Vyberanie znamienok
Ja som to vyriesil pred mesiacom nasledovne. Vratil som sa z dovolenky a dake dve znamienka som si slusne osuchal (o nafukovacku
). Boli cele zacervenale a spuchnute, sup do laseroveho centra, tam mi to laserom vyrezali, kazdy "vpich" bol ako pichnutie spendlikom, je to bez akeho kolvek umrtvenia. Pohodicka, klidek, teraz to mam take zacervenale, to by malo prejst. Inak laser sa odporuca hlavne v jesennych a zimnych mesiacoch, "operovane" miesta by nemali byt vystavovane nejaku dobu slnecnym lucom.
slnko na to nema svietit kvoli tomu ze je riziko rakoviny alebo co.. slnko na to nema svietit lebo ti rana potom moze z pigmentovat a budes tam mat flak.. ale to sa moze nemusi.. a u lasera to plati dvojnasobne
mno a ziadna rakovina nehrozi.. prave ze ak by ste so znamienkom nesli ku koznej tak je tam moznost ze mozte mat kozny melanom ale sa na to nepride.. nebudte poserovia .. a chodte ku koznemu.. ten vam prehliadne znamienka a ak by ste mali nahodou neake rizikove tak vam ho odstrani.. cim znizi sancu ze stym budete mat v buducnosti problem..
a jazvy a bolest a pod. zavisia od typu a velkosti znamienka.. su znamienka co vam odstrania zmrazenim pod 100 sk.. a su take kde vam pichnu vcelicku..
kazdopadne nemajte obavy.. ja sam som sice ziadne odstranovane nemal.. ale tiez si cem dat.. len cakam na zimu..
mno a ziadna rakovina nehrozi.. prave ze ak by ste so znamienkom nesli ku koznej tak je tam moznost ze mozte mat kozny melanom ale sa na to nepride.. nebudte poserovia .. a chodte ku koznemu.. ten vam prehliadne znamienka a ak by ste mali nahodou neake rizikove tak vam ho odstrani.. cim znizi sancu ze stym budete mat v buducnosti problem..
a jazvy a bolest a pod. zavisia od typu a velkosti znamienka.. su znamienka co vam odstrania zmrazenim pod 100 sk.. a su take kde vam pichnu vcelicku..
kazdopadne nemajte obavy.. ja sam som sice ziadne odstranovane nemal.. ale tiez si cem dat.. len cakam na zimu..
No!
prave som dosiel z chirurgie....nojahorsie to bolo pred chirurgiou a ked som uz lezal na tej posteli, ked si to tam pripravovali a tak...ale inac jedine co bolelo bola injekcia, neviem ci to bolo naozaj ale mal som pocit ze ju vpichol celkom hlboko
, potom som este citil prvy rez, to bolo tiez dost neprijemne ale potom uz nic...iba to mam este teraz trochu stuhnute, ale celkovo by som to zhodnotil v pohode, urcite by som siel dat vybrat znamienko ako k zubarovi vrtat zub 
prave som dosiel z chirurgie....nojahorsie to bolo pred chirurgiou a ked som uz lezal na tej posteli, ked si to tam pripravovali a tak...ale inac jedine co bolelo bola injekcia, neviem ci to bolo naozaj ale mal som pocit ze ju vpichol celkom hlboko
Re: správa
nuz, dnes som bl, nebolo to take strasne, ale na krku to ti naozaj nezavidimJ.O.S.E napísal:Mne maju tiež jedno znamienko na krku vybrať na konci septembra, ale ja sa nechcem nechať rezaťsa bojím predovšetkým tej injekcie, ktorou to zamrtvia
![]()
Re: správa
vdaka za podporu, ale ja si to asi nedám odstraniť, ked bude možnosť, že to môže ostať na svojom pôvodnom miesteTheking napísal:nuz, dnes som bl, nebolo to take strasne, ale na krku to ti naozaj nezavidim
mne vyrezavali jedno...ja sa moc bojim lekarov a tak sme kecali a tak a ja som lezal na stole a oni mi tam cimsi cistili chrbat..potom trochu pritlacili..a povedala mi ze tam bola dajaka spina...tak si vravim ok...potom ma cistila ... a si vravim ze aj dajako dlho...a potom povedala hotovo 
Normalne ma obabrala a nic som necitil
Normalne ma obabrala a nic som necitil
správa
neviem ako ty ale ja mam na krku ako som to tu už písal a údajne by mi mali zostať z toho tri stehy ale ževraj sa to rýchlo zahojíOpak napísal:no chlapy ja mám nad perou znamienko.....(niekto si tam dáva pircing)
myslíte že by mi tam ostala nejaká jazvy keby som si to dal vypáliť alebo ako to robia![]()
lebo ja som počul niečo že s dusíkom,,,,neviem ako vy
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci sosovicky na tele ale myslim ze to patry pod znamienka len mensie poviem takto ja som mal viac sosoviciek asi 10 po celom tele a u koznej mi to na pockanie vypalili dusikom zmrazili a po 2 tyzdnoch odpadli bolelo ako injekcia takze neviem ako bude u teba kazdopadne medicina je vyspela a nema sa coho bat 
znamienko
mam znamienko na hlave, ktore by som si dal rad vybrat...ale bude mi tam potom nemoralne rast vlasy ?
lebo kamaratovi vyberali ale myslim lejzrom a nerastu mu tam vlasy...ale neni to moc vidiet
pls SS 
Čaute, chcela by som sa poradiť. Mám znamienko na hrudi, nie je veľmi veľké ale prosté vadí mi tam z toho dôvodu že nenosím kvôli tomu trička s ani len s mierným výstrihom. Bola som už u kožnej a mám sa tam zastaviť niekedy v zime aby mi to znamienko pozrela cez dermatoskop. Doktorka povedala že netreba ho vyberať ale ja by som ho rada dala preč...ale skôr mi priipadala ako keby ma od toho odhovárala. Čo myslíte? Mám si stáť za tým alebo to mám radšej nechať tak..lebo aj sa bojím aby tam neostala nejaká veľká jazva. Spomínala aj že počas toho ako rastiem sa môže tá jazva ktorá mi ostane že sa môže zväčšovať a myslím že to by nebolo veľmi pekné. Ďakujem za názor..