Blizi sa zaciatok skolskeho roka, tak som sa rozhodol, ze tuto svoju aplikaciu predstavim aj vam, uzivatelom tohto fora. Prva verzia bola dostupna uz koncom juna, ale vtedy by o nu este asi nikto nemal zaujem
Dnes som vydal verziu 1.4, pricom som pridal par featur.
Takze, co to vsetko vie?:

moznost nastavit si 13 hodin 5 (alebo aj 6) dni v tyzdni

moznost vytvorit az 20 predmetov

ku kazdemu predmetu sa da priradit jeho nazov, typ (prednaska, lab., cvika, ...), ucitel, miestnost a farba. Takto vytvoreny predmet moze byt vlozeny do rozvrhu lubovolne vela krat na lubovolne miesta

nastavitelna dlzka hodin, prestavok, velkej/malej prestavky, obednajsej prestavky, nastavitelny jazyk (SK/EN/CZ)

nastavitelna farebna schema uzivatelskeho rozhrania (daju sa zmenit 4 farby, na vyber je ich 21)
Podporovane telefony - tie, o ktorych na 100% viem, ze to na nich bez problemov funguje

Sony Ericsson K700, K/D750, W800

rozlisenie displeja 176x220, ak mate vacsie, nastavte si obmedzenie pre tuto aplikaciu na uvedene rozmery.
Viac info v prilozenom README subore, takze ak mate nejake otazky, precitajte si ho najprv, a az potom, ked zistite, ze tam na vasu otazku odpoved nie je, tak sa pytajte tu v tejto teme.
Ka- mi nemusite davat za to, ze mate mobil, na ktorom vam to nefunguje / funguje blbo. Nemozem s tym nic urobit.
Nakoniec
download tu a [
http://mekweb.eu/?q=download]screenshoty tu[/url] - v podmenu Moje programy.
Diky vopred za priazen a dufam, ze vam tento midlet padne na uzitok.
//edit 30.12.2009 - najnovsia verzia je 1.5 a vyvoj oficialne zastaveny.