodnuti rozmyslal uz bolo dopredu predurcene....potom vsetko je dopredu vymyslene...aj toto ze sem pisem je osud ne???...mozno mam zly nazor na to ale mna o opaku nepresvedciite...ak by sa vam to chcelo, tak bez dôkazov, ze osud existuje za mnou ani nemusite chodit
Pekne si to pochopil, myslím, že skoro ako som to aj vysvetľoval :) Či je všetko dopredu vymyslené to ja, ty ani nikto iný nikdy nezistíme /možno iba tí o tom vedia, ktorí prežili klinickú smrť :) / Pozri sa ja som tu napísal taký rozsiahlejší príspevok na túto tému a ty si naň reagoval, čiže ja tomu verím že to bol tvoj osud, aby sme tu takto diskutovali. Táto tema je dosť zaujímava ako som už hovoril a určite ťa nechcem presviedčať v niečom načo maš svoj vlastný názor, pretože to sa pomocou príspevkov určite nedá :!: :)

btw. K+ :)
slavo120 napísal:takze istym sposobom to myslis tak ze ak ma ma zajtra prejst auto tak ma prejde nech si vyberiem akukolvek cestu .... hmm neviem ci s tymto mozem uplne suhlasit jasne nikdy nebudem vediet odpoved co by sa mi stalo ak by som siel do lava kedze si vyberiem cestu do prava (to je len priklad) , ale tu cestu si vyberem sam a tym padom si svoj osud vytvaram sam nie ...
sam si asi osud nevytváraš :) ked sa rozhoduješ medzi dvoma cestami, pretože ako by si sa rozhodol, keby si mal pred sebou dve cesty - niečo by ťa k jednej lákalo viac ako k druhej a to čo by ťa ovplyvnilo to by ti pri tvorbe tvojho osudu pomohlo si myslím, čiže to nieje uplne tak, že si ho vytváraš sam :) - si myslím :wink:

ak ťa ma auto dnes zraziť tak ťa zrazí /dúfam, že nie :) /, my ľudia sme bytosti, ktoré nikdy niečo také nebudu vedieť vysvetliť a preto sa tu môžme len dohadovať a navyše ja nemôžem nijako vyvrátiť to čo si myslíš o tejto veci ty :) a zase ty nemôžeš nijako vyvratiť to, že aký mam názor na túto vec ja :), lebo ani ty a ani ja nemáme na svoje tvrdenia nijaké dôkazy o ktoré sa pri našich pokusoch o vysvetlenia môžeme oprieť :)

//Vsimni si to tlacitko UPRAV vedla CITOVAT
kobalt
jimino
Light Professional
Light Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa jimino »

J.O.S.E napísal: my ľudia sme bytosti, ktoré nikdy niečo také nebudu vedieť vysvetliť...
skor by som povedal, ze ludia maju radi veci, ktore sa snazia nevediet vysvetlit. a pritom vysvetlenie je niekedy az prilis jednoduche... (podla mna aj tu, kazdy je strojcom svojho osudu ;))

juj tie konspiracne teorie, ale mozno som len ja neveriaci tomas...
J.O.S.E
King
King

jimino napísal:skor by som povedal, ze ludia maju radi veci, ktore sa snazia nevediet vysvetlit. a pritom vysvetlenie je niekedy az prilis jednoduche... (podla mna aj tu, kazdy je strojcom svojho osudu ;))

juj tie konspiracne teorie, ale mozno som len ja neveriaci tomas...
ale ako si vytváraš ty svoj osud tak musia existovať faktory, ktoré nepriamo zasahujú do tvojho osudu, tým, že ho dotvárajú a tým pádom si myslím, že až tak hovoriť to, že každý je strojcom svojho osudu nie je priliš správne podľa mna

btw. čo môžeš vedieť možno máš pravdu ty a ja sa mýlim :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

J.O.S.E napísal:tým pádom si myslím, že až tak hovoriť to, že každý je strojcom svojho osudu nie je priliš správne podľa mna
podla mna sme. mam na vyber ist cez zeleznicne priecestie (som na vlastnych), lebo nechcem cakat, alebo pockat kym sa otvoria zavory. ked nahodou prejdem cez priecestie a prejde ma vlak, tak ma prejde a keby som nesiel cez priecestie, tak ma podla mna nic neprejde, lebo vlak sa len tak nevykolaji a cez priecestie auta nejdu prilis rychlo aby som sa nestihol uhnut

ale stojim si zatim, ze tato debata je proste o nicom, z nej nevyplinie zaver, iba "iste dedukcie" :D
J.O.S.E
King
King

jimino napísal:ale stojim si zatim, ze tato debata je proste o nicom, z nej nevyplinie zaver, iba "iste dedukcie" :D
to je tvoj názor, ktorý ti ja neberiem, ale ja zase som nezaložil túto tému takže neviem či to píšeš tomu správnemu, ale mne sa táto téma celkom páči pretože tu diskutujeme a každý ma právo vysloviť svoj názor :) a ked ti táto téma nie je po vôli tak ju proste ignoruj

btw. chápem že maš svoj názor,ja ho mám tiež a tak ako aj ty tak aj ja som presvedčený o tom, že práve ten môj je pravdivy - ved nakoniec je to logické, nie :?: :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

jimino napísal:juj tie konspiracne teorie, ale mozno som len ja neveriaci tomas...
presne to iste si myslim ja...pokial mi niekto neda pred nos dokaz ze osud existuje/neexistuje tak si budem stale mysliet to svoje
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cisto hypoteticky ak by sa nejaky 20+ clovek vratil strojom casu do detstva, nieco radikalne zmenil a vratil sa spat, za predpokladu ze by si pamatal vsetky spomienky z oboch verzii zivotov by dostal extremne silne krvacanie do mozgu, kedze by jeho mozog prijal extremne kvantum informacii behom par sekund. pisal to nejaky (vraj) doktor v diskusii k filmu "The butterfly effect". Myslim ze na tom moze byt nieco pravda.
J.O.S.E
King
King

správa

mi-chau napísal:Cisto hypoteticky ak by sa nejaky 20+ clovek vratil strojom casu do detstva, nieco radikalne zmenil a vratil sa spat, za predpokladu ze by si pamatal vsetky spomienky z oboch verzii zivotov by dostal extremne silne krvacanie do mozgu, kedze by jeho mozog prijal extremne kvantum informacii behom par sekund. pisal to nejaky (vraj) doktor v diskusii k filmu "The butterfly effect". Myslim ze na tom moze byt nieco pravda.
To je zaujimave :!:, ale ak by niektorí človek chcel zmeniť nejakú vec vo svojom živote / a ak by ta vec ovplyvnila vývoj jeho života :) /, tak pochybujem, žeby sa chcel vrátiť späť pomocou stroja času do budúcnosti, ved on by žil dalej od tej chvíle ktorú chcel zmeniť, nie :?:

ak by sa dalo cestovať v čase, tak aspon ja by som žil od tej chvíle, ktoru som pomocou stroja času zmenil, a od tej chvíle by sa môj život vyvíjal určite inak a nechcel by som sa vrátiť do budúcnosti, pretože by som jednak umrel a jednak by som poznal dva svoje životy :) /to je len čista domnienka ako to ja chápem, všetci vieme, že stroj času neexistuje bavíme sa len v rovine keby bolo keby :wink: /
mi-chau
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:To je zaujimave :!:, ale ak by niektorí človek chcel zmeniť nejakú vec vo svojom živote / a ak by ta vec ovplyvnila vývoj jeho života :) /, tak pochybujem, žeby sa chcel vrátiť späť pomocou stroja času do budúcnosti, ved on by žil dalej od tej chvíle ktorú chcel zmeniť, nie :?:
fajn ale aj ako dieta v minulosti by si pamatal zivot do 20tky kedy pouzil stroj casu takze opat by mohlo nastat krvacanie do mozgu.
J.O.S.E
King
King

mi-chau napísal:fajn ale aj ako dieta v minulosti by si pamatal zivot do 20tky kedy pouzil stroj casu takze opat by mohlo nastat krvacanie do mozgu.
nerozumieme sa asi, ak by som cestoval v stroji času /ja mám 18/ tak by som sa vrátil do 6-tich rokov svojho života a zmenil jednu vec a tá vec by zmenila priebeh môjho dalšieho života, takže by som si pamätal iba mojich starých 18 a 6 rokov pretože ja by som žil od tých 6. rokov :)
mi-chau
Darca
Darca

No a to myslim, sestrocny mozog dostane informacie z tych (18-6) 12tich rokov buducnosti v priebehu sekundy.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nastastie sa nad takymito vecami nezaoberam! :)
J.O.S.E
King
King

správa

mi-chau napísal:No a to myslim, sestrocny mozog dostane informacie z tych (18-6) 12tich rokov buducnosti v priebehu sekundy.
tak to si správne vypočítal, maš pravdu ja sa sekol v tých rokoch trošku, tak potom by som dostal to spomínane krvacanie do mozgu, ale neviem či v tom filme, ktorý si spomínal alebo toho lekára, či ten nemyslel nejaké odborné poznatky :?:
mi-chau
Darca
Darca

Netusim, napisal to ako ja, ze cisto hypoteticky taky naval informacii za kratky cas sporoby extremne rychle a velke rozsirenie kory ktora sa rozpinanim v malej lebke zacne natrhavat a sposobovat nejake krvacanie. To je vsetko.
J.O.S.E
King
King

správa

mi-chau napísal:Netusim, napisal to ako ja, ze cisto hypoteticky taky naval informacii za kratky cas sporoby extremne rychle a velke rozsirenie kory ktora sa rozpinanim v malej lebke zacne natrhavat a sposobovat nejake krvacanie. To je vsetko.
..tak niečo pravdy na tom bude, už len vynajsť taký stroj času :)
mi-chau
Darca
Darca

A kvapky proti krvacaniu mozgu :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja verim na osud a dolezite veci v zivote by sa asi stali bez ohladu na niektore malickosti...
napriklad ze svoju byvalu, ktora mi zmenila zivot, bola to velka laska, som stretol nenormalnou nahodou a myslim si, ze ak by som ju nestretol prave vtedy stretol by som ju skor ci neskor, lebo to bol osud...
a butterfly effect je skvely film :-) a urcite ma nieco doseba :-)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

for J.O.S.E.

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

J.O.S.E. vymyslime stroj casu??? myslim ze by sme mali na to 8)

a keby stroj casu existuje nechcel by som ho asi ani vyskusat...aj kvoli uz spominanym problemom zo zdravim /krvacanie do mozgu/ ale voci ostatnym ludom by sa mi to zdalo ako podvádzanie.......ze niekto ma tu druhu sancu a niekto nie...
Napísať odpoveď