Co hovorite na tento lcd?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ares
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co hovorite na tento lcd?

Príspevok od používateľa Ares »

Idem si kupit tento lcd, celkom vychvaleny na nete. Na hranie, grafiku a celkovu pracu vraj idealne, ale chcem pocut aj ine-vase nazory.
Popripade mozno niekto z vas ho ma aj doma.

LG 22" LCD L226WT-WF Wide 5ms DVI
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9847527
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

22?? nie je to na hranie veľké? mali sme v škole 20, a tam som už musel normálne otáčať hlavu 8) , podľa mňa je veľký. Ináč ako som pozeral popis je fajn. :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ako daleko od seba ho chces mat?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dufam, ze si si vedomy, ze na hranie na takomto monitore potrebujes high-end kartu :-)
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No mam teraz asus ati 1950pro....sak ked nepostaci, tak tam kupim 8800vku geforce, alebo tu ati rx2900..

Ale zase rad si zahram, no zase nie stale a nie je problem ked to dam na mensie widescreen rozlisenie... Hlavne to je fajn na pracovanie v OS, pozeranie filmov atd...

Chcem predovsetkym na to napojit mac... a 22 nie je az taky velky, kolki fachcia s macom na Apple Cinema 30" ;)

Rozmyslal som o 24", ale tam su ceny uz o 8000-12000 drahsie a to sa neoplati. To je pomaly raz taka cena za 2 palce.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Je to tvoja vec, ale uvidis ake hnusne budu hry, ktore pojdu v nizsom rozliseni ako je nativne rozlisenie toho monitoru. A s tou X1950Pro si zahras max 1280x1024.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ale ja nie som z tych ludi, co potrebuju v roku 2007 hry z roku 2008 na maximum detailoch a od rana do vecera gamblit :D
Ja si zahram rad aj nejaky civilization ;)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Monako2 »

t0m4s3 napísal:Je to tvoja vec, ale uvidis ake hnusne budu hry, ktore pojdu v nizsom rozliseni ako je nativne rozlisenie toho monitoru. A s tou X1950Pro si zahras max 1280x1024.
aky najvacsi monitor na hry? 20?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja mam 20" Samsung a uz to je velke, aj na hry, aby som ti pravdu povedal. :) 22" si fakt neviem predstavit. Mam ho na GF 7600 GT.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

a to som chcel kupit 30" od apple :D

Na hry to mas asi jedno, predtym som mal samsung 19" wide a uplne to postacovalo, hlavne co najmensia odozva.... tento LG ma 2ms, predtym samsung mal 4ms a stacil, cize snad pokial nekupis nieco nad 8ms, tak by to malo byt ok ;)
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ak na tom chces hrat hry tak ber co najmensiu odozvu a podla mna na velkosti nezalezi ... ja mam BENQ FP93GX 19" a odozva 2ms a som maximalne spokojny
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ja som kupil novy a som maximalne spokojny http://www.esupermarket.sk/sander/?Mode=Sti&StiId=41351
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

A najidealnejsi monitor pre gamblerov je CRT :DD
Ale urcite mi date za pravdu, ze co sa tyka odozvy, tak ma jednoducho najkratsiu a potrva este veeelmi dlho, kym bude mat taku odozvu aj lcd ;)
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

mam ho a nestazujem sa, som dokonale spokojny :)
mam aj kombinaciu s tymto LCD + X1950 a da sa aj ked rozmyslam uz o ine grafike lebo to pomaly nestiha ale da sa to zvladnut :) (zatial hram len BF2 :D )
ako povedal t0m4s3 na take rozlisko treba hi end kartu (proste kartu co to rozlisko zvladne) alebo znizis rozlisko, dnesne LCD-cka nemaju problem s interpolaciu (ine ako nativne rozlisenie, mam to len z testov)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ares napísal:A najidealnejsi monitor pre gamblerov je CRT :DD
Ale urcite mi date za pravdu, ze co sa tyka odozvy, tak ma jednoducho najkratsiu a potrva este veeelmi dlho, kym bude mat taku odozvu aj lcd ;)
Neviem, ja uz s tebou nesuhlasim. Myslel som si to dlhu dobu, ale mam LCD uz 2 mesiace a neviem si to vynachvalit. Osobne nepocitujem ziadny rozdiel, akurat, ze tento je vacsi, tak sa mi zda vsetko prehladnejsie. Hry sa mi v tom hraju perfektne. Prave vcera som zase zacal Rainbow Six: Vegas a je to parada - este lepsie, ako na CRTcku, co som mal nedavno.
Ares
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No ty to jasne, ze nepocitis. Ved 2ms nase oko dnes mozno uz ani nepocitis. Urcite to nie je ako pred rokmi, ked lcd bolo nemyslitelne pre nejake rychlejsie obrazce...A nebodaj dat ine rozlisenie, nez na aky bol lcd stavany.
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

pozri si tuto stranku su tam dost podrobne recenzie
na ten NEC nemozem nic zle povedat :) ked som ich dal vedla seba moj stary CRT nevidel som rozdiel... ci uz v hrach alebo videu

Kód: Vybrať všetko

http://www.behardware.com/articles/610-1/nec-20wgx-an-ips-equivalent-to-a-2-ms-tn.html
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

ako podla mna dobre robis...na Widescreen sa vyborne hra najme pri FPS hrach...viac do sriky za vzdy oplati vidiet....ja mam LG L194WT...je to WS 19"...sice zo zaciatku som si nevedel zvyknut a stale som si hovoril ze to co je za hovado ale po tyzdni mi ten monitor prisiel normalny a ked som dosiel kamosovi ktori ma 17" LCD s pomerom stran 4:3 tak som si pomyslel ze to co ma za zapalkovu sklatulku na stole.....
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jj presne, to iste som si aj ja myslel ked som rozbalil krabicu s 22" WTQ tak som len neveriacky cumel ze co za hovado mi som si kupil (pred tym som mal 15" takze rozdiel enormny) ale za par dni som si zvykol a ked idem ku kamaratovi co ma 19" LCD s 4:3 tak som sa ho spytal ci sa mu nahodou nezmensil monitor ze sa mi zdal daky maly (pred tym som mu vravel aky velky monitor ma 8) )
cize sila zvyku a zalezi na kazdeho zvlast ako rychlo si na to zvykne :D
Napísať odpoveď