Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Akože nechcel by som byt v skole... v Chorvatsku je lepsie :P :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Digital napísal:Akože nechcel by som byt v skole... v Chorvatsku je lepsie :P :D
ved nedavno si pisal ze sa tesis do skoly :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Sheep napísal:a ver ze telesna je blbost, keby ju dali ako dobrovolny predmet nikto by na nu nechodil....
keby boli nepovinne vsetky predmety, tiez by tam nik nechodil ;).. proste si leniva lemra, ktorej sa nechce urobit nic pre svoje zdravie..
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Sheep napísal:ano som lenivy tiez pravda, komu sa tam chce robit gymnastiku a kraviny, radsej tam tych 45 minut presedim na wape s mp3kami na pozadi.... :D

a ver ze telesna je blbost, keby ju dali ako dobrovolny predmet nikto by na nu nechodil....
uz ta vidim za 10 rokov. hluchy ako motyka od mp3-ky na pozadi a slepi ako pantok od wapu na popredi. a este k tomu hnily ako vos. ja som sa vzdy na telesnu tesil.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

SRneC napísal:co? ved telocvicna je jedina ucebna kde niesi vazen :D to radsej mohli hocico ine podpalit ci to len ja mam tak blby nazor :lol:
No aj ja si myslím že mohli radšej podpáliť hlavnú budovu (teda vraj aj tú podpálili ale hasiči prišli prirýchlo) ale aspoň to poukázalo na našu nespokojnosť a cvičiť sa dá aj vonku :)...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zuzuzu napísal:No aj ja si myslím že mohli radšej podpáliť hlavnú budovu (teda vraj aj tú podpálili ale hasiči prišli prirýchlo) ale aspoň to poukázalo na našu nespokojnosť a cvičiť sa dá aj vonku :)...
hej otaky mesiac si date bizonie kozusky a hybaj 800vku :) ..sheep je podla mna antitalent na sporty ...ved kazdy co vie tak sa na to aj tesi ..sry ovecka moj nazor :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Sheep napísal:ved nedavno si pisal ze sa tesis do skoly :D
tesím tesím , ale vzdy je lepsie byt pri mori jak v skole nie? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Som zvedavy, aka bude pisomna forma maturity zo SJ...zatial ani nasa slovencinarka nam na toto nevedela odpovedat.
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

Neveril som tomu, ze by som to niekedy poveedal ale normalne som sa tesil do skoly :D
Taketo prazdniny mi stacili, skoro kazdy den sa mi nieco stalo...
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

ale no taak :) ved skola je pohoda :D:D ved sranda tam :) nove spoluziacky hehe :)a tak :) zatial sa mi tam paci :D :oops:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

chipp12 napísal:ale no taak :) ved skola je pohoda :D:D ved sranda tam :) nove spoluziacky hehe :)a tak :) zatial sa mi tam paci :D :oops:
caf, aj ja som z hc, kde chodis do skoly?

a inak skola :? nudaa
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

No pozor chlapci! Zato ze nemam rad telesnu neznamena ze sa nepohybujem, a nic nerobim pre svoje zdravie... :wink:

cez prazdiny som pracoval v pekarni a tam ste si nemohli nachvilu sadnut takze behate, nosite, pracujete, skratka nikto z tade, takze myslim ze po 12tih hodinach neustaleho pohybu pravidelne cez prazdniny je asi tolko ako 13 hodin telesnej...mozno viac... :wink:
dalej mavam kazde rano sprinty na elektricku cca 150m do zastavky...atd takze nemusim pracne robit rannu rozcvicku a stracat tak doma drahocenny cas

tak isto ludia co pracuju na stavbach, v skladoch a pod...nepotrebuju chodit do posilovne aby mali velke ruky...

neviem ako vy ale ja si urcite nemyslim ze telesna co ma 45 minut a je raz tyzdenne vam pomoze so zdravim a podobne...
Digital napísal:tesím tesím , ale vzdy je lepsie byt pri mori jak v skole nie? :D
no asi jo :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Sheep napísal:...
lenze na telesnej nebehas ako splasena mys z rohlikami. a to ze utekas na elektricku rano, to ti tiez nepomoze, iba tak uskodi. keby si mal rad telesnu, tak pochopis, ze prve co je, je sa poriadne rozcvicit, zohriat si svaly a az potom robit nejake vykony. nie ze rano este napol spis, a utekas na zastavku
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sheep napísal:ano som lenivy tiez pravda, komu sa tam chce robit gymnastiku a kraviny, radsej tam tych 45 minut presedim na wape s mp3kami na pozadi.... :D

a ver ze telesna je blbost, keby ju dali ako dobrovolny predmet nikto by na nu nechodil....
no to by si videl :wink: myslim ze telesna je nudna iba pre take typy zdegenerovane dnesnou technikou.ved co moze byt vacsia sranda jak nakopat prdel nejakemu idiotovi v baskete alebo futbale? :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

pinacolada napísal:no to by si videl :wink: myslim ze telesna je nudna iba pre take typy zdegenerovane dnesnou technikou.ved co moze byt vacsia sranda jak nakopat prdel nejakemu idiotovi v baskete alebo futbale?
pesne telesna a futbal 4ever
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pinacolada napísal:no to by si videl :wink: myslim ze telesna je nudna iba pre take typy zdegenerovane dnesnou technikou.ved co moze byt vacsia sranda jak nakopat prdel nejakemu idiotovi v baskete alebo futbale?
omg ok pochopil som čo si myslel tým nakopať ale čo píšeš také kktiny...Stavím sa, že som toho pochodil po horách milion viac krát než ty ale behať do koliečka a potom naháňať nejakú loptu po ihrisku ma fakt nebaví(aj keď to teda robyť musím).Proste existujú ľudia, ktorých to proste nebaví a nemusia byť nejaké polená, iditoti...

No a do školy som sa nie, že tešil ale bolo mi to celkom jedno, lebo tieto prázdniny stáli za nič...Ale už včera som pochopil ako bolo dobre :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

my uz mame rozvrh s 10 hod v jeden den, no zacina to slubne
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT/flame premazany
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

pershing napísal:my uz mame rozvrh s 10 hod v jeden den, no zacina to slubne
Blbe ...... ja ked som chodil na strednu som mal prvy polrok KAZDY DEN NULTU!!! .....Nikdy viac a neprajem nikomu :samovrazda:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja mam podla vsetkeho v utorok 12 hodin...aj minyl rok som mal, aj rok predtym, koncim o siestej...urcite sa dohodnu treningy na utorok o siestej ako minuly rok aby som opat chytal kolapsy...ale dnes som mal 4 hodiny, to som ako prvacik :D
Napísať odpoveď