Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Opak: Dik!
Vigor: vid. karma.

Doň Luca: ja si myslím, že viem čo je to Laska a myslím si, že som už nejednu zažil, proste zamilovaný až po uši. Zakaždým to bolo len real, žiadny net a keď teraz rozmýšlam a snažím sa si predstaviť ako vizerá taká laska cez net, o čo všetko by som bol ukratený proti real kontaktu, tak to potom láska cez net je o veľa veľmi dôležitých vecí ochudobnená a nechcel by som ju. všetko to krásne, tá skutočná láska príde až s osobným kontaktom. Apoviem ti ešte niečo; Sex,milovanie sa, je najlepším spôsobom ako tomu druhému vyjadriť city (okrem iného), teda môj prípad je to určite.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Te-wei : mas pravdu, si ukrateny, o svoje predsudky
cez net napises trebars babe, ktoru by si na diskoteke totalne ignoroval a mozno castokrat nepravom, len kvoli nejakemu svojmu vymyslu - napr. ze ona je aj tak zadana a ani by si nesla trsnut napr.
nejde len o to, ze ako hrdina napises babe, ktora ma najkrajsiu fotku, najviac vyplneny profil a pod.
skus raz napisat niekomu o kom nevies uplne nic, mozno budes milo prekvapeny co vsetko sa dozvies
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Te-wei-ako inak, suhlas.

Tvrdit, ze laska je iba cit, ktory a da sa prezivat naplno aj bez fyzickeho kontaktu, dotykov, pohladov do oci, pohladov na usmev ci radost v tvari toho druheho...to mi pride naivne. Toto vsetko co som menoval su veci, ktore sa slovami nevyjadria, ani kebyze si pisete ci sa rozpravate cez Skype 20 hodin denne. Je to nieco co sa musi prezit, nieco, co musite vidiet na vlastne oci.

Laska nie je iba o citoch a vraveni si lubim Ta, je to aj prave o tom fyzickom dotyku, o pocite ze pri seb citite osobu, ktoru lubite.

Neexistuje skutocna laska, kde ide iba o fyzicky kontakt, alebo taka, kde presne naopak ide iba o city, bez fyz. kontaktu. Ani jedno z tohto sa neda nazvat laskou, nie skutocnou, ani jeden z tychto pripadov nema buducnost. Ale spolu...to je nieco ine.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Vigor napísal:Te-wei-ako inak, suhlas.

Tvrdit, ze laska je iba cit, ktory a da sa prezivat naplno aj bez fyzickeho kontaktu, dotykov, pohladov do oci, pohladov na usmev ci radost v tvari toho druheho...to mi pride naivne. Toto vsetko co som menoval su veci, ktore sa slovami nevyjadria, ani kebyze si pisete ci sa rozpravate cez Skype 20 hodin denne. Je to nieco co sa musi prezit, nieco, co musite vidiet na vlastne oci.

Laska nie je iba o citoch a vraveni si lubim Ta, je to aj prave o tom fyzickom dotyku, o pocite ze pri seb citite osobu, ktoru lubite.

Neexistuje skutocna laska, kde ide iba o fyzicky kontakt, alebo taka, kde presne naopak ide iba o city, bez fyz. kontaktu. Ani jedno z tohto sa neda nazvat laskou, nie skutocnou, ani jeden z tychto pripadov nema buducnost. Ale spolu...to je nieco ine.
Dobre ja sa tu už s vami nemienim hádať a dokazovať niečo, čo ste nezažili na vlastnej koži.
A už len na koniec ti chcem apelovať:
Citujem: Je to nieco co sa musi prezit, nieco, co musite vidiet na vlastne oci. ... Zamysli sa nad tým čo si tu teraz napisal a poriadne si prečítaj svoj príspevok....
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Citat: "...fyzickeho kontaktu, dotykov, pohladov do oci, pohladov na usmev ci radost v tvari toho druheho..."

Asi si nepochopil co pisem...TOTO treba prezit, toto je to, co internet nikdy nenahradi. Cize na mna moc neapeluj a radsej citaj pozorne co pisem :wink: .
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Citat: "...fyzickeho kontaktu, dotykov, pohladov do oci, pohladov na usmev ci radost v tvari toho druheho..."

Asi si nepochopil co pisem...TOTO treba prezit, toto je to, co internet nikdy nenahradi. Cize na mna moc neapeluj a radsej citaj pozorne co pisem :wink: .
Ja som čítal pozorne, ale ty v budúcnosti pozorne premýšľaj čo napíšeš..ok? :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Co som napisal ma v danom kontexte mojho prispevku jediny vyznam. Ak po vytrhnuti casti textu z kontextu chces ziskat iny vyznam a tak pokracovat v diskusii, tak si maximalne smiesny a ubohy.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vigor suhlasim ... Laska cez internet je priam nemozne ... vsetci hovoria ako to zazili ... prd si zazil ... Vies co si zazil?? ... Tuzbu sa s nou stretnut ... to nebola ziadna Laska ... Laska sa z toho mozno vyklubala ked si ju uvidel ... ked sa na teba usmiala
To co nazyvas laskou to je len tuzba. Nic viac ...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Co som napisal ma v danom kontexte mojho prispevku jediny vyznam. Ak po vytrhnuti casti textu z kontextu chces ziskat iny vyznam a tak pokracovat v diskusii, tak si maximalne smiesny a ubohy.
Ja som nič nechcel vytrhovať, a už fakt ani nemienim pokračovať v tejto debate.. OK?

Ty máš svoj názor za ktorým si stojíš a ja mám zasa svoj. Tak to prosto ukončme a neriešme to ďalej, lebo vieme obaja, že to nikam nepovedie.OK
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Vigor suhlasim ... Laska cez internet je priam nemozne ... vsetci hovoria ako to zazili ... prd si zazil ... Vies co si zazil?? ... Tuzbu sa s nou stretnut ... to nebola ziadna Laska ... Laska sa z toho mozno vyklubala ked si ju uvidel ... ked sa na teba usmiala
To co nazyvas laskou to je len tuzba. Nic viac ...
Nestotožňuj sa s mojou osobou, ty vieš prd , čo som ja zažil... lol
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

1. Pouzivaj tlacitko Edit ... nerob tu bordel
2. Mas v mojom texte nejaky bod ktorym by som naznacoval priamo teba?? ... ja ho tam nevidim tak klidni hormon
3. Hovorim ze jedine co je clovek chopny citit pri pisani ces internet je Tuzba po tom cloveku ... Tuzba ju/ho stretnut, Uvidiet, Objat, atd...
Nazvi si to ako chces ale laska to nieje
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ano ten bod v texte je, keď si si to neuvedomil....

Citát "... prd si zazil ... Vies co si zazil?? ..."

Ešte niečo.... :evil:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To nieje mierene na teba ale nevadi ... ked chces aby to bolo myslene tebe nech sa paci ... je to urcene len a len pre teba :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Vigor napísal:Tvrdit, ze laska je iba cit, ktory a da sa prezivat naplno aj bez fyzickeho kontaktu, dotykov, pohladov do oci, pohladov na usmev ci radost v tvari toho druheho...to mi pride naivne. Toto vsetko co som menoval su veci, ktore sa slovami nevyjadria, ani kebyze si pisete ci sa rozpravate cez Skype 20 hodin denne. Je to nieco co sa musi prezit, nieco, co musite vidiet na vlastne oci.

tak a tu je to napísané presne ako to všetci chápeme a hovorím o tom.. tu je pravý dôvod prečo láska cez net nemôže byť..
no ale ked nad tým tak rozmýšlam tak vzninúť určite nemôže.. to je blobost.. ale čo ked sa s niekym lúbime už dosť dlhšiu dobu a jeden z nich musí na chvilku preč.. tak láska udržiavaná cez net môže byť.. ale potom budú zase spolu.. .. takže skôr len neviem to celkom vyjadriť slovmi t čo chcem ale dúfam že má chápete
DonLuca napísal:...
to sú hovadiny čo tu píšeš.. ako ako tak pozorujem.. postupne prichádzaš na to že máme pravdu ale nechceš si to priznať tak: "ja už nemienim dalej pkračovat v tejto debate"
ÚBOHÉ
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:to sú hovadiny čo tu píšeš.. ako ako tak pozorujem.. postupne prichádzaš na to že máme pravdu ale nechceš si to priznať tak: "ja už nemienim dalej pkračovat v tejto debate"
ÚBOHÉ
Tu nejde o to, že by som prichádzal na to, že máte pravdu...ale ide o to, že debata s vami, v tomto smere už nemá absolútne žiaden význam kapišto.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Laska cez net je ako sex s gumou. Preto nikdy nepoužívam kondóm a preto sa nikdy nezamilujem cez net.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Te-wei napísal:Laska cez net je ako sex s gumou. Preto nikdy nepoužívam kondóm a preto sa nikdy nezamilujem cez net.
Zamilovat sa nemusis...ale ja mam lasku cez internet ale zamiloval som sa este ked sme boli spolu osobne...momenatlen sme od seba velmi daleko tak jediny sposob lasky je ten cez internet...a som vdacny skype za video hovor :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

spanoo napísal:Zamilovat sa nemusis...ale ja mam lasku cez internet ale zamiloval som sa este ked sme boli spolu osobne...momenatlen sme od seba velmi daleko tak jediny sposob lasky je ten cez internet...a som vdacny skype za video hovor :)
takze mas vztah len cez webku? Sorry, ale musim sa opytat. Mate sa vlastne ocom rozpravat? Akoze neviem co tym myslis velmi daleko a tiez neviem ako dlho ste a budete od seba tak daleko?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Patyk napísal:takze mas vztah len cez webku? Sorry, ale musim sa opytat. Mate sa vlastne ocom rozpravat? Akoze neviem co tym myslis velmi daleko a tiez neviem ako dlho ste a budete od seba tak daleko?
a preco by sa nemali o com rozpravat :shock: skoro vzdy sa je o com rozpravat...len, aby sa nebolo o com rozpravat ked budu spolu nazivo(zvyk rozpravat sa vo virtualnom priestore im mozno inac nedovoli..)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Key5ers0ze napísal:a preco by sa nemali o com rozpravat :shock: skoro vzdy sa je o com rozpravat...len, aby sa nebolo o com rozpravat ked budu spolu nazivo(zvyk rozpravat sa vo virtualnom priestore im mozno inac nedovoli..)
nehovorim ze by sa nemali. Ja len, ze ked som ja mal takyto "vztach" na dialku tak na nete dennodenne klasika ako sa mas, co nove, co porabas a takk.... a dookola to iste... viem mohol som a aj ona viac ist do tej temy, ale to boli len take kratke odpovede a tak. Az sme sa navzajom zacali nudit a bol koniec. :roll: Proste na dialku je to dost zlee podla mna. Aspon u mna...
Napísať odpoveď