SORRY OT ale nemohla som nereagovat.
heh fuzate nemusia byt feministky a feministky nemusia mat fuzy. ja nechapem preco sa chlapi neholia v podpazusi..to su potom taky tarzanovia z pralesu?.:P
no su chvile kedy si to myslime, a aj vy o nas..a su chvile ked sa tak lubime ze lietame v oblakoch a na take malichernosti nemyslime..ale cele je to o tom ze raz si hore inokedy dole
V poslednej dobe som sa uplne zmenil, nie ze by som sa zacal pretvarovat, ale skoncil som s takymi chlapskymi narazkami na dievcata a myslim ze sa to vyplaca, vsetky ma maju rady, chodia so mnou hocikde a hocikedy. Hlavne je to ze vedia o tom ze nie som svina a nechodim s nimi len za tym jednym ucelom.
Retne napísal:V poslednej dobe som sa uplne zmenil, nie ze by som sa zacal pretvarovat, ale skoncil som s takymi chlapskymi narazkami na dievcata a myslim ze sa to vyplaca, vsetky ma maju rady, chodia so mnou hocikde a hocikedy. Hlavne je to ze vedia o tom ze nie som svina a nechodim s nimi len za tym jednym ucelom.
Ja som taky, odkedy si pamatam a vazne som nemal s dievcatami problem. Vzdy ma brali tak, ze sa so mnou da porozpravat a nie, ze ony mi budu nieco hovorit a mne pritom bude tiect slina z ust a hlavou lietat myslienka - SEX, SEX, SEEEEX! A cim viac znamych dievcat, tym lepsie
Chlapci a teraz mi vysvetlite.. prečo to robíte.. mi nevravte že nie za účelom SEX, SEX, SEx ...............
holky si myslia že sa svami môžu porozprávať ale aj tak by ste ich pri prvej príležitosti pretiahli nie? určite... (tak lebo ja isto hej)
Chlapci a teraz mi vysvetlite.. prečo to robíte.. mi nevravte že nie za účelom SEX, SEX, SEx ...............
holky si myslia že sa svami môžu porozprávať ale aj tak by ste ich pri prvej príležitosti pretiahli nie? určite... (tak lebo ja isto hej)
Keby ma poznas osobne, tak by si urcite pochopil, ze nie, nerobim to pre SEX, SEX, SEX. Proste som taka priatelska natura. Keby to robim pre SEX, SEX, SEX, tak nemam priatelku ale si uzivam.
Grosay napísal:Keby ma poznas osobne, tak by si urcite pochopil, ze nie, nerobim to pre SEX, SEX, SEX. Proste som taka priatelska natura. Keby to robim pre SEX, SEX, SEX, tak nemam priatelku ale si uzivam.
hej hej už si spomínam ty si strašne šťastne zalúbený...
Áno, podľa mňa určite ste tým, že mnohí z vás sa často tvária akoby nič necítili a vraj tvrdí chlapi..... Jediná naša výhoda je, že my vieme byť väčšie svine ako vy, keď je to treba....keď si potrebujete niečo uvedomiť a keď si zaslúžite príučku...