ProfionQQ napísal:to je pravda co hovoriis ale v konecnom dôsledku ak osud existuje tak aj to ze som o tom rozhodnuti rozmyslal uz bolo dopredu predurcene....potom vsetko je dopredu vymyslene...aj toto ze sem pisem je osud ne???...mozno mam zly nazor na to ale mna o opaku nepresvedciite...ak by sa vam to chcelo, tak bez dôkazov, ze osud existuje za mnou ani nemusite chodit
Pekne si to pochopil, myslím, že skoro ako som to aj vysvetľoval

Či je všetko dopredu vymyslené to ja, ty ani nikto iný nikdy nezistíme /možno iba tí o tom vedia, ktorí prežili klinickú smrť

/ Pozri sa ja som tu napísal taký rozsiahlejší príspevok na túto tému a ty si naň reagoval, čiže ja tomu verím že to bol tvoj osud, aby sme tu takto diskutovali. Táto tema je dosť zaujímava ako som už hovoril a určite ťa nechcem presviedčať v niečom načo maš svoj vlastný názor, pretože to sa pomocou príspevkov určite nedá
btw. K+

slavo120 napísal:takze istym sposobom to myslis tak ze ak ma ma zajtra prejst auto tak ma prejde nech si vyberiem akukolvek cestu .... hmm neviem ci s tymto mozem uplne suhlasit jasne nikdy nebudem vediet odpoved co by sa mi stalo ak by som siel do lava kedze si vyberiem cestu do prava (to je len priklad) , ale tu cestu si vyberem sam a tym padom si svoj osud vytvaram sam nie ...
sam si asi osud nevytváraš

ked sa rozhoduješ medzi dvoma cestami, pretože ako by si sa rozhodol, keby si mal pred sebou dve cesty -
niečo by ťa k jednej lákalo viac ako k druhej a to čo by ťa ovplyvnilo to by ti pri tvorbe tvojho osudu pomohlo si myslím, čiže to nieje uplne tak, že si ho vytváraš sam

- si myslím
ak ťa ma auto dnes zraziť tak ťa zrazí /dúfam, že nie

/, my ľudia sme bytosti, ktoré nikdy niečo také nebudu vedieť vysvetliť a preto sa tu môžme len dohadovať a navyše ja nemôžem nijako vyvrátiť to čo si myslíš o tejto veci ty

a zase ty nemôžeš nijako vyvratiť to, že aký mam názor na túto vec ja

, lebo ani ty a ani ja nemáme na svoje tvrdenia nijaké dôkazy o ktoré sa pri našich pokusoch o vysvetlenia môžeme oprieť
//Vsimni si to tlacitko UPRAV vedla CITOVAT
kobalt