Vyberanie znamienok
Vyberanie znamienok
No, taku temu som tu nenasiel, snad som hladal dobre
Vyberali vam uz znamienka? preco? ...atd ,proste taka tema
mne ide zajtra chirurgicky jedno na chrbte, polomer 1 cm a tochu tmavsie, takze mam trochu obavy ale snad ked mi tam pichnu injekciu snad to nebude az take zle ...
Vyberali vam uz znamienka? preco? ...atd ,proste taka tema
mne ide zajtra chirurgicky jedno na chrbte, polomer 1 cm a tochu tmavsie, takze mam trochu obavy ale snad ked mi tam pichnu injekciu snad to nebude az take zle ...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
vrelo odporucam, mal som jedno vzadu na siji, vzdy ked som isiel holicke tak ma smykla britvou, tak som sa nasral, dal som si ho odstranit a prestal chodit tej holicke
vrelo odporucam, nie je to az take bolestive, vyberaju sa v lokalnej anesteze. akurat mozno druhy den budes mat stuhnute miesto skadial ti ho vyberali a budes si musiet davat bacha aby ti nepraskli stehy. potom ti ich vyberu a este ti povedia nech si davas na to bacha. ja som mal znamienko vystupene a dost mi prekazalo, teraz mi je fajn, na znamienko si ani nespomeniem. akurat by ti mal vizualne skontrolovat, ci je to znamienko mozne vybrat - ci je cievne, hnede, cervene, vystupene... vrelo odporucam 
-
Mek
Addict
Mal som na krku vpredu jedno "znamienko", no bola to popalenina z raneho veku, co som sa nestastnou nahodou popalil o palicu na opekanie.
to znamienko mi ani nevadilo, ale dostal som odporucenie od obvodneho lekara, aby som si to dal vybrat, nuz tak som isiel. Bol som vytraseny ako osika, ale tak sa so mnou zhovarali... dali mi lokalnu anestezu a nic som necitil, len potom ked to zasivali, tak bolo trochu nechutne, ked tahali za tu nitku a natahovali mi kozu
potom som mal v krku stehy tyzden a musel som si davat bacha na infekciu, a nemohol som ani otacat krkom, aby som si to nerozjatril.
Inac odporucam taketo zasahy robit v zime, alebo v neskoru jesen, ked nosite vela oblecenia a tak nevidiet naplast/jazvu/cokolvek.
Mne ostala celkom pekna jazva po tomto zasahu, ale nevadi mi.
to znamienko mi ani nevadilo, ale dostal som odporucenie od obvodneho lekara, aby som si to dal vybrat, nuz tak som isiel. Bol som vytraseny ako osika, ale tak sa so mnou zhovarali... dali mi lokalnu anestezu a nic som necitil, len potom ked to zasivali, tak bolo trochu nechutne, ked tahali za tu nitku a natahovali mi kozu
potom som mal v krku stehy tyzden a musel som si davat bacha na infekciu, a nemohol som ani otacat krkom, aby som si to nerozjatril.
Inac odporucam taketo zasahy robit v zime, alebo v neskoru jesen, ked nosite vela oblecenia a tak nevidiet naplast/jazvu/cokolvek.
Mne ostala celkom pekna jazva po tomto zasahu, ale nevadi mi.
-
Stenky
Professional
brali mi 3x chrbat = statny onkologicky *des a hruza, jazvy jak dabel)
5x z predu u sukromneho plastika cca 800-900 sk za znamienko a musim povedat ze som spokojny.
teraz som 10. oktobra znova objednany na 5-6 kuskov z chrbta u plastika.
neboli to ale ked toho robia viac naraz zacne ti to byt nepijemne
5x z predu u sukromneho plastika cca 800-900 sk za znamienko a musim povedat ze som spokojny.
teraz som 10. oktobra znova objednany na 5-6 kuskov z chrbta u plastika.
neboli to ale ked toho robia viac naraz zacne ti to byt nepijemne
tak mne asi tak pred mesiacom vyberali naraz 2 z hlavy ,pichol mi injekciu ,asi to trochu zabolelo , potom som cítil že mi tam ako keby to znamienko zoškrabával ,vytieklo mi asi 2 deci krvi ,znamienka mali premier cez 1 cm jedni malo asi 1.5 cm a za 2-3 minúty som bol hotový,Inač keby chceš vediet tak positovna ti preplati 2 znamienka a tretie si už musíš zaplatit.
mne to sil plasticky chirurg (krk) a jazvu nie je vidno, len je to miesto trochu cervene. Bolo to nedavno takze sa ani necudujem. Tak este pol roka asi bude. Inac ja som necitil nic, ja som si opakoval matiku, este v ten den som mal pisomkuPetoo napísal:hmm cize ostavaju po akomto zakroku jazvy? su moc viditelne? ked si to dam spravit plastickemu chirurgovi bude v tom nejaky rozdiel?
-
Stenky
Professional
od velkosti iba od urcitej mieryKibo napísal:ta jazva asi zavisi aj od velkosti znamienka, moje bolo velke asi 3 mm niekto pisal ze mal 1 cm a od lokacie, ci sa da koze trosku natiahnut a ci napr. tocis krkom a tie stehy si trocha povolis
statny onkolog mi vyberal obycajne max 3-4mm priemer a ostali jazvy jak keby ma strelili
sukromny plastik mi vyberal jedno trocha vacsie cca 1cm a ostala nepatrna ciarka ktora sa neda opalit a moc ju nevidno
imo zalezi od kvality chirurga a ahlavne nesmies stehy asi 2 tyzdne po zakroku namahat inac riskujes velku jazvu....
dobry plastik je Dr. Guba v ULK (ustav lekarskej kozmetiky) pri petrzalskom drazdiaku. bol som snim nadmieru spokojny
-
Masaker
Medium Professional
ja mam jedno na krku vzadu.. a chcem si ho dat odstranit.. ale som dosraty... a neviete ako to ma tam ist.. mam ist najprv za obvodnou? al. hned za tym? .. a aka to je .. kozna predpokladam... a co take bajky co ludia vravia ze po tom zomres... a ze na to nemoze svietit slnko kym sa to zahoji lebo dostanes rakovinu koze a tak...
ja som bol na preventivnej prehliadke, stadial ma poslala ku koznej a zajtra idem vyberat na chirurgiuMasaker napísal:ja mam jedno na krku vzadu.. a chcem si ho dat odstranit.. ale som dosraty... a neviete ako to ma tam ist.. mam ist najprv za obvodnou? al. hned za tym? .. a aka to je .. kozna predpokladam... a co take bajky co ludia vravia ze po tom zomres... a ze na to nemoze svietit slnko kym sa to zahoji lebo dostanes rakovinu koze a tak...
myslim ze rovno zajdi na kozne