HDD repair
HDD repair
dal by sa nejako opravit hdd, ktory vydava bzukot? stalo sa to pri zapajani do noveho pc, ale ten hdd som pouzival pred tym asi rok. je to WS 80 Gb, ale najvacsi problem je to, ze som to bral lacno a bez zaruky.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: HDD repair
mne bzukotal jeden starsi 2 a pol palcovy 40gigovy disk,,ten bzukot vydavalo nieco,co nelietalo nad platnou ale sa o nu trelo,,ten disk este par tyzdnov fungoval,ale ked dlhsie zapisoval alebo cital,tak sa nadmerne zahrieval az prestal reagovat,,takze,,zacni setrit na novyMonako2 napísal:dal by sa nejako opravit hdd, ktory vydava bzukot? stalo sa to pri zapajani do noveho pc, ale ten hdd som pouzival pred tym asi rok. je to WS 80 Gb, ale najvacsi problem je to, ze som to bral lacno a bez zaruky.
re
ja uz mam novy, lebo on uz nejde vobec. ale rad by som ho nejako rozbehal. pocul som op jednom chalanovi, ktory vraj pouzije veci z ineho hdd a dokaze ho rozbehat, ale neviem.
je to taky bzukot tak cca. 2 sec intervaloch - ticho bzukot ticho... ako keby nieco do seba naraza a trie o seba
je to taky bzukot tak cca. 2 sec intervaloch - ticho bzukot ticho... ako keby nieco do seba naraza a trie o seba
Re: re
ak je to mechanicka vada platny alebo hlaviciek,tak mas smolu,,jedine co je rozumne vymienat su el. obvody,najlepsie s celym plosakom,,ale z identickeho diskuMonako2 napísal:ja uz mam novy, lebo on uz nejde vobec. ale rad by som ho nejako rozbehal. pocul som op jednom chalanovi, ktory vraj pouzije veci z ineho hdd a dokaze ho rozbehat, ale neviem.