šport vs. smrť

O športe...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

RAON napísal:no myslim ze z tohto sa tak lahko nevykruti
Hanzal práve podpísal dvojročnú zmluvu so Žilinou no tak je asi možné iba na Slovensku :cry:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Objasnite mi niekto toto video , lebo som pravdupovediac z neho dost shoknutý

kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

schw33k napísal:Objasnite mi niekto toto video , lebo som pravdupovediac z neho dost shoknutý

mne sa zda ze dostal infarkt , picha bo v hrudniku , preto sa tak prehyba. infarkt podla mna
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ale však iba po tom kope ( krk či kde ho zasiahol ) sa začal vrtieť , skákať ...
kubodinho
Professional
Professional

schw33k napísal:ale však iba po tom kope ( krk či kde ho zasiahol ) sa začal vrtieť , skákať ...
neviem to len mne sa tak zdalo. neviem to isto. ale prehynal sa ako keby mal neznesitelne bolesti v hrudniku
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Asi pred pol rokom som začal s BMX a potom neskôr som našiel toto video:

Možno som ho našiel tu, teraz neviem.
Ale hentak nechcem skončiť. :cry:
(Vo videu padne človek na BMXke z dosť velkej výšky na chodník a zanechá velkú červenú čmuhu.)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

No takze Marcel Hanzal sa z toho nevysekal... Za tu nehodu, ktoru sposobil si odsedi styri roky a na 6 rokov dostal zakaz soferovat. Navyse musi otcovi neboheho spoluhraca zaplatit 294.259 Sk, vraj ako nahradu skody, ktoru utrpel. No to mi je pekna kravina :evil: Keby mu dal aj 2 miliony, tak mu to syna nevrati... Hanzal sa uz proti rozsudku nemoze odvolat, takze aspon taketo zadostucinenie pre pozostalych. Mozno po dvoch rokoch vyjde z basy von za dobre spravanie, ale to uz teraz nebudem spekulovat. Je vinny, spravil peknu kravinu a ide si odpykat svoj trest. Som zvedavy, ako sa k tomu postavi a ci sa bude dozadovat odvolania, aj ked nan nema narok.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

športom k invalidite. ja čakam kedy sa mojmu spolužiakovi stane niečo tak važne že skonči na par tyždňov v nemocnici. je futbalovy brankar. minule mal polamanu sanku a asi mesiac nemohol poradne hovoriť a jedol iba take somariny ako jogurty mlieka. skratka tekuta strava. a raz ma ruku polamanu, raz palec. nechapem čo na tom ešte vidi
kubodinho
Professional
Professional

JohnFrusciante napísal:športom k invalidite. ja čakam kedy sa mojmu spolužiakovi stane niečo tak važne že skonči na par tyždňov v nemocnici. je futbalovy brankar. minule mal polamanu sanku a asi mesiac nemohol poradne hovoriť a jedol iba take somariny ako jogurty mlieka. skratka tekuta strava. a raz ma ruku polamanu, raz palec. nechapem čo na tom ešte vidi
to je este na tom dobre :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Neskutocne doslovna je smrt byvaleho futbaloveho kamerunskeho reprezentanta Marca-Viviena Foého, ktorý v roku 2003 na FIFA CONFEDERATIONS CUP tesne pred zapasom proti Kolumbii uz na ihrisku povedal ze je ochotny na ihrisku pre vitazstvo aj zomriet.... prisla 72.minuta a jeho slova sa bohuzial doslovne naplnili.....
Prílohy
Foe.jpg
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Racius napísal:Asi pred pol rokom som začal s BMX a potom neskôr som našiel toto video:

Možno som ho našiel tu, teraz neviem.
Ale hentak nechcem skončiť. :cry:
(Vo videu padne človek na BMXke z dosť velkej výšky na chodník a zanechá velkú červenú čmuhu.)
nechcem byt zly ale.. kreten, bez prilby...
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Steju napísal:nechcem byt zly ale.. kreten, bez prilby...
JJ je to tak frajerina je jedna vec ale vsetko ma svoje hranice..

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 21:40 )
Tak pre toto jazdim iba na babette:P

profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

JohnFrusciante napísal:športom k invalidite. ja čakam kedy sa mojmu spolužiakovi stane niečo tak važne že skonči na par tyždňov v nemocnici. je futbalovy brankar. minule mal polamanu sanku a asi mesiac nemohol poradne hovoriť a jedol iba take somariny ako jogurty mlieka. skratka tekuta strava. a raz ma ruku polamanu, raz palec. nechapem čo na tom ešte vidi
robil si niekedy nejaky sport?ale nie z donutenia alebo z niecoho podobneho, len proste preto lebo ho mas rad a bavi ta. keby ano tak chapes spoluziaka sport vela berie ale aj vela dava.
trion napísal:Niekto holduje alkoholu a cigaretam cely zivot a dozije sa aj 80r
a stymi alkoholikmi a fajciarmi, porovnajte kolko %alkoholikov/fajciarov sa dozije vysokeho veku a kolko %sportovcov sa dozije vysokeho veku.a kto ma lepsi zivot sportovec alebo alkoholik.a k teme ako ste tu uz pisali, aj podla mna je to vo vecsine pripadov vrodena chyba srdca, ale aj u sportovcou bez tejto chyby dochadza k zlyhaniu z pretazenia organizmu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Scorpi napísal:všetky umrtia vo F1

Kód: Vybrať všetko

http://youtube.com/watch?v=ORs-8GT6SMU&mode=related&search=
:?
Len aktualizujem link, pretoze z youtube to uz odstranili: http://www.liveleak.com/view?i=3f2_1181844592
Pre tych, co to este nevideli, tak tu je diskusia k tomu http://www.hojko.com/post416540.html#416540
Napísať odpoveď