mi-chau napísal:Cas ostatnych ludi by sa nezastavil ale tvoj vylet do minulosti by netrval ani sekundu, a faktom je ze pokial by ludia isli z obchodneho domu skor o 3 minuty ich zivoty by to zmenilo mozno menej alebo viac vyrazne, niekto by niekoho nestretol, niekto naopak ano, niekoho by zrazilo auto a niekto by stretol partnera svojich snov, ci chces alebo nie aj extremne male detaily mozu do velkej miery ovplyvnit smer zivota, napriklad keby som ja nestihol pred par rokmi zapis na jazykovku, dnes by to nebolo vyse roka s mojou priatelkou, a ona by namiesto nespocetne velkeho casu co stravila so mnou robila nieco uplne ine a ja by som bol bud predsedom dobrovolneho poziarneho zboru, alebo v nemocnici na detoxikacii po pokuse o samovrazdu.
s týmto súhlasim čo si tu napísal, niečo v tom zmysle som písal už v predchádzajúcich príspevkoch

Prakticky ked som si to prečítal to čo si ty napísal a tak nejako to chápem aj ja tak môžme diskutovať, že vlastne tieto naše osudy sa v dôsledku časových výkyvov stretávajú s osudmi iných ľudí, ktorých by sme v normalnom živote nikdy nestretli si myslím, napr. čo si písal so svojou priateľkou by si sa nestretol v tom prípade ak by si nechodil na jazykovku, ale ty si to stihol a tak s nou chodíš
s tým obchodným domom je to opäť dôkaz o tom, že existuje osud, pretože ak by ľudia nestihli trebarz na ten spomýnaný autobus, kvôli tomu že predavačke sa pokazila pokladna - akoby sme si mohli vysvetliť to, že práve pri tých ľudoch sa to stalo, prečo nie pri iných

pretože to bolo súdene na tu konkrétnu chvíľu a to pokazenie spôsobí posun činnosti ľudí o tie tri minuty a to ma za následok, že životy resp. osudy tých ľudí sa stihnu stretnúť s osudmi ľudí, ktorých by ak by ta pokladna fungovala nestretli
btw. to s tou detoxikaciou si nemyslel vážne, že