uznavam praca sa da najst aj z gymnaziom ale ked si vyuceny v nejakom obore mas to predsa len lahsie tu pracu si najst podla mna, no skor taku manualnu. Napr moj otec este za davnych komunistov chodil do skoly nema ani maturitu a pracu sa nasiel tiez bez problemov.Ja som chodil na osemrocne gymnazium. Teraz studujem na VS a popri tom pracujem a mozem ti s cistou myslou povedat, ze s najdenim prace som nemal najmensi problem.. (a neboj sa, nekopem kanaly...)
Reparat
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
To tak to je sice pekne, ale pokial chces zarabat vacsie peniaze a nebyt pritom mafianom, tak to sa da naozaj lahsie s pouzivanim mozgu pri praci...dbco napísal:uznavam praca sa da najst aj z gymnaziom ale ked si vyuceny v nejakom obore mas to predsa len lahsie tu pracu si najst podla mna, no skor taku manualnu. Napr moj otec este za davnych komunistov chodil do skoly nema ani maturitu a pracu sa nasiel tiez bez problemov.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
reparat
vcera kamarat robil reparat...na jeho stastie sa mu to podarilo...pisem to sem preto lebo ja som ho mal cez prazdniny akoze doucovat /Nemcinu:)/ ..no vzdy ked prisel ku mne tak sme sedeli pri PC...a vcera vecer mu volam ze ci spravil a on ze: jasnee, samozrejme....a ucitelka mi povedala ze vidi na mne velke zlepsenie. /koniec citatu
/ no ked mne hento povedal skoro som sa popukal...bo vem ze nemcinu ani nevidel a ucitelka mu povie ze vidi velke zlepsenie...tak to je ozaj stastie
Zalezi co myslis pod pojmom vacsie peniaze. My napriklad nemame na mercedesa. Podla mna take peniaze sa daju skor podnikanim a na to nepotrebujes ani vysku.To tak to je sice pekne, ale pokial chces zarabat vacsie peniaze a nebyt pritom mafianom, tak to sa da naozaj lahsie s pouzivanim mozgu pri praci..
Re: reparat
no dnes robil spoluziak reparat z chemie... bohzial ho neurobil...ale vobec mu to nebolo luto
dosiel ku mne cely vysmiaty
(najprv dosiel ku mne lebo domov za rodicmi sa mu dvakrat nechcelo) no co uz uz nas v triede bude len 34