francuzke a talianske romanticke filmy.potom filmy na motivy romanov nejakej cupky(nie daniele steelovej).na stv to hodne chodi a matka to stale pozera.no proste humac
Rosamunde Pilcher co stale chodi na markize ze jej najlepsie romanticke pribehy ci co stale v priemere. fuj no tajbls alebo tie svajciarske dristy romanticke su strasne. tie usa romanticke komedia sa celkom daju take oddychovky..
afgahan knights dajak som nedosiel ani do polovice...
evan almighty - cakal som viac. dost blbost. bruce bol lepsi
Epic Movie - strašná nuda Piráti z Karibiku 3 - nieje to isto najhorší film ,ale pri tej dĺžke a nudnými pasážami som pár krát pomedzi to zaspal.U mňa si to hlas nezískalo. Elektra - na filmy o jednom chlapovi ktorý vybije polku mesta sme si zvykli, ale keď to už je žena s nič moc dejom tak to nemusím.
pinacolada napísal:francuzke a talianske romanticke filmy.potom filmy na motivy romanov nejakej cupky(nie daniele steelovej).na stv to hodne chodi a matka to stale pozera.no proste humac
zdielam podobny nazor aj moja matka to pozera a ked si uz utiera slzy tak ma vazne ide je*nut
tiez nemam rad niektore nemecko-rakuske filmy alebo serialy
hojko napísal:NuSuey: S filmami Sam doma a Sam doma 2 nemozem s tebou urcite suhlasit, pretoze to boli velmi dobre rodinne komedie, ktore si pozriem rad hocikedy. Vzdy sa je na com zasmiat.
KAZDE KAZDUCKE vianoce v telke..sak sa tomu ani neda vyhnut ak viazete salonky pri TV
preto suhlasim hlavne s tvojim "boli..."
zahranicne filmy, ktore su v slovenskom dabingu ma dokazu uplne dojat....nic nieje vo filme horsie ako slovensky dabing , pokial sa nejedna cisto o slovenske filmy .....najhorsi film co som zatial videl bol "House of 1000 Corpses"
hugo881 napísal:zahranicne filmy, ktore su v slovenskom dabingu ma dokazu uplne dojat....nic nieje vo filme horsie ako slovensky dabing , pokial sa nejedna cisto o slovenske filmy .....najhorsi film co som zatial videl bol "House of 1000 Corpses"
tak toto nesúlasím vôbec.. tipujem že si skôr myslel český dabing bo ten je vkuse totálne oničom Napríklad taký LORD OF WAR " Obchodník so smrťou" je dobre po slovensky nadabovaný ako aj väčšina filmov
Soviet napísal:tak toto nesúlasím vôbec.. tipujem že si skôr myslel český dabing bo ten je vkuse totálne oničom Napríklad taký LORD OF WAR " Obchodník so smrťou" je dobre po slovensky nadabovaný ako aj väčšina filmov
ty pocuvaj ty si neaky "Patriot" ...nie fakt som mal namysli slov. dabing....uplne ale uplne onicom staci si pozriet hocikedy neaky dobry film na markize alebo joj-ke a ma to uplne odradi....naposledy to bol film xXx ked som pocul ako bol nadabovany Vin Diesel, tak som si musel ist po dvd s ceskym dabingom
JV napísal:ano a co Inge Lilstremova???
btw:rosamunde pilcherova ma syna ktory tiez nataca pojde zanedlho na mark-ize od neho film taky kkti by sa nemali mnozit