Za vedenie uctu si strhavaju tusim 8Sk mesacne a potom este dan z uroku. I tak je to zanedbatelna ciastka, ale taka mala otazocka - nemali by to mat studaci uplne zadarmo? Ja som bol v tom, ze je to tak... a ak vam ostatnym nestrhavaju, tak im tam nalitnem a otrepem im to o hlavu
Ucet v banke
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi pred rokom som tu na fore zalozil rovnaku temu, kde som sa pytal, aku banku by mi ludia odporucili, lebo som tiez potreboval ucet. Zvolil som SLSP, ale samozrejme bez euro26, lebo ja by som to nevyuzil. Internetbanking mam k uctu zadarmo, a jedine, co som platil, bolo 50 Sk za grid kartu. Aj bankomatovu karticku som mal zadara. Ked vlozis nejake prachy, tak mas disponibilny zostatok mensi o 200 Sk ako je celkova suma penazi na ucte.
Za vedenie uctu si strhavaju tusim 8Sk mesacne a potom este dan z uroku. I tak je to zanedbatelna ciastka, ale taka mala otazocka - nemali by to mat studaci uplne zadarmo? Ja som bol v tom, ze je to tak... a ak vam ostatnym nestrhavaju, tak im tam nalitnem a otrepem im to o hlavu
no uvidim.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mek: V kazdej banke beru tych 200 korun alebo kolko ako za vedenie uctu, to potom strhnu ked chces zrusit ucet. Skoro v kazdej banke mas poplatok za vedenie uctu, pri studentskych uctoch to byva mala suma alebo dokonca zadarmo, horsie je to pri normalnych uctoch. Niekedy su tie poplatky az moc vysoke, este ked spravis par vyberov za mesiac z ineho bankomatu a pomaly sa to nahrabe.
v tatra banke som neplatil nic.hojko napísal:Mek: V kazdej banke beru tych 200 korun alebo kolko ako za vedenie uctu, to potom strhnu ked chces zrusit ucet. Skoro v kazdej banke mas poplatok za vedenie uctu, pri studentskych uctoch to byva mala suma alebo dokonca zadarmo, horsie je to pri normalnych uctoch. Niekedy su tie poplatky az moc vysoke, este ked spravis par vyberov za mesiac z ineho bankomatu a pomaly sa to nahrabe.
k tej csob pri platbe cez ebanking sa plati 100 sk co v inej banke je zadarmo!!!
-
Stenky
Professional
Slovenska Sporka - Ucet Vysokoskolak
Vedenie uctu 0,-
Ebanking 0,-
Vyber 0,-
Platba 0,-
Prevod 0,- (a ine bezhotovostne operacie)
Hotovostne operacie 12,-
Ked som mal VUB, platil som ako student za kazdu hlupost a poplatky som maval tak 50-90,- mesacne
V sporke mam poplatky poldla toho, kolko krat mesacne si vkladam hotovost. Cize zhruba 6,- mesacne ma to vyjde (moc hotovost nevkladam teda
) a aj to mi zhruba pokryva urok co mi naskakuje
Vedenie uctu 0,-
Ebanking 0,-
Vyber 0,-
Platba 0,-
Prevod 0,- (a ine bezhotovostne operacie)
Hotovostne operacie 12,-
Ked som mal VUB, platil som ako student za kazdu hlupost a poplatky som maval tak 50-90,- mesacne
V sporke mam poplatky poldla toho, kolko krat mesacne si vkladam hotovost. Cize zhruba 6,- mesacne ma to vyjde (moc hotovost nevkladam teda
Ja mám VÚB Startkonto... Poplatky síce nie sú nulové, ale vybral som si ju z viacerých dôvodov:
- platobná karta VISA Electron mi platí zároveň aj ako EURO<26
- mám virtuálnu platobnú kartu VISA WebStudent pre platby cez internet (čo sa s neembosovanou kartou nedá)
- nepotrebujem mať na účte minimálny zostatok a môžem ho v prípade potreby prečerpať
viac info na http://www.startkonto.sk/start_konto.asp
- platobná karta VISA Electron mi platí zároveň aj ako EURO<26
- mám virtuálnu platobnú kartu VISA WebStudent pre platby cez internet (čo sa s neembosovanou kartou nedá)
- nepotrebujem mať na účte minimálny zostatok a môžem ho v prípade potreby prečerpať
viac info na http://www.startkonto.sk/start_konto.asp
Paul:Mne osobne sa ČSOB ako banka veľmi pozdáva, no nemám tam účet hlavnez dôvodu, že bankomaty nemá skoro nikde. Na druhu stranu, máš tam vedenie účtu zadara, zadarmo visa kartu s vlastnym obrazkom, jedneho času dávali ku každemu novemu študentskému účtu USB kľúč (nejaka 256tka) zadara.
-Ja osobne mám tatrabanku. Bankomaty uplne všade, pobočky detto, špičková telefonická podpora - zavolám si na dialog a hneď mi všetko vybavia, zariadia, povedia. Internet banking zadara, sms notifikacie zadara, grid karta zadarmo, embosovana visa zadara, výber z TB bankomatov zadara. Za výber z cudzích sa platí, ale ako problém to nepociťujem, keďže TB má dosť vlastných. Potom tam máš take prkontinky, že visa s obrazkom a spol.
- Mesačne sa plati zavedenie účtu 16sk, ak máš na učte nad určitú sumu, tak to máš bez poplatku. Tú sumu teraz presne neviem..
// ešte som zabudol, že v TB nemusíš mať počiatočný vklad. Proste založíš účet a hoci aj mesiac tam nič nemáš a nič sa nedeje. Naopak pri zrušení si ztrhávajú 200sk.
-Poštová banka je totalne pass, to že ma bankomat na každej pošte mi prd dá. Po dedách na pošty nechodievam a tvária sa, že v mestách máš poštu na každom kroku.
-Ja osobne mám tatrabanku. Bankomaty uplne všade, pobočky detto, špičková telefonická podpora - zavolám si na dialog a hneď mi všetko vybavia, zariadia, povedia. Internet banking zadara, sms notifikacie zadara, grid karta zadarmo, embosovana visa zadara, výber z TB bankomatov zadara. Za výber z cudzích sa platí, ale ako problém to nepociťujem, keďže TB má dosť vlastných. Potom tam máš take prkontinky, že visa s obrazkom a spol.
- Mesačne sa plati zavedenie účtu 16sk, ak máš na učte nad určitú sumu, tak to máš bez poplatku. Tú sumu teraz presne neviem..
// ešte som zabudol, že v TB nemusíš mať počiatočný vklad. Proste založíš účet a hoci aj mesiac tam nič nemáš a nič sa nedeje. Naopak pri zrušení si ztrhávajú 200sk.
-Poštová banka je totalne pass, to že ma bankomat na každej pošte mi prd dá. Po dedách na pošty nechodievam a tvária sa, že v mestách máš poštu na každom kroku.
mi-chau:Ani ja nemam tie obrazky
a žily mi to nerve. V podstate máš pravdu, všade je to to iste, len v ružovom. Občas nejaka banka spravi akciu, tak spusti masivnu kampaň o 2 mesiace zas ďalšia.
-Treba si hlave vyberať podla toho, či je banka pristupna pri dome, škole či miestach, kde by sa hodila, ak niekto využíva bankomaty, tak treba spoliehať na ich sieť. Ak je niekto z dediny a treba mu banku tam, na mieste je poštova banka, pripadne ina banka, ktora tam otvorila pobočku.
-Treba si hlave vyberať podla toho, či je banka pristupna pri dome, škole či miestach, kde by sa hodila, ak niekto využíva bankomaty, tak treba spoliehať na ich sieť. Ak je niekto z dediny a treba mu banku tam, na mieste je poštova banka, pripadne ina banka, ktora tam otvorila pobočku.