stahoval som torrent a nejde

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

stahoval som torrent a nejde

Príspevok od používateľa mateu »

dobry, xcem sa spytat ci niekto nevie kao pomoct, lebo som stahoval torrent cez bit commet, vsetko pohode stahol som to je to 5 ci 6 CDcok, no napisalo mi ze je to stiahnute, tak som isiel napalit, no ono to mi vypise ze je to nedokoncene stahovanie, je to .iso!bc, pls pradzte dakto ja som netahal zbitocne tie gigaaaaaa
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pozri ci to mas komplet na 100%... a je mozne ze ked si to presuval tak ti to nepovoli lebo mozno upujes..
ale kedze je tam ta koncovka tak to znamena ze to nemas na 100%
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

!bc znamena, ze to nie je dotahane. Dotahane to bude az v pripade, ze tam budes mat 100 percent :)
mateu
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:!bc znamena, ze to nie je dotahane. Dotahane to bude az v pripade, ze tam budes mat 100 percent :)
praveze vtom je ta zahada, ze ja to mam dotahane, uz mi to iba uploaduje, tak som vypol up. ale furt to neni dotahane, no uz som to stiahol cez normalne URL...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To ze to uz len uploadne neznamena, ze to je dotahane. Nemusi byt ziadny seeder a tak nemas od koho tahat. Musis tam mat jasne napisane, ze mas 100.0 percenta.
mateu
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:To ze to uz len uploadne neznamena, ze to je dotahane. Nemusi byt ziadny seeder a tak nemas od koho tahat. Musis tam mat jasne napisane, ze mas 100.0 percenta.
ano to jasne mam! napisane 100percent, uz to ma len cervenu farbu, ale ok uz som to stiahol este raz ale je to zahad ano
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak si tahal release, tak by si tam mal mat konktrolny sucet SFV. Bude to subor s koncovkou .sfv, ten mozes pustit cez Total Commander alebo iny program, ktory sluzi ako sfv checker a zistis kontrolne sucty. Ak tam bude chyba, tak mas subor(y) zle stiahnute.

Este ma napada moznost, ze BitComet nepremenoval subory. Skus to prekopirovat niekde a zmenit koncovky. Ak to bude viacej RARov, tak zapni Total Commander, oznac ich, stlac CTRL+M a tam mas moznost premenovania. Filtrom nastavis zmenu koncovky a odstranis odtial hromadne !bc priponu. Potom to skus pustit alebo rozbalit.

//t0m4s3 - ctrl+M :-)
Napísať odpoveď