Counter strike 1,6 vs Source

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

čo hrávate?

counter strike 1,6
29
78%
counter strike source
8
22%

Celkom hlasov: 37

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Counter strike 1,6 vs Source

Príspevok od používateľa triple »

ja som nedávno prešiel z 1,6 na sourca a aj napriek plno zlému čo som počul som sa nejako rozohral a už si ho nechcem dať z ruky.. čo vy na to.
včom je podla vás najväčší rozdiel alebo čo sa vám páči nepáči na jednom alebo druhom?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

No rozdiel okrem grafickej stranky je tam velmi vyrazny: fyzika. Realne chovanie objektov vzdy potesi, hlavne, ak sa v MP mozes za nimi kryt. Inak Source ma doladenych aj kopu modov a vylepseni. Podla mna = source je prijemne pokracovanie cs 1,6.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja som tiez kedysi fungoval na 1.6 ale asi 2 mesiace dozadu som presel na Source a je to bomba
Obrovske + Grafika, Fyzika, a Inteligencia Botov
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som tiež už veľmi dávno prešiel na CS-S...je podľa mňa lepší či už spomínaná fyzika,grafika a chovanie sa botov.
v 1,6 si sa nemohol schovať lebo boti hned potebe strielali....v sourcovi sa zakempím a pokial ma nevidí nevie kde som
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Shark NX napísal:Ja som tiez kedysi fungoval na 1.6 ale asi 2 mesiace dozadu som presel na Source a je to bomba
Obrovske + Grafika, Fyzika, a Inteligencia Botov
Boti su uplne low, ziju len zo zvukov, ked walkujes tak ich mozes knifovat. CS Source bol trapny pokus zlepsit nieco co je takmer dokonale, css sa proste nechyta.
TvisTT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TvisTT »

Opak napísal:ja som tiež už veľmi dávno prešiel na CS-S...je podľa mňa lepší či už spomínaná fyzika,grafika a chovanie sa botov.
v 1,6 si sa nemohol schovať lebo boti hned potebe strielali....v sourcovi sa zakempím a pokial ma nevidí nevie kde som
neviem preco porovnavate botov ved obidva hry su zalozene cisto iba na mp
a ze source boti su lepsi ako 1.6 boti :D lol boti na cs a aj na source su uplna demencia
a ti tak poviem , na cs nezalezi na grafike ale na hratelnosti a ta hratelnost chyba sourcu :]
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja zdielam nazor pre mna je source uz nieco uplne ine nevravim ze to je zle ale nema to rpe mna tu atmosferu cska ci uz 1.6 alebo starsieho podla mna najlepsie cs je stale 1.6 som zvedavy ci sa este nieco stane ako cs 1.7 alebo nieco podobne :)
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ja len tolko to este dakto hra tie kocky? :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

BTW.. 1.6 je teraz klasika.. Source je do<>bany CS... akoze hej.. je to nove.. grafika atd... ale.. Hitboxy su uplne mimo

2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja hram CS 1.6, niekedy som hral aj Source, ale to ma za tak nebavilo... pre mna je CS 1.6 klasika a hram ju rasdej ako Source.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

pocul som ze kopec ludi co vedelo cs 1.6 hrat skvele a presli na css tak sa z nich stali strasne lamy co je na tom pravdy :D?
TvisTT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nebel napísal:pocul som ze kopec ludi co vedelo cs 1.6 hrat skvele a presli na css tak sa z nich stali strasne lamy co je na tom pravdy :D?
nic natom nieje pravdy cs a a source hrajem rovnako dobre akurat source ma tak nechyta ako 1.6 :]

// ale aj tak ten source mi pripada strasne cudny a nieje taky dobry ako stara clasika 1.6 co ma drzi viac nez zopar rokov :-)
Dante3000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante3000 »

mne sa zda ze CSS je trochu neprehladny, vela detailov co rusi zrak, SU_DO som lama ale co je na tych videach?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dante3000 napísal:mne sa zda ze CSS je trochu neprehladny, vela detailov co rusi zrak, SU_DO som lama ale co je na tych videach?
ide o hitbox.. ze ked strielas na protivnikov tak ich netrafis.. pretoze ich hitbox je inde.. to znamena ze musis strielat pred nich alebo za nich... hitbox je ze kam musis strielat aby si trafil
TvisTT
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:ide o hitbox.. ze ked strielas na protivnikov tak ich netrafis.. pretoze ich hitbox je inde.. to znamena ze musis strielat pred nich alebo za nich... hitbox je ze kam musis strielat aby si trafil
ehm hitboxi su v poriadku mozes strielat presne do modelu tckara lebo ctckara :D a trafis a sanca ze trafis hitbox ktory je mimo modelu je minymalna a nieco podobne je aj na cs 1.6 ved stalo sa uz niekomu ze mieril na dakoho a ho zabil takym trhnutim ze strelil a az potom potiahol mieritko ? "oneskoreny hitbox"
a to sa stane iba pri awp alebo smide taze source a cs 1.6 vtom nema chybu , mozno to tak bolo robene narokom aby islo o daky "oneskoreny sniper efekt :D lol "
a ani sa nemusite pokusat strielat s m4 alebo inou blbostou za postavu alebo pred nu sanca ze sa daco take stane je dost mala "skusal som to :D :D "
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

o tomto bugu som pocul uz davno, nema to nieco s tym, ze aj naboj leti nejaky ten cas a ludia z valve na to mysleli? ze treba na cloveka strielat "do behu" nech vbehne do strely?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:o tomto bugu som pocul uz davno, nema to nieco s tym, ze aj naboj leti nejaky ten cas a ludia z valve na to mysleli? ze treba na cloveka strielat "do behu" nech vbehne do strely?
nie
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale nema to daleko od reality ...
Kedze valve engine neobsahuje "cast" Letu naboja tak Hit Box presunuli inde ... resp presnejsie pred pohyb obete ...
Vystrel si z AWP v Aztec Mapke na cloveka co najdalej naproti ...
Akonahle vypalis v Tej nanosekunde ho to trafi ... to by nebolo realne preto vymisleli takyto Hitbox ... ktory je umiestneny tesne predpohybujucim sa objektom v urcitom smere :wink:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:nie
lol no dobre tak nie no
Napísať odpoveď