Vyberanie znamienok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Vyberanie znamienok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No, taku temu som tu nenasiel, snad som hladal dobre
Vyberali vam uz znamienka? preco? ...atd ,proste taka tema
mne ide zajtra chirurgicky jedno na chrbte, polomer 1 cm a tochu tmavsie, takze mam trochu obavy ale snad ked mi tam pichnu injekciu snad to nebude az take zle ...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Neni to nahodou : vyrezavanie znamienok ??? :smt064

Ale k teme : Kamarat na to bol par krat a povedal ze inekcia je brutal a vyrezavanie necitis !!!
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja som bol vyberat a nic to nebolo... namas sa coho bat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Napodobne. Jedno mi vybrali, i ked nie preto, ze som chcel, ale som si ho nestastne natrhol. Ale planujem vybrat este minimalne 2. Nie je to nic strasne. A ak planujes, tak smelo do toho.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

neboj nic ja som sa bal a triasol jak osika ale nic to nie je prosto sestricka ma zahovorila a doktor pichol injekciu a nic som necitil zasil a bolo v poho ...ja som kecal ze co a ako a doktor vravi mozete ist uz je hotovo ja som bol v soku ze co uz ??:shock: je to nic ..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vrelo odporucam, mal som jedno vzadu na siji, vzdy ked som isiel holicke tak ma smykla britvou, tak som sa nasral, dal som si ho odstranit a prestal chodit tej holicke :D vrelo odporucam, nie je to az take bolestive, vyberaju sa v lokalnej anesteze. akurat mozno druhy den budes mat stuhnute miesto skadial ti ho vyberali a budes si musiet davat bacha aby ti nepraskli stehy. potom ti ich vyberu a este ti povedia nech si davas na to bacha. ja som mal znamienko vystupene a dost mi prekazalo, teraz mi je fajn, na znamienko si ani nespomeniem. akurat by ti mal vizualne skontrolovat, ci je to znamienko mozne vybrat - ci je cievne, hnede, cervene, vystupene... vrelo odporucam :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mal som na krku vpredu jedno "znamienko", no bola to popalenina z raneho veku, co som sa nestastnou nahodou popalil o palicu na opekanie.
to znamienko mi ani nevadilo, ale dostal som odporucenie od obvodneho lekara, aby som si to dal vybrat, nuz tak som isiel. Bol som vytraseny ako osika, ale tak sa so mnou zhovarali... dali mi lokalnu anestezu a nic som necitil, len potom ked to zasivali, tak bolo trochu nechutne, ked tahali za tu nitku a natahovali mi kozu :roll:
potom som mal v krku stehy tyzden a musel som si davat bacha na infekciu, a nemohol som ani otacat krkom, aby som si to nerozjatril.
Inac odporucam taketo zasahy robit v zime, alebo v neskoru jesen, ked nosite vela oblecenia a tak nevidiet naplast/jazvu/cokolvek.
Mne ostala celkom pekna jazva po tomto zasahu, ale nevadi mi.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

brali mi 3x chrbat = statny onkologicky *des a hruza, jazvy jak dabel)
5x z predu u sukromneho plastika cca 800-900 sk za znamienko a musim povedat ze som spokojny.

teraz som 10. oktobra znova objednany na 5-6 kuskov z chrbta u plastika.
neboli to ale ked toho robia viac naraz zacne ti to byt nepijemne
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no akoze ja som mal na chrbte taku asi priemer 1cm po tej injekci co mi dali som odpadol cize asi to bola supa.. inac jazvu tam mam stale..
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

tak mne asi tak pred mesiacom vyberali naraz 2 z hlavy ,pichol mi injekciu ,asi to trochu zabolelo , potom som cítil že mi tam ako keby to znamienko zoškrabával ,vytieklo mi asi 2 deci krvi ,znamienka mali premier cez 1 cm jedni malo asi 1.5 cm a za 2-3 minúty som bol hotový,Inač keby chceš vediet tak positovna ti preplati 2 znamienka a tretie si už musíš zaplatit.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

hmm cize ostavaju po akomto zakroku jazvy? su moc viditelne? ked si to dam spravit plastickemu chirurgovi bude v tom nejaky rozdiel?
orrim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa orrim »

Petoo napísal:hmm cize ostavaju po akomto zakroku jazvy? su moc viditelne? ked si to dam spravit plastickemu chirurgovi bude v tom nejaky rozdiel?
mne to sil plasticky chirurg (krk) a jazvu nie je vidno, len je to miesto trochu cervene. Bolo to nedavno takze sa ani necudujem. Tak este pol roka asi bude. Inac ja som necitil nic, ja som si opakoval matiku, este v ten den som mal pisomku :D :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Petoo napísal:hmm cize ostavaju po akomto zakroku jazvy? su moc viditelne? ked si to dam spravit plastickemu chirurgovi bude v tom nejaky rozdiel?
Mne to robila chirurgicka. Je tam nepatrne vidiet (pre toho, kto o tom vie, cize ja), ze sa tam nieco dialo, ale nevidiet nijaku extra stopu po zakroku.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Pezzo napísal:ja som bol vyberat a nic to nebolo... namas sa coho bat
no presne ... i mne jedno vyberali ziaden problem ... vobec to nebolelo nieco my pichli pred tym hehe a pohoda ... uvidis dobre to dopadne :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ta jazva asi zavisi aj od velkosti znamienka, moje bolo velke asi 3 mm niekto pisal ze mal 1 cm a od lokacie, ci sa da koze trosku natiahnut a ci napr. tocis krkom a tie stehy si trocha povolis
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

kde sa da najst paky good plastik? zap. slov, ba, tt.... a co odstranenie na tvari? celkom malicke
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Kibo napísal:ta jazva asi zavisi aj od velkosti znamienka, moje bolo velke asi 3 mm niekto pisal ze mal 1 cm a od lokacie, ci sa da koze trosku natiahnut a ci napr. tocis krkom a tie stehy si trocha povolis
od velkosti iba od urcitej miery
statny onkolog mi vyberal obycajne max 3-4mm priemer a ostali jazvy jak keby ma strelili
sukromny plastik mi vyberal jedno trocha vacsie cca 1cm a ostala nepatrna ciarka ktora sa neda opalit a moc ju nevidno
imo zalezi od kvality chirurga a ahlavne nesmies stehy asi 2 tyzdne po zakroku namahat inac riskujes velku jazvu....

dobry plastik je Dr. Guba v ULK (ustav lekarskej kozmetiky) pri petrzalskom drazdiaku. bol som snim nadmieru spokojny
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja mam jedno na krku vzadu.. a chcem si ho dat odstranit.. ale som dosraty... a neviete ako to ma tam ist.. mam ist najprv za obvodnou? al. hned za tym? .. a aka to je .. kozna predpokladam... a co take bajky co ludia vravia ze po tom zomres... a ze na to nemoze svietit slnko kym sa to zahoji lebo dostanes rakovinu koze a tak...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Masaker napísal:ja mam jedno na krku vzadu.. a chcem si ho dat odstranit.. ale som dosraty... a neviete ako to ma tam ist.. mam ist najprv za obvodnou? al. hned za tym? .. a aka to je .. kozna predpokladam... a co take bajky co ludia vravia ze po tom zomres... a ze na to nemoze svietit slnko kym sa to zahoji lebo dostanes rakovinu koze a tak...
ja som bol na preventivnej prehliadke, stadial ma poslala ku koznej a zajtra idem vyberat na chirurgiu :D (0:55, vlastne uz dnes)
myslim ze rovno zajdi na kozne
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

je tam riziko, že človek po odstránení chytí raka? Robia sa tam aj nejaké testy pred zákrokom?
Napísať odpoveď