Bývalý...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

vies cez internet nie je plnohodnotna komunikacia, nevidis mimiku, gestikulaciu a pod. a preto si niektore frazy naladovy clovek moze zle vysvetlit... nie je to len o pubertalnych deckach ako hovoris
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

A co ma co robit zle vysvetlenie s kazenim vztahov? Ci poviem do oci, chcem sa s tebou vyspat alebo to napisem cez internet, vzdy to bude zniet rovnako.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ICQ kazi vztahy. ja sa ICQ vyhybam a pouzivam len ked sa chcem na niecom odhodnut (kedy a kam von) alebo tak. inak nic. mozno ti nechce nic povedat cez iCQ, lebo take veci sa riesia nazivo ;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dovolím si súhlasiť, niektoré rozhovory vôbec nie sú vhodné pre komunikáciu cez obrazovku. Chýba mimika, gestikulácia, emócie. Smajle nie sú plnohodnotná náhrada.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

a ked nemas inu moznost ako napisat svojej laske? tak si povies icq kazi vztahy a nenapises jej?
napr. ked sa povie ze napr azet kazi vztahy, tak mozno ano mozno nie, kto si vsak vztah necha pokazit tak je uplne jedno ci akoze dovodom bude icq/azet lebo dovod je vzdy v tych dvoch a nie v nejakom messengeri, alebo chate
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Veruze niekedy ked sa praveze komunikuje zoci-voci tak si clovek musi priznat ze sa OBCAS sustredi SKOR na VIZUALNY vnem. Stava sa to hlavne u opacneho pohlavia pri sympatiach.. a potom slova druhym uchom von, a to je... ZLE. Takze pre niektore lahsie charaktery co si uvolnia predsudok a tazko sa im pri rozpravani uvolni je forma ICQ vyhodnejsia.. :oops:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

sundevil napísal:a ked nemas inu moznost ako napisat svojej laske? tak si povies icq kazi vztahy a nenapises jej?
napr. ked sa povie ze napr azet kazi vztahy, tak mozno ano mozno nie, kto si vsak vztah necha pokazit tak je uplne jedno ci akoze dovodom bude icq/azet lebo dovod je vzdy v tych dvoch a nie v nejakom messengeri, alebo chate
pokec nekazi vztahy. vztahy kazia ludia, ktori si tam hladaju niekoho ineho. ja sa so svojou priatelkou na ICQ casto pohadam. neviem, ci mam len ja tento problem, ale na ICQ som casto v tomto smere dost nervozny. ked sa napriklad za pol hodinu nevieme dohodnut kam pojdeme, tak ma ide ozaj porazit. a este ked sa menia plany a tak... hmm ale mam pocit, ze som jediny, co ma takyto "problem" :D no ale to uz mimo temy
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

2 turtlak69: pretne toto je moj problem ICQ ma strasne vytaca hlavne ked veci nevychadzaju alebo sa mnohokrat stene ze to co napisem vyznie uplne inak proste ja to neznasam jednoducho som z tych co rakciu a to kde az mozu zajst odhaduju pomocov zmyslov (snad mi to nekto pochopi :oops: ) a na ICQ to nejde ..
BTW vsetko uz je v pohode bol to len moj koko*izmus nic ine stresy pominuli vsetko je skvele :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

icq nekazí vzťahy....vzťahy kazí komunikácia cez net...možno ani nie že kazí ale každý chápe inak to čoo ty napíšeš..jak sa hovorí koľko ludí toľko chutí...mne sa to stalo napríklad zopár krát cez smsku že druhá strana pochopila zle čo som napísal
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Opak napísal:icq nekazí vzťahy....vzťahy kazí komunikácia cez net
pri precitani ma napada jedna vystizna veta " ICQ nekazi vzťahy, kazime si ich my ludia" :) a je to pravda to ICQ za to nemoze..len my sa spravame inac :(
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

taky mam pocit ze dakto daco zatajuje. imo neries to, ked o tom nechce hovorit tak nech nehovori, kazdy ma svoje tajomstva.
ked slecna hovori ze ju obmedzoval tak to az taka pravda nemusi byt, mozno na nu len daval pozor lebo vedel preco. ale co ja viem, vobec ju nepoznam. a cez icq sa neodbavujte, je to ta najvacsia kkcina aka sa mohla vymysliet na taketo veci. kupte si mikrofony po 100 korun a skypujte.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

samploom napísal:Veruze niekedy ked sa praveze komunikuje zoci-voci tak si clovek musi priznat ze sa OBCAS sustredi SKOR na VIZUALNY vnem. Stava sa to hlavne u opacneho pohlavia pri sympatiach.. a potom slova druhym uchom von, a to je... ZLE. Takze pre niektore lahsie charaktery co si uvolnia predsudok a tazko sa im pri rozpravani uvolni je forma ICQ vyhodnejsia.. :oops:
Chceš tým povedať že keď ti tvoje dievča niečo rozpráva tak sa sústredíš na "vizuálny vnem" a to čo ti rozpráva - jedným uchom dnu, druhým von? :shock: Toto neviem pochopiť nejako. Ako rad sa pozeram aj ja, ale samozrejme ju počúvam, a rozprávam s ňou k tej téme, nemám s tým problém.
To že je ICQ výhodnejšie lebo povieš aj zložitejšie veci uvolnenejšie, hlavne baby, ale keď už spolu chodíte tak by ste mali byť schopný všetko prebrať aj osobne (a hlavne osobne - posilníš tým dôveru).
ICQ ničí vzťahy? Neviem, stáva sa že niekto má svoju babu v invisible liste, pretože keď ste obidvaja online, tak si baba môže myslieť že s ňou budeš stále písať, a keď nie tak u nej vyvstane otázka "Nebaví sa, kašle na mňa?". ICQ áno, ale opatrne s tým. Ďaleko radšej osobný styk.
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hmm ani som necakal aka diskusia sa tu rozbehne na temu ICQ a vztah modi nebolo by lepsie zmazat moj prispevok a spravit z toho temu zameranu na toto :wink:
dalej k ICQ ako seci pisali je to na*** proste clovek je tvor spolocenski a komunikacia pomocou 1 a 0 patri strojom takze sa kazdemu urcite stalo ze druha strana tomu nepochopila a vznikali situacie ktore vedu k hadkam atd. to iste sa stalo aj mne a vyustilo to az sem :( kamarat nadomou spomina ICQ ano ale opatrne nezalozime na to naku kampan :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

sa vyjadrim k ICQ, ked s niekym chodis nie je nic horsie ako icq...lebo chyba tam taka vec ako "prizvuk", teda niekedy nieco napis a clovek na druhej strane to pochopi zle lebo nevie "ako" si to vlastne napisal.. a stava sa to aj medzi ludmi co sa poznaju velmi dobre.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja by som tu navrhol debatu o ICQ uzavrieť. predsta len ho zaujímalo niečo iné a to s tým ICQ bola len pomimo otázočka..
Big-T
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Bývalý...

Príspevok od používateľa Big-T »

ezechiel88 napísal: este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
podla mna z casti ano...tiez mavam pripady ako ty ze dovod na hadku mam len ked s nou nie som osobne pretoze vtedy nemam dovod sa hadat...ale na icq vzdy trochu ochladnem a uz casto nieco vycitam :?
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Mozno je jej to neprijemne alebo co....ved je to minulost tak co....i ked ja v tom nevidim az taky problem....ved to bolo vtedy a teraz je teraz, tak o nic v podstate nejde...kazdy ma nejaku minulost a preco si nezaspominat:)) Aj ked asi aj spominat na urcite veci treba len so spravnymi ludmi:)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zapamatajte si minulost je jedna s najnebezpecnejsich veci!!!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Bývalý...

Príspevok od používateľa Runes »

ezechiel88 napísal:Mili Hojkaci nikdy som si nemyslel ze dakedy urobim temu v tejto sekci ale stalo sa. Problem je takyy ze moje laska mala byvaleho vztah ju moc obmedzoval a nicil nakonec sa s nim rozysla a je teraz po skoro rocnej pauze od chalanov so mnou. No akoren problemu spociva v tom ze mi neche nic povedat niektore veci sa spytam o jej predoslom vztahu ale je to pripada ako zbytocne sa o tom bavit ale ja to potrebujem vediet bo enchem urobit chybu ako on. Napiste co by ste spravili vy ak som to tu nejasne popisal tak prepacte.

UPDATE: este som zabudol tieto otazky ma napadnu vzdy ked uz nesme spolu a iba chatujeme na ICQ pretoze ked sme spoolu je nam vzdy uzastne ale akonahle dojde na ICQ "styk" tak sa to obcas takto dokafre..
este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
JJ ICQ kazi vztay a mrte lebo tam nevidis gestikulaciu ani ton ani nic proste ty to mozes mysliet inak ako to ona pochopi
a ked ti to nece povedat nekafri do toho bud sam sebou a rozmyslaj dopredu ked nieco spravis pretoze ak spravis rovnake chyby tak si scasti podobny tomu predtym ale zalezi odtho ake su to chyby a ak tu uz daco s tohoto bolo povedane sorry len som necital celu temu teda ja som cital len autorov prispevok hned na zacatku
EDIT ono tak ma este napadlo ak ti to chce povedat ti to povie ale ked silou mocou sa chces dozvediet taketo veci musis ist nato pomalicky nepriamo proste zacat sa bavit tak otom ze ked sme boli maly ake lasky smemali a potom vseobecne tak rozvijat tu temu a nepriamo ju smerovat na vztahy minule a ich problemy treba ist nato pomalicky systematicky a pri jej negativnemu postoju k tej teme sa vykaslat nato zbitocne tonesilit nemuselo by to skoncit dobre kazdopadne pocas celej diskusie k nej pristupuj s citom a ked si spomenie na daco negativne tak ju musis objat a tak proste stat prinej lebo onoajrany z minulosti ked nane spomenies zabolia fu dako som sa rozpisal :-D ale to ta moja psychologia :-) proste treba vedet ako na vec mne sa lahko hovori lebo mam taku blbu auru a vystupovanie ze ludia mi casto povedia aj to co nevedia ich najlepsi priatelia a blizky ale je to skor prekliatie lebo napr baby si kumne robia viac kamaratske puto ako daco ine a ted som uplne mimo totalne OT ale to nevadi juhuuu za mesiac su vianoce (zase budem sam :-( )
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Hehe po dlhsej dobe som si tuto temu kukol hmm čo dodat ludia ste tu sikovny ;-) ale teraz to uz nema vyznam neriesil som vobec a sama to prezradila jednoducho prisla tema na kadeco a tak sme sa k tomu dostali vlastne ona sama sa tam dostala jaaj ale je to vlastne jedno ako tu bolo pisane minulost je ta najnebezpecnejsia vec a je to pravda dost veci sa zvykne skopmlikovat ked sa rozobera atd.
2Runes no a co idu vianoce pre mna naprd sviatok... neries nic systemom som sa a teraz su vianoce a ja zase saaam :cry: kasli na to ,, nehladaj ale zabavaj sa s ostatnymi a uvidis dajakej padnes do oka a ani nebudes vedet :) peace a GL
Napísať odpoveď