Plus jeden den (bulvar)
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
pred chvilou som otvoril Plusku s R. Kalinakom na titulke s napisom "Rakovina?" V clanku je podla mna dost prizemne rozoberany zdravotny stav tohto politika...
Neviem ale mna tym tento dennik dost znechutil.. Podla mna by mal bulvar mat neake hranice .. a rozoberat zdravotny stav mladeho cloveka na titulnej strane mi pripada fakt nevhodne.. O tom maju byt media? Ked patraju po podvodoch alebo robia politicku propagandu tak to beriem to je normalne.. ale toto,,,, komu to pomohlo? akurat si tym zvysili predajnost , o to im asi slo... ale znizili si uroven .. minimalne u mna..
podla mna tam toto nemalo co robit.. a na titulke uz vobec nie.. za to ma plus u mna jedno velke minus..
Neviem ale mna tym tento dennik dost znechutil.. Podla mna by mal bulvar mat neake hranice .. a rozoberat zdravotny stav mladeho cloveka na titulnej strane mi pripada fakt nevhodne.. O tom maju byt media? Ked patraju po podvodoch alebo robia politicku propagandu tak to beriem to je normalne.. ale toto,,,, komu to pomohlo? akurat si tym zvysili predajnost , o to im asi slo... ale znizili si uroven .. minimalne u mna..
podla mna tam toto nemalo co robit.. a na titulke uz vobec nie.. za to ma plus u mna jedno velke minus..
-
seth82
Darca
bulvar, to je SMEtie... ale myslim si, ze ine denniky na slovensku ani nemame. poprekrucane titulky, klamstva, lzi, diskreditacia apod... ale priznajte sa, kazdy v kutiku duse je zvedavy, s kym sa vyspala angelina jolie, popripade ake ma fico auto
... osobne bulvar nepodporujem, ale ked najdem doma casopis na stole, rad si ho prelistujem
-
bolek
Guru
Najzaujímavejše je, že každého, koho sa spýtate, tak vám povie, že predsa on si také hovadiny kupovať nebude, len potom by ma zaujímalo, kto si to vlastne kupuje, keď majú takú vysokú predajnosť
Ja nehovorím, že si ho kupujem každý deň, ale tak občas sa stane, že sa k nemu dostanem a teraz sa mu nebudem vyhýbať, len aby som nepatrila k tým, ktoré takéto debiliny čítajú. A navyše, kto z vás si rád nepozerá fotky a obrázky?