Vyberanie znamienok

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja som to vyriesil pred mesiacom nasledovne. Vratil som sa z dovolenky a dake dve znamienka som si slusne osuchal (o nafukovacku :D). Boli cele zacervenale a spuchnute, sup do laseroveho centra, tam mi to laserom vyrezali, kazdy "vpich" bol ako pichnutie spendlikom, je to bez akeho kolvek umrtvenia. Pohodicka, klidek, teraz to mam take zacervenale, to by malo prejst. Inak laser sa odporuca hlavne v jesennych a zimnych mesiacoch, "operovane" miesta by nemali byt vystavovane nejaku dobu slnecnym lucom.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

slnko na to nema svietit kvoli tomu ze je riziko rakoviny alebo co.. slnko na to nema svietit lebo ti rana potom moze z pigmentovat a budes tam mat flak.. ale to sa moze nemusi.. a u lasera to plati dvojnasobne

mno a ziadna rakovina nehrozi.. prave ze ak by ste so znamienkom nesli ku koznej tak je tam moznost ze mozte mat kozny melanom ale sa na to nepride.. nebudte poserovia .. a chodte ku koznemu.. ten vam prehliadne znamienka a ak by ste mali nahodou neake rizikove tak vam ho odstrani.. cim znizi sancu ze stym budete mat v buducnosti problem..

a jazvy a bolest a pod. zavisia od typu a velkosti znamienka.. su znamienka co vam odstrania zmrazenim pod 100 sk.. a su take kde vam pichnu vcelicku..

kazdopadne nemajte obavy.. ja sam som sice ziadne odstranovane nemal.. ale tiez si cem dat.. len cakam na zimu..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nevyberaju sa take velke znamienka na viac krat? polomer 1cm je v priemere 2cm a to je dost velke
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

Mne uz uz vyberali 7 znamienok. Nemusis sa bat daju ti injekciu, samozrejme ak nebojis injekcie:). Mne po niektorych ostali dost velke jazvy ale co uz, to sa urci aj podla toho na akom mieste.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

No! :lol:
prave som dosiel z chirurgie....nojahorsie to bolo pred chirurgiou a ked som uz lezal na tej posteli, ked si to tam pripravovali a tak...ale inac jedine co bolelo bola injekcia, neviem ci to bolo naozaj ale mal som pocit ze ju vpichol celkom hlboko :?, potom som este citil prvy rez, to bolo tiez dost neprijemne ale potom uz nic...iba to mam este teraz trochu stuhnute, ale celkovo by som to zhodnotil v pohode, urcite by som siel dat vybrat znamienko ako k zubarovi vrtat zub :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

mne vyberali 2 po jednom mam peknu jazvu , inekciu som citila a potom to bolo v pohode len sme vela kecali a ucinok pominul takze ked ma zosival uz som to citila :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mne maju tiež jedno znamienko na krku vybrať na konci septembra, ale ja sa nechcem nechať rezať :( sa bojím predovšetkým tej injekcie, ktorou to zamrtvia :( :cry:
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

J.O.S.E napísal:Mne maju tiež jedno znamienko na krku vybrať na konci septembra, ale ja sa nechcem nechať rezať :( sa bojím predovšetkým tej injekcie, ktorou to zamrtvia :( :cry:
nuz, dnes som bl, nebolo to take strasne, ale na krku to ti naozaj nezavidim :(
J.O.S.E
King
King

Re: správa

Theking napísal:nuz, dnes som bl, nebolo to take strasne, ale na krku to ti naozaj nezavidim :(
vdaka za podporu, ale ja si to asi nedám odstraniť, ked bude možnosť, že to môže ostať na svojom pôvodnom mieste :)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

mne vyrezavali jedno...ja sa moc bojim lekarov a tak sme kecali a tak a ja som lezal na stole a oni mi tam cimsi cistili chrbat..potom trochu pritlacili..a povedala mi ze tam bola dajaka spina...tak si vravim ok...potom ma cistila ... a si vravim ze aj dajako dlho...a potom povedala hotovo :)
Normalne ma obabrala a nic som necitil :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no chlapy ja mám nad perou znamienko.....(niekto si tam dáva pircing)
myslíte že by mi tam ostala nejaká jazvy keby som si to dal vypáliť alebo ako to robia :?
lebo ja som počul niečo že s dusíkom,,,,neviem ako vy
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

dusik nepali. .ale mrazi... a jazva asi mala. .ale ta sa odstrani laserom...
J.O.S.E
King
King

správa

Opak napísal:no chlapy ja mám nad perou znamienko.....(niekto si tam dáva pircing)
myslíte že by mi tam ostala nejaká jazvy keby som si to dal vypáliť alebo ako to robia :?
lebo ja som počul niečo že s dusíkom,,,,neviem ako vy
neviem ako ty ale ja mam na krku ako som to tu už písal a údajne by mi mali zostať z toho tri stehy ale ževraj sa to rýchlo zahojí :) , a praktický to voľným okom neuvidiš :!:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

btw a kolko sa za taky zakrok plati?
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

flasho napísal:Mne uz uz vyberali 7 znamienok. Nemusis sa bat daju ti injekciu, samozrejme ak nebojis injekcie:). Mne po niektorych ostali dost velke jazvy ale co uz, to sa urci aj podla toho na akom mieste.
stale vediem mne 8! ha :) dalsich 5 je on the way :)
jokingly
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

len vieš to je nad preou a aby som to nemal horšie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

neviem ci sosovicky na tele ale myslim ze to patry pod znamienka len mensie poviem takto ja som mal viac sosoviciek asi 10 po celom tele a u koznej mi to na pockanie vypalili dusikom zmrazili a po 2 tyzdnoch odpadli bolelo ako injekcia takze neviem ako bude u teba kazdopadne medicina je vyspela a nema sa coho bat :wink:
Cyclone
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

znamienko

Príspevok od používateľa Cyclone »

mam znamienko na hlave, ktore by som si dal rad vybrat...ale bude mi tam potom nemoralne rast vlasy ? :oops: lebo kamaratovi vyberali ale myslim lejzrom a nerastu mu tam vlasy...ale neni to moc vidiet :) pls SS :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nie, nebudú Ti tam rásť vlasy. Akú veľkú plochu to zasiahne však závisí od šikovnosti chirurga. Mne to vidno akurát, keď som čerstvo ostrihaný.. :)
Gabinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gabinka »

Čaute, chcela by som sa poradiť. Mám znamienko na hrudi, nie je veľmi veľké ale prosté vadí mi tam z toho dôvodu že nenosím kvôli tomu trička s ani len s mierným výstrihom. Bola som už u kožnej a mám sa tam zastaviť niekedy v zime aby mi to znamienko pozrela cez dermatoskop. Doktorka povedala že netreba ho vyberať ale ja by som ho rada dala preč...ale skôr mi priipadala ako keby ma od toho odhovárala. Čo myslíte? Mám si stáť za tým alebo to mám radšej nechať tak..lebo aj sa bojím aby tam neostala nejaká veľká jazva. Spomínala aj že počas toho ako rastiem sa môže tá jazva ktorá mi ostane že sa môže zväčšovať a myslím že to by nebolo veľmi pekné. Ďakujem za názor..
Napísať odpoveď