Dobierka z agemu
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Dobierka z agemu
prosim vas objednal som si z agemu repraky 25.8 a dobierka ma dojst do 2 dni nie ? a stale ich tu nemam ? nevite ako dlho sa caka kym mi to odjde z agemu ?
dakuem
dakuem
ja by som si veci z tade moc neobjednaval...ja som chcel raz klavesnicu odtial a o 4dni po objednani mi napisali ze ju nemaju na sklade no dobre....zavolal som im ze uz nemam zaujem...siel som na progamingshop.sk...a tam som si klavesnicu objednal utorok rano..a stredu poobede som ju uz mal doma...no takze takk 
-
juslik
King
tak ale vies cena je cena a inde maju tie repro aj o 500 korun drahsieSSemteXX napísal:ja by som si veci z tade moc neobjednaval...ja som chcel raz klavesnicu odtial a o 4dni po objednani mi napisali ze ju nemaju na sklade no dobre....zavolal som im ze uz nemam zaujem...siel som na progamingshop.sk...a tam som si klavesnicu objednal utorok rano..a stredu poobede som ju uz mal doma...no takze takk
-
juslik
King
objednaval som to v piatok ale sak nevadi a malo to dojst do ... dnes mi hovorili ze dnes tak nech ma neseru !!! a este nevim preco to nemohol aspon teda v utorok poslat a v stredu bol sviatok no a co ? tak by som si preto isiel na postu v stvrtok to je az take tazke poslat ? uz som davno mohol doma ficat na tych reprobrm napísal:juslik.. objednával si v sobotu.. objednávku Ti aj tak spracovali až v pondelok, pričom 29. bol štátny sviatok, takže balík čakaj v piatok, ale kľudne môže prísť aj v pondelok.
-
juslik
King
pomylil som sa teda 24. v piatok a dnes mi to akoze malo dojst zase a zase mi to nedoslo..co mam cil robit ? a typek mi nevi tez povedat kedy mi t o dojde pisal som mu email a uz ani neodpovedabrm napísal:v prvom príspevku píšeš, že si to objednal 25.8., tj. sobota. Voľno znamená, že nič sa nerobí, aj keby balík odoslali, stál by celý deň na jednom mieste. Tú lehotu dvoch dní rátaj pracovné dni + 1 deň na odoslanie + 1 deň na oznámenie k Tebe domov.
-
juslik
King
nikto mi nevolal..a etraz mi napisali nieco taketoerik_tt napísal:a nespravil si nahodu to ze si nedvihol kurierovi telefon?lebo ja som to raz spravil a ta vec mi nedosla...
Tak pytal som sa v sklade, preco to neodislo, vraj monitor fyzicky chybal
skladom, preto to neposlal. Monitory maju prist zase dnes skladom, mozem to
poslat ked pride na sklad? Alebo si vyberiete nejaku nahradu.
a ja som si objednal repraky a ne monitory oni si robia zomna srandu alebo ma chcu nasrat ?
-
juslik
King
no asi sa na nich vyserem ked ma takto odzubavaju tak cely cas mu pisem oreprakoch a cil debilcek mi napise ze nemaju monitory ? to uz co je za pripad ?brm napísal:Tak si to s nimi vybav a snaž sa získať dátum, kedy Ti to odošlú. Potom k tomu dňu prirátaj spomínané 2-3 pracovné dni a budeš to mať doma.