Co hovorite na tento lcd?
Co hovorite na tento lcd?
Idem si kupit tento lcd, celkom vychvaleny na nete. Na hranie, grafiku a celkovu pracu vraj idealne, ale chcem pocut aj ine-vase nazory.
Popripade mozno niekto z vas ho ma aj doma.
LG 22" LCD L226WT-WF Wide 5ms DVI
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9847527
Popripade mozno niekto z vas ho ma aj doma.
LG 22" LCD L226WT-WF Wide 5ms DVI
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9847527
No mam teraz asus ati 1950pro....sak ked nepostaci, tak tam kupim 8800vku geforce, alebo tu ati rx2900..
Ale zase rad si zahram, no zase nie stale a nie je problem ked to dam na mensie widescreen rozlisenie... Hlavne to je fajn na pracovanie v OS, pozeranie filmov atd...
Chcem predovsetkym na to napojit mac... a 22 nie je az taky velky, kolki fachcia s macom na Apple Cinema 30"
Rozmyslal som o 24", ale tam su ceny uz o 8000-12000 drahsie a to sa neoplati. To je pomaly raz taka cena za 2 palce.
Ale zase rad si zahram, no zase nie stale a nie je problem ked to dam na mensie widescreen rozlisenie... Hlavne to je fajn na pracovanie v OS, pozeranie filmov atd...
Chcem predovsetkym na to napojit mac... a 22 nie je az taky velky, kolki fachcia s macom na Apple Cinema 30"
Rozmyslal som o 24", ale tam su ceny uz o 8000-12000 drahsie a to sa neoplati. To je pomaly raz taka cena za 2 palce.
ja som kupil novy a som maximalne spokojny http://www.esupermarket.sk/sander/?Mode=Sti&StiId=41351
mam ho a nestazujem sa, som dokonale spokojny 
mam aj kombinaciu s tymto LCD + X1950 a da sa aj ked rozmyslam uz o ine grafike lebo to pomaly nestiha ale da sa to zvladnut
(zatial hram len BF2
)
ako povedal t0m4s3 na take rozlisko treba hi end kartu (proste kartu co to rozlisko zvladne) alebo znizis rozlisko, dnesne LCD-cka nemaju problem s interpolaciu (ine ako nativne rozlisenie, mam to len z testov)
mam aj kombinaciu s tymto LCD + X1950 a da sa aj ked rozmyslam uz o ine grafike lebo to pomaly nestiha ale da sa to zvladnut
ako povedal t0m4s3 na take rozlisko treba hi end kartu (proste kartu co to rozlisko zvladne) alebo znizis rozlisko, dnesne LCD-cka nemaju problem s interpolaciu (ine ako nativne rozlisenie, mam to len z testov)
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, ja uz s tebou nesuhlasim. Myslel som si to dlhu dobu, ale mam LCD uz 2 mesiace a neviem si to vynachvalit. Osobne nepocitujem ziadny rozdiel, akurat, ze tento je vacsi, tak sa mi zda vsetko prehladnejsie. Hry sa mi v tom hraju perfektne. Prave vcera som zase zacal Rainbow Six: Vegas a je to parada - este lepsie, ako na CRTcku, co som mal nedavno.Ares napísal:A najidealnejsi monitor pre gamblerov je CRT :DD
Ale urcite mi date za pravdu, ze co sa tyka odozvy, tak ma jednoducho najkratsiu a potrva este veeelmi dlho, kym bude mat taku odozvu aj lcd
pozri si tuto stranku su tam dost podrobne recenzie
na ten NEC nemozem nic zle povedat
ked som ich dal vedla seba moj stary CRT nevidel som rozdiel... ci uz v hrach alebo videu
na ten NEC nemozem nic zle povedat
Kód: Vybrať všetko
http://www.behardware.com/articles/610-1/nec-20wgx-an-ips-equivalent-to-a-2-ms-tn.htmlako podla mna dobre robis...na Widescreen sa vyborne hra najme pri FPS hrach...viac do sriky za vzdy oplati vidiet....ja mam LG L194WT...je to WS 19"...sice zo zaciatku som si nevedel zvyknut a stale som si hovoril ze to co je za hovado ale po tyzdni mi ten monitor prisiel normalny a ked som dosiel kamosovi ktori ma 17" LCD s pomerom stran 4:3 tak som si pomyslel ze to co ma za zapalkovu sklatulku na stole.....
jj presne, to iste som si aj ja myslel ked som rozbalil krabicu s 22" WTQ tak som len neveriacky cumel ze co za hovado mi som si kupil (pred tym som mal 15" takze rozdiel enormny) ale za par dni som si zvykol a ked idem ku kamaratovi co ma 19" LCD s 4:3 tak som sa ho spytal ci sa mu nahodou nezmensil monitor ze sa mi zdal daky maly (pred tym som mu vravel aky velky monitor ma
)
cize sila zvyku a zalezi na kazdeho zvlast ako rychlo si na to zvykne
cize sila zvyku a zalezi na kazdeho zvlast ako rychlo si na to zvykne