Laska cez internet ?
-
midnight_man
Guru
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
lol: Čo asi predchádzalo tomu tomu zoznámeniu..... žeby nejaký hlbší vnútorný pocit.../ s názvomTe-wei napísal:Holúbok môj zlatý, keď ja som zažíval prvé lasky, ty si sa učil chodiť močiť do šerblika, tak mi tu prosím ťa nerozprávaj nič o tom čo viem a čo neviem. Mám toho za sebou podstatne viac ako ty. A uvedom si jednu vec, najdôležitejšou podmienkou vzťahu a vobec zamilovania sa do niekoho je osobne sa s ním stretávať. Nechápem ako sa môžem zamilovať cez net do niekoho s kým so sa ani len nestretol... druhá vec ale však potom už je, keď sa s dotyčným začneš stretávať a POTOM sa do neho zamiluješ, ale to už neni láska cez net, to už je len zoznámenie cez net.
A tie vulgarne nevychovane reči si nabudúce odpusti, nikdy nevieš s kým sa tu dáš do debaty. Ja nie som žiadny 17-ročný sopliak zo strednej.
LÁSKA
a mne je absolútne jedno či máš 30 alebo si starý dedo... to nie je absolútne podstatne
-
Te-wei
Medium Professional
No ja sa najskôr zvyknem s niekym zoznámiť než sa do neho zamilujem. Asi som staromodný,ale ja uznávam starú klasiku.DonLuca napísal:lol: Čo asi predchádzalo tomu tomu zoznámeniu..... žeby nejaký hlbší vnútorný pocit.../ s názvom
LÁSKA
a mne je absolútne jedno či máš 30 alebo si starý dedo... to nie je absolútne podstatne
zoznámenie - spoznávanie - zamilovanie...
A môj vek by pre teba rozhodne podstatný byť mal, teda pokiaľ ťa doma vychovávajú vo všetkej počestnosti a slušnosti. Pochybujem že by si sa s 30ročným susedom, ktorého nepoznáš bavil tak ako so mnou, ale net nám dáva odvahu,že? pseudohrdinstvo
Nemas pravdu. Ja som zazil presne to iste co si opisal v prvej vete a stojim si za tym. Vsetko to bolo neplanovane, nie tak, ze niekto hlada na pokeci podla veku/fotky/bydliska a pise a pise. Proste nahoda, nejak sme sa zakecali a uz to islo. Laska je nevyspytatelna, piste si co chcete, clovek sa moze skutocne zalubit aj cez net.mi-chau napísal:Podla mna o laske cez internet moze hovorit len ten kto sa "zalubi" cez obrazovku, neskor danu osobu stretne a na jeho citoch sa nic nezmeni, ak vsak niekto tvrdi ze niekoho lubi cez net a vzivote ho nevidel, tak si len v hlave idealizuje autora textov na druhej strane, pretoze je mnoho faktorov kt. clovek zisti az pri osobnom kontakte. ZAVER: Laska cez internet je rovnake sci-fi ako rada romov na urade prace.
-
midnight_man
Guru
ten pojem "laska" si odpustDonLuca napísal:lol: Čo asi predchádzalo tomu tomu zoznámeniu..... žeby nejaký hlbší vnútorný pocit.../ s názvom
LÁSKA
///No ak uz vek nema nic spolocne so skusenostami tak neviem potom
-
DonLuca
Medium Star
Mne je jedno aký tvrdý je... ja tu len potvrdzujem fakty a ver tomu, že ja si pojmy s dojmami..midnight_man napísal:Ujo Te-wei je tvrdy chlappozor na to (peace) Dalej..LAska cez internet je pekna blbost moze sa ti dievca zapacit ..nemyl si dojmy s pojmamy..proste sa ti zapaci a ty sa snou budes stretavat tak potom za zamilujes
ale cez net? lol blbost
////Te-wei Ked si ty zazival prve lasky internet bol v plienkach..ak vobec bol cize take vymozenosti neboli..a mozno ani telefony v tej dobe(mobilne) /a ked tak nad tym uvazujem ja by som to bral, ziadne vykecavacky cez ICQ,RP a podobneproste osobne
rozhodne viem dievca zaujat viac osobne ako cez daky priblbly ICQ/
Vidíš a tu je chyba väčšiny chalanov, PREČO sa zaľúbia až keď holku uvidia....,je, lebo im ide o výzor. Lenže dá sa zaľúbiť aj bez toho a to mi potvrdí XY ľudí
takže ty tvrdíš že stačí keď si s niekym píšeš a možeš sa doňho zamilovať?
a potom sa vonku stretnete a bude ti liezť na nervy...je to somarina keď si s ním ešte vobec nebol.zrazu zisťíš že fetuje fajčí vŕta si v nose ...
musíš ho najprv bližšie spoznať spolu niečo prežiť...aby sa to mohlo nazvať Láska
a potom sa vonku stretnete a bude ti liezť na nervy...je to somarina keď si s ním ešte vobec nebol.zrazu zisťíš že fetuje fajčí vŕta si v nose ...
musíš ho najprv bližšie spoznať spolu niečo prežiť...aby sa to mohlo nazvať Láska
Vobec to tak nemusi byt, aj ked sa to mozno stava vo vacsine pripadov.Opak napísal:takže ty tvrdíš že stačí keď si s niekym píšeš a možeš sa doňho zamilovať?![]()
![]()
-
DonLuca
Medium Star
počuj kto tvrdí, že sa do nej musíš zamilovať za pár dni. Ak s danou osobou budeš komunikovať dlhší čas pomocou internetu si myslím, že ju veľmi dobre môžeš spoznať...Opak napísal:takže ty tvrdíš že stačí keď si s niekym píšeš a možeš sa doňho zamilovať?![]()
![]()
a keď si také niečo ešte nezažil, tak ten smiech si láskavo odpusť..
-
midnight_man
Guru
skor to nazvem taka poblaznenost..clovek si tam najde "spriaznenu dusu" ale casto(v drvivej vacsine) je realita uplne ina..
jediny krat som skusil stretko cez net a bol to DES..
..samotny cit lasky podlamna nemoze vzplanut z tych par(desiatok,stoviek,tisiciek..) riadkov, aj ked is to mozno vela ludi mysli..
fyzicka stranka je tak isto dolezita(nemyslim krasu, ale pritazlivost..)..
jedno bez druheho nefunguje..a nieje to laska..
jediny krat som skusil stretko cez net a bol to DES..
..samotny cit lasky podlamna nemoze vzplanut z tych par(desiatok,stoviek,tisiciek..) riadkov, aj ked is to mozno vela ludi mysli..
fyzicka stranka je tak isto dolezita(nemyslim krasu, ale pritazlivost..)..
jedno bez druheho nefunguje..a nieje to laska..
-
Vigor
King
To, ze si s niekym pisem dlho po nete, neznamena ze ho spoznam. To je velmi dolezite si uvedomit. A milovat niekoho koho nepoznam, to je predsa nemozne. Cez internet mozem priblizne spoznat povahu cloveka, no aka cast cloveka sa mi prezradi, z par pismen textu? Osobny kontakt, okamzite reakcie, kde nema 10 minut kym si rozmysli co napise. A lubit sa da naozaj len niekto koho poznam. A cloveka nespoznam z toho co mi napise, ale podla toho ako sa sprava, aky je, ako sa vyjarduje, gestikuluje, komunikuje s inymi ludmi v realnom zivote...ja tu mozem napisat, ze som krasny, svalnaty, opaleny,pomaham v utulku zvieratkam a malujem krasne obrazky...ale to su iluzie, ktore mozme hocikomu cez internet nakecat. Proste milovat sa da len v realnom svete, realny svet je svet osobnych kontaktov...nie internet, to je iba iluza, proste klam ze niekoho skutocne poznam.
Aby tu niekto nevravel, ze nemam skusenost...pisla som si s babou, nahodne sme sa niekde na nete zakeclai, islo ICQ...proste super baba, skvely clovek...fotky sme si vymneili asi den pred stretnutim dohodnutym, aby sme sa nasli. Osobne stretnutie nevravim, ze zmenilo moj pohlad na nu uplne, no pozmenilo ho v zmysle, ze som si uvedomil, ze to dievca ktore som poznal dovtedy je ine nez to ktore mam pred sebou, lebo ono je skutocne...a take mi uz take fjan neprislo.
Skratka si myslim, ze laska cez internet neexistuje, maximalne sympatie, zhoda nazorov, podobne pohlady na svet...no laska, to je nieco skutocne, a skutocne je to, co prezivam, nie to co tukam do klavesnice.
Aby tu niekto nevravel, ze nemam skusenost...pisla som si s babou, nahodne sme sa niekde na nete zakeclai, islo ICQ...proste super baba, skvely clovek...fotky sme si vymneili asi den pred stretnutim dohodnutym, aby sme sa nasli. Osobne stretnutie nevravim, ze zmenilo moj pohlad na nu uplne, no pozmenilo ho v zmysle, ze som si uvedomil, ze to dievca ktore som poznal dovtedy je ine nez to ktore mam pred sebou, lebo ono je skutocne...a take mi uz take fjan neprislo.
Skratka si myslim, ze laska cez internet neexistuje, maximalne sympatie, zhoda nazorov, podobne pohlady na svet...no laska, to je nieco skutocne, a skutocne je to, co prezivam, nie to co tukam do klavesnice.
Nehovorim iba o pismenkach, ale aj o tom, ze to pretrvalo aj ked uz pismenka neboliVigor napísal:To je pravda, nezazil som, aby som sa zalubil do kociek, ktore vo vacsom pocte utvaraju pismenka na monitore...priznavam. Zalubil som sa zatial jedine do velkeho mnoztva buniek, ktore vytvaraju krasne skutocne dievca.
-
DonLuca
Medium Star
Odpoviem ti jednoducho.... To, čo ťukáš do klávesnice, pochádza z tvojej hlavy a už keď toto považuješ za nereálne, tak sa nedivým, že máš taký názor ako máš.Vigor napísal:To, ze si s niekym pisem dlho po nete, neznamena ze ho spoznam. To je velmi dolezite si uvedomit. A milovat niekoho koho nepoznam, to je predsa nemozne. Cez internet mozem priblizne spoznat povahu cloveka, no aka cast cloveka sa mi prezradi, z par pismen textu? Osobny kontakt, okamzite reakcie, kde nema 10 minut kym si rozmysli co napise. A lubit sa da naozaj len niekto koho poznam. A cloveka nespoznam z toho co mi napise, ale podla toho ako sa sprava, aky je, ako sa vyjarduje, gestikuluje, komunikuje s inymi ludmi v realnom zivote...ja tu mozem napisat, ze som krasny, svalnaty, opaleny,pomaham v utulku zvieratkam a malujem krasne obrazky...ale to su iluzie, ktore mozme hocikomu cez internet nakecat. Proste milovat sa da len v realnom svete, realny svet je svet osobnych kontaktov...nie internet, to je iba iluza, proste klam ze niekoho skutocne poznam.
-
Vigor
King
Ja sa nehadam, kamarat si nasiel priatelku cez internet a uz su spolu takmer rok a su velmi stastni. A mozes mi povedat, ze si ju lubil uz ked si ju prvykrat stretol?
DonLuca...pre mna je realne, ak sa s niekym rozpravam, mozem pocuvat hned jeho reakcie, sledovat ako reaguje na moje otazky, sledujem jeho vyraz, gesta, miniku..to je nieco, co Ti povie neskutocne vela, tolko, co obycajny text nema sancu vyjadrit. To je pre mna realna komunikacia.
Gothar prva cast smeruje Tebe..len, aby si vedel
. Neviem preco si zmazal svoj prispevok ale som zvedavy, ako odpovies na moju otazku.
DonLuca...pre mna je realne, ak sa s niekym rozpravam, mozem pocuvat hned jeho reakcie, sledovat ako reaguje na moje otazky, sledujem jeho vyraz, gesta, miniku..to je nieco, co Ti povie neskutocne vela, tolko, co obycajny text nema sancu vyjadrit. To je pre mna realna komunikacia.
Gothar prva cast smeruje Tebe..len, aby si vedel
-
Vigor
King
Hmm...dobre. Nechcme sa s Tebou hadat, Ty si urcite o svojej pravde presvedceny. Ja proste nechcem verit tomu, ze to co si citil pri prvom stretnuti bola skutocna laska. Ocakavanie, sympatie, nadsenie, vytvoreny obraz nejakej osoby...toto vsekto beriem, no skutocna laska je o niecom inom...mozno na to mame len niektori iny pohlad
.