Reparat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dbco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dbco »

Ja som chodil na osemrocne gymnazium. Teraz studujem na VS a popri tom pracujem a mozem ti s cistou myslou povedat, ze s najdenim prace som nemal najmensi problem.. (a neboj sa, nekopem kanaly...)
uznavam praca sa da najst aj z gymnaziom ale ked si vyuceny v nejakom obore mas to predsa len lahsie tu pracu si najst podla mna, no skor taku manualnu. Napr moj otec este za davnych komunistov chodil do skoly nema ani maturitu a pracu sa nasiel tiez bez problemov.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

dbco napísal:uznavam praca sa da najst aj z gymnaziom ale ked si vyuceny v nejakom obore mas to predsa len lahsie tu pracu si najst podla mna, no skor taku manualnu. Napr moj otec este za davnych komunistov chodil do skoly nema ani maturitu a pracu sa nasiel tiez bez problemov.
To tak to je sice pekne, ale pokial chces zarabat vacsie peniaze a nebyt pritom mafianom, tak to sa da naozaj lahsie s pouzivanim mozgu pri praci...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

reparat

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

vcera kamarat robil reparat...na jeho stastie sa mu to podarilo...pisem to sem preto lebo ja som ho mal cez prazdniny akoze doucovat /Nemcinu:)/ ..no vzdy ked prisel ku mne tak sme sedeli pri PC...a vcera vecer mu volam ze ci spravil a on ze: jasnee, samozrejme....a ucitelka mi povedala ze vidi na mne velke zlepsenie. /koniec citatu :)/ no ked mne hento povedal skoro som sa popukal...bo vem ze nemcinu ani nevidel a ucitelka mu povie ze vidi velke zlepsenie...tak to je ozaj stastie
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

To tak to je sice pekne, ale pokial chces zarabat vacsie peniaze a nebyt pritom mafianom, tak to sa da naozaj lahsie s pouzivanim mozgu pri praci..
Zalezi co myslis pod pojmom vacsie peniaze. My napriklad nemame na mercedesa. Podla mna take peniaze sa daju skor podnikanim a na to nepotrebujes ani vysku.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: reparat

Príspevok od používateľa digo »

no dnes robil spoluziak reparat z chemie... bohzial ho neurobil...ale vobec mu to nebolo luto :D dosiel ku mne cely vysmiaty :lol: (najprv dosiel ku mne lebo domov za rodicmi sa mu dvakrat nechcelo) no co uz uz nas v triede bude len 34 :smt043
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Hmm ono to je celkom neprijemne ked pomalicky stracas spoluziakov ;) a zvlast tich c ktorimi sa dalo nrmalne komunikovat :D
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

dbco napísal:Zalezi co myslis pod pojmom vacsie peniaze. My napriklad nemame na mercedesa. Podla mna take peniaze sa daju skor podnikanim a na to nepotrebujes ani vysku.
Vsak ako myslis... :roll:

//ked mas za sebou VS tak to nie je len o tom ze mas titul..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Spoluziak mojho kamosa robil vcera reparat z AJ chodi na stavebnu priemyslovku, 1.rocnik.

4 body z 50 :?

Nechapem
Napísať odpoveď