Reklamacia ACER notebooku
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Reklamacia ACER notebooku
Caute,
chcem vediet ake mate skusenosti s reklamaciou Acer notebookov. Priatelke sa stalo, ze sa jej odtrhol remen na taske a spadla na roh. Roh notebooku je teraz puknuty. Vsetko nastastie funguje, aj ked sa najskor nedal otvorit. Neviete nahodou, ci sa na to nevztahuje reklamacia (co asi pochybyjem), alebo to budu ratat ako plateny servis? Kolko si uctuju, atd.? Ten notebook ma asi 3 tyzdne od kupy. Pripadne neviete o niecom ako by sa dala puklina zamaskovat, aby nekricala, ked uz to inak nepojde?
Dakujem za konstruktivne rady.
Q-Parser
chcem vediet ake mate skusenosti s reklamaciou Acer notebookov. Priatelke sa stalo, ze sa jej odtrhol remen na taske a spadla na roh. Roh notebooku je teraz puknuty. Vsetko nastastie funguje, aj ked sa najskor nedal otvorit. Neviete nahodou, ci sa na to nevztahuje reklamacia (co asi pochybyjem), alebo to budu ratat ako plateny servis? Kolko si uctuju, atd.? Ten notebook ma asi 3 tyzdne od kupy. Pripadne neviete o niecom ako by sa dala puklina zamaskovat, aby nekricala, ked uz to inak nepojde?
Dakujem za konstruktivne rady.
Q-Parser
-
cORP.
Addict
zamysli sa nad svojim pravopisom omgpinguin11 napísal:no tak celi krit menit nadtim ani nerozmyslaj neviem ci to robia a ak hej tak bi museli mat taky model atd a aj bi to dost stalo a co sa tyka tej reklamacie:ztohoto sa neda dostat len dako polepit a predat dakomu na suciastky
-
q-parser
Professional
Ono sa to ani velmi riesit neda. Vymena krytu by bola cenovo neumerna, tak som to dal kamosovi a ten zatrel prasklinku striebrienkou a zalakoval. Volnym okom to aspon nie je vidiet, je to badat len ak vies kde sa mas pozerat.
Bola to len blba nahoda, no aj tak nechapem ako sa to rameno mohlo uvolnit.
Bola to len blba nahoda, no aj tak nechapem ako sa to rameno mohlo uvolnit.