Plus jeden den (bulvar)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Komo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

No tak bude to asi bulsit ako Plus sedem dni, len nas to bude otravovat kazdy den.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Inac neviem preco vsetci nadavate na Novy Cas. Ten denik je este v norme... akoze su tam zavadzajuce clanky, a nepriame reklami, ale az uvidite cesky denik SuperSpy, tak az vtedy uvidite co je to bulvar. :D
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

pre mna nex je aj sto bulvaro o mne aj tak pisat nebude äaspon dufamň 8)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

pred chvilou som otvoril Plusku s R. Kalinakom na titulke s napisom "Rakovina?" V clanku je podla mna dost prizemne rozoberany zdravotny stav tohto politika...

Neviem ale mna tym tento dennik dost znechutil.. Podla mna by mal bulvar mat neake hranice .. a rozoberat zdravotny stav mladeho cloveka na titulnej strane mi pripada fakt nevhodne.. O tom maju byt media? Ked patraju po podvodoch alebo robia politicku propagandu tak to beriem to je normalne.. ale toto,,,, komu to pomohlo? akurat si tym zvysili predajnost , o to im asi slo... ale znizili si uroven .. minimalne u mna..

podla mna tam toto nemalo co robit.. a na titulke uz vobec nie.. za to ma plus u mna jedno velke minus.. :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nemam rad bulvar, pretoze nevidim dovod, preco by ma mali zaujimat problemy akychsi nasich ''celebrit'', kto s kym, kedy a preco, za co a komu...no na co by mi to bolo dobre? presne preto nechapem, naco je to dobre niekomu inemu...ziadne normalne dovody tam osobne neviem najst.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

bulvar, to je SMEtie... ale myslim si, ze ine denniky na slovensku ani nemame. poprekrucane titulky, klamstva, lzi, diskreditacia apod... ale priznajte sa, kazdy v kutiku duse je zvedavy, s kym sa vyspala angelina jolie, popripade ake ma fico auto :D... osobne bulvar nepodporujem, ale ked najdem doma casopis na stole, rad si ho prelistujem
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

hlavne ma sere novy cas s titulkami tipu Honzik a Mariana: Rozchod spravia z toho clanok na dvojstranku a cela pointa je to ze isla napr. sama nakupovat a on bol na pive
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

sa divim tym ludom ze si nekupia radsej jogurt na ranajky
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najzaujímavejše je, že každého, koho sa spýtate, tak vám povie, že predsa on si také hovadiny kupovať nebude, len potom by ma zaujímalo, kto si to vlastne kupuje, keď majú takú vysokú predajnosť :roll: Ja nehovorím, že si ho kupujem každý deň, ale tak občas sa stane, že sa k nemu dostanem a teraz sa mu nebudem vyhýbať, len aby som nepatrila k tým, ktoré takéto debiliny čítajú. A navyše, kto z vás si rád nepozerá fotky a obrázky? :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to potom beriem tych ludi ako dvojnasobnych magorov ked aj kupuje a aj sa skryva za to :)
Napísať odpoveď