Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???
uz ta vidim za 10 rokov. hluchy ako motyka od mp3-ky na pozadi a slepi ako pantok od wapu na popredi. a este k tomu hnily ako vos. ja som sa vzdy na telesnu tesil.Sheep napísal:ano som lenivy tiez pravda, komu sa tam chce robit gymnastiku a kraviny, radsej tam tych 45 minut presedim na wape s mp3kami na pozadi....
a ver ze telesna je blbost, keby ju dali ako dobrovolny predmet nikto by na nu nechodil....
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No aj ja si myslím že mohli radšej podpáliť hlavnú budovu (teda vraj aj tú podpálili ale hasiči prišli prirýchlo) ale aspoň to poukázalo na našu nespokojnosť a cvičiť sa dá aj vonkuSRneC napísal:co? ved telocvicna je jedina ucebna kde niesi vazento radsej mohli hocico ine podpalit ci to len ja mam tak blby nazor
hej otaky mesiac si date bizonie kozusky a hybaj 800vkuzuzuzu napísal:No aj ja si myslím že mohli radšej podpáliť hlavnú budovu (teda vraj aj tú podpálili ale hasiči prišli prirýchlo) ale aspoň to poukázalo na našu nespokojnosť a cvičiť sa dá aj vonku...
No pozor chlapci! Zato ze nemam rad telesnu neznamena ze sa nepohybujem, a nic nerobim pre svoje zdravie...
cez prazdiny som pracoval v pekarni a tam ste si nemohli nachvilu sadnut takze behate, nosite, pracujete, skratka nikto z tade, takze myslim ze po 12tih hodinach neustaleho pohybu pravidelne cez prazdniny je asi tolko ako 13 hodin telesnej...mozno viac...
dalej mavam kazde rano sprinty na elektricku cca 150m do zastavky...atd takze nemusim pracne robit rannu rozcvicku a stracat tak doma drahocenny cas
tak isto ludia co pracuju na stavbach, v skladoch a pod...nepotrebuju chodit do posilovne aby mali velke ruky...
neviem ako vy ale ja si urcite nemyslim ze telesna co ma 45 minut a je raz tyzdenne vam pomoze so zdravim a podobne...
cez prazdiny som pracoval v pekarni a tam ste si nemohli nachvilu sadnut takze behate, nosite, pracujete, skratka nikto z tade, takze myslim ze po 12tih hodinach neustaleho pohybu pravidelne cez prazdniny je asi tolko ako 13 hodin telesnej...mozno viac...
dalej mavam kazde rano sprinty na elektricku cca 150m do zastavky...atd takze nemusim pracne robit rannu rozcvicku a stracat tak doma drahocenny cas
tak isto ludia co pracuju na stavbach, v skladoch a pod...nepotrebuju chodit do posilovne aby mali velke ruky...
neviem ako vy ale ja si urcite nemyslim ze telesna co ma 45 minut a je raz tyzdenne vam pomoze so zdravim a podobne...
no asi joDigital napísal:tesím tesím , ale vzdy je lepsie byt pri mori jak v skole nie?
lenze na telesnej nebehas ako splasena mys z rohlikami. a to ze utekas na elektricku rano, to ti tiez nepomoze, iba tak uskodi. keby si mal rad telesnu, tak pochopis, ze prve co je, je sa poriadne rozcvicit, zohriat si svaly a az potom robit nejake vykony. nie ze rano este napol spis, a utekas na zastavkuSheep napísal:...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no to by si videlSheep napísal:ano som lenivy tiez pravda, komu sa tam chce robit gymnastiku a kraviny, radsej tam tych 45 minut presedim na wape s mp3kami na pozadi....
a ver ze telesna je blbost, keby ju dali ako dobrovolny predmet nikto by na nu nechodil....
omg ok pochopil som čo si myslel tým nakopať ale čo píšeš také kktiny...Stavím sa, že som toho pochodil po horách milion viac krát než ty ale behať do koliečka a potom naháňať nejakú loptu po ihrisku ma fakt nebaví(aj keď to teda robyť musím).Proste existujú ľudia, ktorých to proste nebaví a nemusia byť nejaké polená, iditoti...pinacolada napísal:no to by si videlmyslim ze telesna je nudna iba pre take typy zdegenerovane dnesnou technikou.ved co moze byt vacsia sranda jak nakopat prdel nejakemu idiotovi v baskete alebo futbale?
No a do školy som sa nie, že tešil ale bolo mi to celkom jedno, lebo tieto prázdniny stáli za nič...Ale už včera som pochopil ako bolo dobre