Zadrzany mladistvy pod vplyvom alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zadrzany mladistvy pod vplyvom alkoholu

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Vcera vecer sme boli ako kopec inych mladych ludi, vecer vonku, niekde v bare.
Ja mam takmer 19 a bol som autom takze pit som nepil. Ale co je horsie moj 17 rocny bracho toho trochu vypil. A prisla razia do toho podniku kde sme boli. Kosicki kuklaci. Hned sa stisila hudba, kazdy mal byt ticho... Ved to poznate. Kopec mladistvych v podnapilom stave zobrali na policiu. A jasne ze medzi nimi bol aj moj bracho. Podrzali si ich tam asi hodinu. Cely vyklepkany som sedel pred policiou a cakal co sa bude diat. Jeden fizel mi tvrdil ze aj na skolu a aj domov poslu o tom papier ze nafukal 0,3%. Dalsi mi tvrdil ze sli len po baroch kde nalievaju detom. Ale to by museli asi vsetky bary v Tv zavriet.

Ake sankcie ho teraz cakaju? Myslite ze poslu nejaky papier? Ma niekto s takymto niecim skusenosti?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Dostane pokutu 500Skk a udaje o tom budu odoslane do skoly a na socialne. :?
Ale mozno dostane len za 500 (nechceli nam to zbytocne posrat v skole tak to neoznamili nikde, len si to zapisali ako priestupok). Na oslave spoluziakovej 18-tky jeden kamos zobral so sebou nezletileho, ktory sa strasne dorval. Vtedy zbalili aj mna (mam 18 ) za to, ze som mu udajne kupil a ponukol alkohol co vobec nebola pravda. Toho debilka som videl prvykrat v zivote.
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

ASi 2 tyzdne dozadu som bol zadrzany na nasom mieste(nejdem hovorit kde,ale je to vonku,nie bar) proste prislo asi 5 police aut a dali nam fukal. Fukol som si 2.1 a mam len 17 takze viete co nasledovalo.Museli sme s nimi ist do baru kde sme pred tym pili a proste rozpravali ze to bude pruser ze to pojde na skolu, pokuta,ale do teraz este nic nedoslo aj som na to zabudol.Kedze sa mi to nestalo 1. krat :) tak asi mi nic ani nepride a z doterajsich skusenosti z toho nebude mat nic si myslim asi len policajti strasili, ale nikdy nevies takze treba cakat. Potom daj vedet ako to dopadlo
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mne sa to stalo, keď som mal ešte 16 v BA. Čapli, dali fúkať, opísali si občanky, ale nič z toho nebolo nakoniec...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh nic z toho nebude.. kamosovi sa stalo podobne na skolu mozno neco poslali ked nechodis na cirkevnu alebo mas podmienku tak ta to moze zaujimat ale ked ne tak maj v <> ta pokuta mozno bude ale tiez slubovali a nic nedostali.. brat mal tiez taketo problemy ale ma nad 18 a vtedy dosla razia a nemal pri sebe obcanku tak zato mu dali 5 kil pokutu..ked ma 17 a nafukal 0,3 tak ho urcite mama nezabije a v skole budu nato srat ked to o tom vedia aj rodicia len oni maju myslet nato ze ked budes mat uz podmienku tak zato ho mozu vyhodit..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

0.3 Promile to je jedno pivo na prazdny zaludok ... Dont Worry ... keby mal 1.8 alebo 2.1 tak tam moze robit skola problemy ale ... toto nieje nijako vysoka hodnota
Aj keby dosiel na skolu papier tak by si len mozno nieco pomysleli a nic neriesili
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

blbooooooost. ja som bol na koncerte a dosli flojdi a doteraz nic domov neprislo. nafukal som vyse 1 promile. tusim 1,2. no ked nie je dotycny autom tak nemaju flojdi dovod s tym nieco robit. nafukal som a siel dalej na koncert. nikdy nic domov neprislo a ani nikde do skoly ani nic. proste debilina. a este som im nechel podpisat ten papier, kedze tam bolo, ze "vodic bla bla bla nafukal tolko a hentolko". a tak som im povedal, ze ja to nepodpisem, kym tam bude slovo vodic. ja som tam nebol autom a nechcel som mat zle v buducnosti. no a tak to preciarkli a potom som podpisal. mal som 17. no a nic z toho nebolo. aka pokuta by za to mala byt? ze to, ze si da niekto pivo? kde sme? uplna blbost. zle moze mat akurat tak podnik. nikto iny zle mat nebude. doteraz nic neprislo. akurat vraj viacej opitych doviezli domov. to nebol moj pripad. nepijem tak aby ma museli flojdi ovazat domov. tam som si dal trosku viac, priznavam, ale nebolo to potrebne aj tak. podpisal som papier (kde boli skrtance, takze bol aj tak neplatny) a siel dalej na koncert. ziaden problem...
ps: doteraz mam ako seviner naustok :D som si ho poctivo vypytal :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som pred asi pol rokom o tomto pisal s Tomasitom, kedze pravo je jeho obor a pisal, ze ide skor o to kto ten alkohol predal osobe mladsej ako 15 rokov. Ako malolety (osoba menej ako 15 rokov) nie si zodpovedny za nic, zodpoveda za teba zakonny zastupca, cize rodic a problem by mali oni. Ako mladistvy (15 az 18 rokov) uz mozes byt postihovany, ale tu by sa mala ukladat polovica trestu v priestupkovom konani. V oboch pripadoch by sa to malo riesit s rodicmi a ak by sa niekto toho chytil, tak problem by mohol byt zo strany socialky ohladom vychovy. Tolko slova Tomasita, ak vie niekto viac, tak nech napise.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pokial nerobil vyslovene nejaky bordel tak sa nestane nic...ziadny papier ani nic neposlu
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

FBI máme vás

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

ak tvoj brat nerobil problemy pri tom ako ho brali policajti tak podla mna nic nebude...mne sa raz stalo ze sme boli na disco..bol som sofer a nepil som...kamarati dvaja mladsii 17,16 mali trochu vypite...nafukali cca rovnako...jeden nechcel ist s policajtmi...tomu poslali papier aj domov aj do skoly /v skole mal podmienecne vylucenie/ a ten druhy co isel bezproblemov s fizlami tak ten nemaz z toho absolutne nic...

zalezi od charakteru policajta... :?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

U nás su už fizli zvyknutý... počas pamäútných piatkových večerov na amfiteátri dokonca vôbec nezasahovali, aj keď sme tam poptri nich behali s fľašami v ruke a tak.... až keď sa niekto zj*bal do nemoty tak zakročili-vzali ho, či netreba prvu pomoc, a keď usudili že je iba ožratá (zväčša to totiž boli baby), zavolali dotyčnej rodičov nech si po ňu pridu. Dali im ju, oni si ju odviezli a konec...
Dnes už sú tie zlaté časy preč, ale aj tak je to vždy podobné. Málokedy zasiahnu, iba ak je to nepriehľadnuteľné, a keď takého zbalia, tak mu daju fukať a zavolaju rodičom...
Behajú aj po baroch, a keď uvidia niekomu mladému pivo, tak robia zle. Ale vioac zla z toho maju majitelia podniku, pripadne čašníci (zakon padajuceho ho*na...) než dotyčný. často ho ani nevezmú a keď aj, tak si ho vezmu rodičia a hotovo... to, čo s dotyčným spravia doma rodičia už je druhá vec :D ale žiadne listočky a podobne sa nikdy nekonali ;)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

OOOOOj ake mame mi stastie na dedine :)...ziadne razie...ziadne kontroly...a nikdo sa nemusi bat ze sa odevezie policajnym autom ..casnicky sa nemusia bat a svoje miesta a majitelia si nad tym nelamu hlavu
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

midnight_man napísal:OOOOOj ake mame mi stastie na dedine :)...ziadne razie...ziadne kontroly...a nikdo sa nemusi bat ze sa odevezie policajnym autom ..casnicky sa nemusia bat a svoje miesta a majitelia si nad tym nelamu hlavu
Aby ste potom neboli prekvapeny ! My sme uplne ze mala dedina a predsa sem obcas (fakt len sporadicky) zavitaju... No mne je to uz jedno :)
Nás davnejsie ked chytili (len s pivom) len si vypytali obciansky, nieco zapisovali, vyhrazali sa a nic z toho nebolo :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Robbie42 napísal:Aby ste potom neboli prekvapeny ! My sme uplne ze mala dedina a predsa sem obcas (fakt len sporadicky) zavitaju... No mne je to uz jedno :)
Nás davnejsie ked chytili (len s pivom) len si vypytali obciansky, nieco zapisovali, vyhrazali sa a nic z toho nebolo :)
no nasa dedina ma 200 obyvatelov :D :D a rucim ti za to ze k nam nezavitaju :) minuly rok vedla v besenovej(mozno niekdo pozna) jeto 500 M vedla...bola razia na zabave :D jedna za 10 rokov ...aj to tam bol nas sused ako policajt a tak seci sme obisli v pohode... :) sladky vidiek :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Lenze v tej našej dedinke Jasenici je iba plno totálnych kktov vo všetkých baroch-čiže to radšej risknem v spoločnosti super ľudí, v meste, kde nás môžu chytiť-ale ako vravím, nikdy z toho aj tak v podstate nič nieje.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Hej hej,stava sa vacsinov ta zbalia a na policajnu stanicu a pruser :? mozes tam totiz tvrdnut aj 2 hodiny a viac...
Ja som nastastie este nazazil raziu,mal som stastie :twisted:
Treba si davat bacha,chodia hlavne piatky(len obcas) a potom chodia na konci skolskeho roka,silvester...koncerty...

BTW:Minule moj kamos(15) nabehol do jedneho klubu a bola tam taka casnicka a opytal sa : "Dobry den teta,predate mi alkohol?" a ona ze "Ano,predame" a kamos odysiel proste vyzeralo to uplne jak keby mal niekde skrytu kameru a isiel to dat rovno do televizie:D
Casnicka zacala kricat NEPREDAMMEEEE!!!
A kamos isiel spokojne prec:D Uplne im lepilo:D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Včera sme akurat boli u priatelky na byte, mensia oslava a uprostred noci sme sa vybrali na pumpu kúpiť cigarety. Takže sme šli štyria, traja sme boli značne pod vplyvom, štvrty (kamarat) bol len v kratkych rukavoch a kratasoch, tak si dal takú ružovú mikinu jednej baby (vyzeral jak bu*ik). Ešte šťastie, že nás cestou

1) Nestopli floydi, pretože ja som mal jediny 18, asi si bolo zle..
2) Nečapli nackovia a nedobili kôli tomu kamošovi v ružovom (to radšej tych floydov) :lol:
-Neskôr nám pred domom vystával taký policajt, tak sme druhý raz už nešli (zrejme čakal na kolegu, čo sral v kríkoch alebo čo).
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

jedneho kamosa chytili fizli pred barom s pivom a povedali ze to bude 500sk povedal ze ma len 300 pri sebe si ich schovali do vacku a isli prec
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Tak ako vidim kopu ludi ma s tymto skusensoti. Zatial nic nedoslo. A dufam ze to tak aj ostane. :)
Bracho nie je ten typ ze by podbabroval do fizlov. Co ti vtedy (ak ta zadrzia) pomoze frajerina?! Jeden chlapec to vtedy skusil, zobrali ho na policiu ale nie tam kde aj ostatnych, zobrali ho hore. Neviem ako dlho si ho tam drzali ale videl som ked vychadzal. Plakal, tiekla mu krv z ucha a nariekla ze ho zbili fizli. Silne pochybujem ze v tej miestnosti bol aj niekto iny okrem fizlov (svedkovia).
Som normalne nechapal.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

jj to je normalka jedny u nas chalani naburali na aute mali vypite a na stanici pekne dostali este aj. Alebo raz jeden kamos vonku dostal asi tak od 5 ktov a fizli mu povedali ze je malo zbity aby to bol trestny cin napadnutia ze je to len priestupok lebo malo dostal
Napísať odpoveď