Bývalý...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a ked nemas inu moznost ako napisat svojej laske? tak si povies icq kazi vztahy a nenapises jej?
napr. ked sa povie ze napr azet kazi vztahy, tak mozno ano mozno nie, kto si vsak vztah necha pokazit tak je uplne jedno ci akoze dovodom bude icq/azet lebo dovod je vzdy v tych dvoch a nie v nejakom messengeri, alebo chate
napr. ked sa povie ze napr azet kazi vztahy, tak mozno ano mozno nie, kto si vsak vztah necha pokazit tak je uplne jedno ci akoze dovodom bude icq/azet lebo dovod je vzdy v tych dvoch a nie v nejakom messengeri, alebo chate
Veruze niekedy ked sa praveze komunikuje zoci-voci tak si clovek musi priznat ze sa OBCAS sustredi SKOR na VIZUALNY vnem. Stava sa to hlavne u opacneho pohlavia pri sympatiach.. a potom slova druhym uchom von, a to je... ZLE. Takze pre niektore lahsie charaktery co si uvolnia predsudok a tazko sa im pri rozpravani uvolni je forma ICQ vyhodnejsia.. 
pokec nekazi vztahy. vztahy kazia ludia, ktori si tam hladaju niekoho ineho. ja sa so svojou priatelkou na ICQ casto pohadam. neviem, ci mam len ja tento problem, ale na ICQ som casto v tomto smere dost nervozny. ked sa napriklad za pol hodinu nevieme dohodnut kam pojdeme, tak ma ide ozaj porazit. a este ked sa menia plany a tak... hmm ale mam pocit, ze som jediny, co ma takyto "problem"sundevil napísal:a ked nemas inu moznost ako napisat svojej laske? tak si povies icq kazi vztahy a nenapises jej?
-
ezechiel88
Star
2 turtlak69: pretne toto je moj problem ICQ ma strasne vytaca hlavne ked veci nevychadzaju alebo sa mnohokrat stene ze to co napisem vyznie uplne inak proste ja to neznasam jednoducho som z tych co rakciu a to kde az mozu zajst odhaduju pomocov zmyslov (snad mi to nekto pochopi
) a na ICQ to nejde ..
BTW vsetko uz je v pohode bol to len moj koko*izmus nic ine stresy pominuli vsetko je skvele
BTW vsetko uz je v pohode bol to len moj koko*izmus nic ine stresy pominuli vsetko je skvele
-
midnight_man
Guru
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
taky mam pocit ze dakto daco zatajuje. imo neries to, ked o tom nechce hovorit tak nech nehovori, kazdy ma svoje tajomstva.
ked slecna hovori ze ju obmedzoval tak to az taka pravda nemusi byt, mozno na nu len daval pozor lebo vedel preco. ale co ja viem, vobec ju nepoznam. a cez icq sa neodbavujte, je to ta najvacsia kkcina aka sa mohla vymysliet na taketo veci. kupte si mikrofony po 100 korun a skypujte.
ked slecna hovori ze ju obmedzoval tak to az taka pravda nemusi byt, mozno na nu len daval pozor lebo vedel preco. ale co ja viem, vobec ju nepoznam. a cez icq sa neodbavujte, je to ta najvacsia kkcina aka sa mohla vymysliet na taketo veci. kupte si mikrofony po 100 korun a skypujte.
-
Mateq
Medium Professional
Chceš tým povedať že keď ti tvoje dievča niečo rozpráva tak sa sústredíš na "vizuálny vnem" a to čo ti rozpráva - jedným uchom dnu, druhým von?samploom napísal:Veruze niekedy ked sa praveze komunikuje zoci-voci tak si clovek musi priznat ze sa OBCAS sustredi SKOR na VIZUALNY vnem. Stava sa to hlavne u opacneho pohlavia pri sympatiach.. a potom slova druhym uchom von, a to je... ZLE. Takze pre niektore lahsie charaktery co si uvolnia predsudok a tazko sa im pri rozpravani uvolni je forma ICQ vyhodnejsia..
To že je ICQ výhodnejšie lebo povieš aj zložitejšie veci uvolnenejšie, hlavne baby, ale keď už spolu chodíte tak by ste mali byť schopný všetko prebrať aj osobne (a hlavne osobne - posilníš tým dôveru).
ICQ ničí vzťahy? Neviem, stáva sa že niekto má svoju babu v invisible liste, pretože keď ste obidvaja online, tak si baba môže myslieť že s ňou budeš stále písať, a keď nie tak u nej vyvstane otázka "Nebaví sa, kašle na mňa?". ICQ áno, ale opatrne s tým. Ďaleko radšej osobný styk.
-
ezechiel88
Star
hmm ani som necakal aka diskusia sa tu rozbehne na temu ICQ a vztah modi nebolo by lepsie zmazat moj prispevok a spravit z toho temu zameranu na toto
dalej k ICQ ako seci pisali je to na*** proste clovek je tvor spolocenski a komunikacia pomocou 1 a 0 patri strojom takze sa kazdemu urcite stalo ze druha strana tomu nepochopila a vznikali situacie ktore vedu k hadkam atd. to iste sa stalo aj mne a vyustilo to az sem
kamarat nadomou spomina ICQ ano ale opatrne nezalozime na to naku kampan 
dalej k ICQ ako seci pisali je to na*** proste clovek je tvor spolocenski a komunikacia pomocou 1 a 0 patri strojom takze sa kazdemu urcite stalo ze druha strana tomu nepochopila a vznikali situacie ktore vedu k hadkam atd. to iste sa stalo aj mne a vyustilo to az sem
Re: Bývalý...
podla mna z casti ano...tiez mavam pripady ako ty ze dovod na hadku mam len ked s nou nie som osobne pretoze vtedy nemam dovod sa hadat...ale na icq vzdy trochu ochladnem a uz casto nieco vycitamezechiel88 napísal: este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
-
midnight_man
Guru
-
Runes
Addict
Re: Bývalý...
JJ ICQ kazi vztay a mrte lebo tam nevidis gestikulaciu ani ton ani nic proste ty to mozes mysliet inak ako to ona pochopiezechiel88 napísal:Mili Hojkaci nikdy som si nemyslel ze dakedy urobim temu v tejto sekci ale stalo sa. Problem je takyy ze moje laska mala byvaleho vztah ju moc obmedzoval a nicil nakonec sa s nim rozysla a je teraz po skoro rocnej pauze od chalanov so mnou. No akoren problemu spociva v tom ze mi neche nic povedat niektore veci sa spytam o jej predoslom vztahu ale je to pripada ako zbytocne sa o tom bavit ale ja to potrebujem vediet bo enchem urobit chybu ako on. Napiste co by ste spravili vy ak som to tu nejasne popisal tak prepacte.
UPDATE: este som zabudol tieto otazky ma napadnu vzdy ked uz nesme spolu a iba chatujeme na ICQ pretoze ked sme spoolu je nam vzdy uzastne ale akonahle dojde na ICQ "styk" tak sa to obcas takto dokafre..
este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
a ked ti to nece povedat nekafri do toho bud sam sebou a rozmyslaj dopredu ked nieco spravis pretoze ak spravis rovnake chyby tak si scasti podobny tomu predtym ale zalezi odtho ake su to chyby a ak tu uz daco s tohoto bolo povedane sorry len som necital celu temu teda ja som cital len autorov prispevok hned na zacatku
EDIT ono tak ma este napadlo ak ti to chce povedat ti to povie ale ked silou mocou sa chces dozvediet taketo veci musis ist nato pomalicky nepriamo proste zacat sa bavit tak otom ze ked sme boli maly ake lasky smemali a potom vseobecne tak rozvijat tu temu a nepriamo ju smerovat na vztahy minule a ich problemy treba ist nato pomalicky systematicky a pri jej negativnemu postoju k tej teme sa vykaslat nato zbitocne tonesilit nemuselo by to skoncit dobre kazdopadne pocas celej diskusie k nej pristupuj s citom a ked si spomenie na daco negativne tak ju musis objat a tak proste stat prinej lebo onoajrany z minulosti ked nane spomenies zabolia fu dako som sa rozpisal
-
ezechiel88
Star
Hehe po dlhsej dobe som si tuto temu kukol hmm čo dodat ludia ste tu sikovny
ale teraz to uz nema vyznam neriesil som vobec a sama to prezradila jednoducho prisla tema na kadeco a tak sme sa k tomu dostali vlastne ona sama sa tam dostala jaaj ale je to vlastne jedno ako tu bolo pisane minulost je ta najnebezpecnejsia vec a je to pravda dost veci sa zvykne skopmlikovat ked sa rozobera atd.
2Runes no a co idu vianoce pre mna naprd sviatok... neries nic systemom som sa a teraz su vianoce a ja zase saaam
kasli na to ,, nehladaj ale zabavaj sa s ostatnymi a uvidis dajakej padnes do oka a ani nebudes vedet
peace a GL
2Runes no a co idu vianoce pre mna naprd sviatok... neries nic systemom som sa a teraz su vianoce a ja zase saaam