Reklamacia ACER notebooku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
q-parser
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reklamacia ACER notebooku

Príspevok od používateľa q-parser »

Caute,

chcem vediet ake mate skusenosti s reklamaciou Acer notebookov. Priatelke sa stalo, ze sa jej odtrhol remen na taske a spadla na roh. Roh notebooku je teraz puknuty. Vsetko nastastie funguje, aj ked sa najskor nedal otvorit. Neviete nahodou, ci sa na to nevztahuje reklamacia (co asi pochybyjem), alebo to budu ratat ako plateny servis? Kolko si uctuju, atd.? Ten notebook ma asi 3 tyzdne od kupy. Pripadne neviete o niecom ako by sa dala puklina zamaskovat, aby nekricala, ked uz to inak nepojde?

Dakujem za konstruktivne rady.
Q-Parser
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

odtrhol sa jej remen na taske ktoru dostala origo k notebooku alebo ju dokupovala zvlast? je to fakt debilna argumentacia, ale za pokus stoji vsetko, inac reklamacia asi nehrozi, na mechanicke poskodenie (pad a pod.) sa zaruka urcite nevztahuje
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No to som aj cakal. A nie, nie je to originalna taska. Kupovala sa sice v tej istej predajni, no osve. Keby sa to dalo nejako zahladit aspon, nech to tak nevyzera. To by mi museli vymenit cely kryt a to by asi nebolo lacne :(
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pinguin11 »

no tak celi krit menit nadtim ani nerozmyslaj neviem ci to robia a ak hej tak bi museli mat taky model atd a aj bi to dost stalo a co sa tyka tej reklamacie:ztohoto sa neda dostat len dako polepit a predat dakomu na suciastky
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

reklamacie acerov sa robia tusim az v brne momentalne ten servis v blave zrusili,to len pre info :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

ad. servis v BA : Veru skoncili asi pred dvoma rokmi, ked ich vyhradli.
Inak da sa reklamovat Acer aj ked ho sam rozflaknes, ale bohuzial musis mat rozsirenu zaruku Acer Advantage 3r + nahodne poskodenie.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pinguin11 napísal:no tak celi krit menit nadtim ani nerozmyslaj neviem ci to robia a ak hej tak bi museli mat taky model atd a aj bi to dost stalo a co sa tyka tej reklamacie:ztohoto sa neda dostat len dako polepit a predat dakomu na suciastky
zamysli sa nad svojim pravopisom omg :roll: nic v zlom ale :D len upozornujem
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

toto sa stalo aj mne s notebook, mojim acerom a tiez mojej frajerke sa to stalo ked ho niesla, otrhlo sa ramienko, spadol tiez na roh ale nie tak velmi, nic sa mi dokopy nestalo len to trosku prasklo na boku, skoro to ani nevidno, no a vyriesil si to uz nejako?
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ono sa to ani velmi riesit neda. Vymena krytu by bola cenovo neumerna, tak som to dal kamosovi a ten zatrel prasklinku striebrienkou a zalakoval. Volnym okom to aspon nie je vidiet, je to badat len ak vies kde sa mas pozerat.
Bola to len blba nahoda, no aj tak nechapem ako sa to rameno mohlo uvolnit.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

noo...no mna sa to spravilo tym ze som asi mal prepchatu tasku vselicim, ze bola tazka..
Napísať odpoveď