stahoval som torrent a nejde
stahoval som torrent a nejde
dobry, xcem sa spytat ci niekto nevie kao pomoct, lebo som stahoval torrent cez bit commet, vsetko pohode stahol som to je to 5 ci 6 CDcok, no napisalo mi ze je to stiahnute, tak som isiel napalit, no ono to mi vypise ze je to nedokoncene stahovanie, je to .iso!bc, pls pradzte dakto ja som netahal zbitocne tie gigaaaaaa
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak si tahal release, tak by si tam mal mat konktrolny sucet SFV. Bude to subor s koncovkou .sfv, ten mozes pustit cez Total Commander alebo iny program, ktory sluzi ako sfv checker a zistis kontrolne sucty. Ak tam bude chyba, tak mas subor(y) zle stiahnute.
Este ma napada moznost, ze BitComet nepremenoval subory. Skus to prekopirovat niekde a zmenit koncovky. Ak to bude viacej RARov, tak zapni Total Commander, oznac ich, stlac CTRL+M a tam mas moznost premenovania. Filtrom nastavis zmenu koncovky a odstranis odtial hromadne !bc priponu. Potom to skus pustit alebo rozbalit.
//t0m4s3 - ctrl+M
Este ma napada moznost, ze BitComet nepremenoval subory. Skus to prekopirovat niekde a zmenit koncovky. Ak to bude viacej RARov, tak zapni Total Commander, oznac ich, stlac CTRL+M a tam mas moznost premenovania. Filtrom nastavis zmenu koncovky a odstranis odtial hromadne !bc priponu. Potom to skus pustit alebo rozbalit.
//t0m4s3 - ctrl+M