Counter strike 1,6 vs Source
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Counter strike 1,6 vs Source
ja som nedávno prešiel z 1,6 na sourca a aj napriek plno zlému čo som počul som sa nejako rozohral a už si ho nechcem dať z ruky.. čo vy na to.
včom je podla vás najväčší rozdiel alebo čo sa vám páči nepáči na jednom alebo druhom?
včom je podla vás najväčší rozdiel alebo čo sa vám páči nepáči na jednom alebo druhom?
-
blazer
Professional
Boti su uplne low, ziju len zo zvukov, ked walkujes tak ich mozes knifovat. CS Source bol trapny pokus zlepsit nieco co je takmer dokonale, css sa proste nechyta.Shark NX napísal:Ja som tiez kedysi fungoval na 1.6 ale asi 2 mesiace dozadu som presel na Source a je to bomba
Obrovske + Grafika, Fyzika, a Inteligencia Botov
-
TvisTT
Light Expert
neviem preco porovnavate botov ved obidva hry su zalozene cisto iba na mpOpak napísal:ja som tiež už veľmi dávno prešiel na CS-S...je podľa mňa lepší či už spomínaná fyzika,grafika a chovanie sa botov.
v 1,6 si sa nemohol schovať lebo boti hned potebe strielali....v sourcovi sa zakempím a pokial ma nevidí nevie kde som
a ze source boti su lepsi ako 1.6 boti
a ti tak poviem , na cs nezalezi na grafike ale na hratelnosti a ta hratelnost chyba sourcu :]
-
TvisTT
Light Expert
nic natom nieje pravdy cs a a source hrajem rovnako dobre akurat source ma tak nechyta ako 1.6 :]nebel napísal:pocul som ze kopec ludi co vedelo cs 1.6 hrat skvele a presli na css tak sa z nich stali strasne lamy co je na tom pravdy?
// ale aj tak ten source mi pripada strasne cudny a nieje taky dobry ako stara clasika 1.6 co ma drzi viac nez zopar rokov
-
Šu-Do
Redeemer
ide o hitbox.. ze ked strielas na protivnikov tak ich netrafis.. pretoze ich hitbox je inde.. to znamena ze musis strielat pred nich alebo za nich... hitbox je ze kam musis strielat aby si trafilDante3000 napísal:mne sa zda ze CSS je trochu neprehladny, vela detailov co rusi zrak, SU_DO som lama ale co je na tych videach?
-
TvisTT
Light Expert
ehm hitboxi su v poriadku mozes strielat presne do modelu tckara lebo ctckaraŠu-Do napísal:ide o hitbox.. ze ked strielas na protivnikov tak ich netrafis.. pretoze ich hitbox je inde.. to znamena ze musis strielat pred nich alebo za nich... hitbox je ze kam musis strielat aby si trafil
a to sa stane iba pri awp alebo smide taze source a cs 1.6 vtom nema chybu , mozno to tak bolo robene narokom aby islo o daky "oneskoreny sniper efekt
a ani sa nemusite pokusat strielat s m4 alebo inou blbostou za postavu alebo pred nu sanca ze sa daco take stane je dost mala "skusal som to
-
Shark NX
Addict
Ale nema to daleko od reality ...
Kedze valve engine neobsahuje "cast" Letu naboja tak Hit Box presunuli inde ... resp presnejsie pred pohyb obete ...
Vystrel si z AWP v Aztec Mapke na cloveka co najdalej naproti ...
Akonahle vypalis v Tej nanosekunde ho to trafi ... to by nebolo realne preto vymisleli takyto Hitbox ... ktory je umiestneny tesne predpohybujucim sa objektom v urcitom smere
Kedze valve engine neobsahuje "cast" Letu naboja tak Hit Box presunuli inde ... resp presnejsie pred pohyb obete ...
Vystrel si z AWP v Aztec Mapke na cloveka co najdalej naproti ...
Akonahle vypalis v Tej nanosekunde ho to trafi ... to by nebolo realne preto vymisleli takyto Hitbox ... ktory je umiestneny tesne predpohybujucim sa objektom v urcitom smere