praveze prvy dojem ukaze ako sa bude dalej vztah vyvijat... ak sa zoznamis s osobou, ktora ti pri zoznameni nepoda ruku, ma na sebe roztrhane oblecenie a vynada ti do dementov, tak sa s nou budes chciet stretnut opat alebo byt s nou dlhsie?Piti napísal:pozdravte sa...je uplne jedno ako...dobry dojem mozes zanechat aj neskor
Ako začať?
jimi mas pravdu, ale zas ked prides navonany upraveny milucky slusnucky a nemas sa s nou o com bavit?podla mna je naj zlata stredna cesta ..pravu babu si najde, ked bude prirodzeny, respektive ked sa bude chciet pred nou vytiahnut len minimalne:) o takych co nieco zo seba struhaju nieco viac dobre baby nestoja podla mna alebo vydrzia spolu kratko
synak preciaj si toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=70123
erytrocyt to tam velmi pekne napisal je to pravda je to potvrdene rec o coms a s nou budes rozpravat si nepripravuj skratka bud taky aky si ked si pisete cez net
erytrocyt to tam velmi pekne napisal je to pravda je to potvrdene rec o coms a s nou budes rozpravat si nepripravuj skratka bud taky aky si ked si pisete cez net
-
JanSMD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
:)
Jedine co by som ti poradil ked sa s nou ides stretnut nic si okrem toho stretnutia neplanuj vsetko musi byt spontanne. Pretoze si vsetko vopred premyslis,vysnivas kazde gesto, pohyb.. a ak by sa ti nahodou stalo,ze na nieco zabudnes co je dost mozne budes mat pocit, ze nejde to tak ako by malo a moze nastat to coho sa obavas, ze budete obaja ticho. Poradil by som ti po tych vsetkych formalitkach bavit sa o vsednych veciach a o kamaratoch, o tom ako ste si zacali pisat, o zazitkoch,hudbe, co sa jej paci, zlych skusenostiach... pri nektorej z tem zistis ,ze reaguje viac s nadsenim no a potom uz iba rozvijas temu. Len nech je to nieco zabavne, proste jednoduche priemne veci, hlavne nie o technike ani o pc a pod.,

-
midnight_man
Guru
-
recberko
Light Star
nesnaž sa urobiť na ňu dojem... ak by to bolo "umelé" mohlo by ti to len uškodiť... ver mi že ak si tak skvele rozumiete keď si píšete cez net tak na ňu zapôsobíš taký aký si...takže toto by som neriešil... a ako začať rozhovor?? ako bolo písané vyššie ty ju poznáš, my nevieme ako sa oslovujete keď si píšete... ahoj zlatko ako sa máš?? napríklad.. ale vravím ty vieš čo jej urobí radosť
proste buď sám sebou a na nič sa nehraj.. až pri prvom stretku live sa ukáže aký je človek v skutočnosti, lebo to nie je ako cez net v živom rozhovore nemáš toľko času na odpoveď ako keď si píšete... možno to bude ešte lepšie ako cez net 
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
nie nie. ale ved to je v pohode
proste celé je to tak.. s touto bavou som si písal dakedy dávno už ani neviem kedy a ako sme si prestali písať. no a dnes sa mi ona ozvala že ahoj ako sa máš a bla bla.. tak som je odpísal a tiež ma zaujímalo ako sa má.. a ona (celé to dávam v skratke), že zronená láskou a toto.. a ja že no jo to som si už vytrpel aj ja ale ak sa potrebuje zdôveriť že v pohode.. a ona že ok ale len osobne.. a ja na to či to mám brať tak že sa chce stretnúť. jednoznačná odpved bola ano.. a ja ok ak ti s tým pomôžem tak neni problém (pritom nešlo mi o to že zbaliť ju alebo čo. ved ani neviem koľko má rokov a ani som nevedel ako vyzerá), dohodli sme si hodinu a miesto a ak by jej alebo mne dačo do toho prišlo tak si do pol siedmej napíšeme.. lebo vtedy by som mal vypadnúť z domu aby som to stihol.. nič npísala tak som sa tam vybral.. predtým poslal aj nejakú fotku aby som ju spoznal. ja mám v albume fotiek dost takže ona dobre vie ako vyzerám..
proste to je celé.. no a neprišla.. som si zapálil pár cíg. dal som si slnečnicu a a potom som šiel za kamaráto .. aj tak by som nesedel doma
no dnes som sa dozvedel dôvod prečo neprišla. "prepáč stretla som svojho veľmi dobrého kamaráta" a "soryyyyyyyyyyyy" a "hneváš sa?"
to sú už čo za debility.. ty vole
proste celé je to tak.. s touto bavou som si písal dakedy dávno už ani neviem kedy a ako sme si prestali písať. no a dnes sa mi ona ozvala že ahoj ako sa máš a bla bla.. tak som je odpísal a tiež ma zaujímalo ako sa má.. a ona (celé to dávam v skratke), že zronená láskou a toto.. a ja že no jo to som si už vytrpel aj ja ale ak sa potrebuje zdôveriť že v pohode.. a ona že ok ale len osobne.. a ja na to či to mám brať tak že sa chce stretnúť. jednoznačná odpved bola ano.. a ja ok ak ti s tým pomôžem tak neni problém (pritom nešlo mi o to že zbaliť ju alebo čo. ved ani neviem koľko má rokov a ani som nevedel ako vyzerá), dohodli sme si hodinu a miesto a ak by jej alebo mne dačo do toho prišlo tak si do pol siedmej napíšeme.. lebo vtedy by som mal vypadnúť z domu aby som to stihol.. nič npísala tak som sa tam vybral.. predtým poslal aj nejakú fotku aby som ju spoznal. ja mám v albume fotiek dost takže ona dobre vie ako vyzerám..
proste to je celé.. no a neprišla.. som si zapálil pár cíg. dal som si slnečnicu a a potom som šiel za kamaráto .. aj tak by som nesedel doma
no dnes som sa dozvedel dôvod prečo neprišla. "prepáč stretla som svojho veľmi dobrého kamaráta" a "soryyyyyyyyyyyy" a "hneváš sa?"
-
Enduro3333
Medium Professional
Heh pekne kaleraby toto aj mna dokaze naštvat som dohodnuty s babou ze tam a tam vtedy a vtedy ...čakam čakam osoba nedviha neodpoveda ..... to ma dokaze najviac naštvat proste ze ten dotyčny clovek nema chut sa ani hned ospravedlnit ani zavolat ze hej meškam nepridem alebo podobne .. moja sustrast K+triple napísal: "prepáč stretla som svojho veľmi dobrého kamaráta" a "soryyyyyyyyyyyy" a "hneváš sa?"
-
Enduro3333
Medium Professional
Ako šancu by som jej dal ze skusim ešte raz a pokial niečo podobne spravi uz sa s nou nebavim .......triple napísal:j dík.. to fakt dokáže človeka nasrať a nemal som ani telefon na nu aby som jej zavolal.. a včera mi zase napíše nestretneme sa? a ja no aby si zase stretla dákeho frenda ni?
MFP
Ako sa vravi .. jedenkrat je nahoda dva krat zhoda nahod ... tri krat naschval ....
Takže všetci čo ste mi radili vrelá vďaka
V piatok sme sa stretli a dopadlo to viac než super.. Bol som sám sebou a nedokašľal som takmer nič..Bol som s ňou niečo okolo 3 hodín a ani som sa nenazdal a už musela odísť
Ale tak vypadá to na niečo viac ako len kamarátstvo, boli tam vzájomné sympatie
. Zobral som ju do jedného podniku na terasu a prisadla si kumne a pomaly sa nálada stupňovala až to skončilo pri bozkoch
Ešte raz díki..bez vás by som to možno tak nezvládol ako som to zvládol 
-
Flinstone
Light Professional
odpoved
mno takze najprf porozpravaj nejaky dopri zazitok ale hlavne nehaj aj ju rozpravat neze budes kecat len ty to by bolo dost blbe a urob to tak ze ekd pojdeme spolu vonku po druhy krat daj jej pusu zober ju za ruku a podme odved ju na nejake pekne miesto kde budete samy a tha sa mozete cinit
poznam vela ludi co to thak spravili a vydarili sa vsetky pripady a holka bude milo prekvapena aky si odvazny 
-
Flinstone
Light Professional
Re: odpoved
hmm takze uz neskoro mno mozno si to pozre dakto inyFlinstone napísal:mno takze najprf porozpravaj nejaky dopri zazitok ale hlavne nehaj aj ju rozpravat neze budes kecat len ty to by bolo dost blbe a urob to tak ze ekd pojdeme spolu vonku po druhy krat daj jej pusu zober ju za ruku a podme odved ju na nejake pekne miesto kde budete samy a tha sa mozete cinitpoznam vela ludi co to thak spravili a vydarili sa vsetky pripady a holka bude milo prekvapena aky si odvazny
-
DonLuca
Medium Star
No presne takúto situáciu som zažil. Spoznal som sa s jednou holkou (teraz chvála bohu už s mojou priateľkou) po internete... No v podstate si ona našla mňa. Tiež sme strávili za netom "zopár" chvíľ
a po par dňoch sme sa dohodli na stretnutí. Tiež som bol z toho tak trochu mimo, a nevedel som vlastne o čom s ňou budem kecať. Ale potom som sa nejak pozviechal, kúpil som jej ružu a vydal som sa na cestu...(inak sme od seba vzdialených 43 km ....
) a vídavame sa len cez víkendy, výnimočne cez týždeň. No a keď sme sa prvýkrát stretli, tak som jej dal tú ružu a ona sa len pekne usmiala a už to šlo samo. Mal som to šťastie, že moja kočka
je dosť zhovorčivá a začala rozprávať ona, ja som sa hneď na ňu napojil a potom to už bola úplná pohoda
. A teraz je to láska naveky 
Edit///Len nezabudni ju pobozkať na privítanie
Edit///Len nezabudni ju pobozkať na privítanie