omg seth82.. toto mi pripada jak kebyze ide sliepka poucovat kohuta jak tr*kat slepky..seth82 napísal:Skus si precitat diskusiu dozadu a pochopis o co mi ide...bavili sme sa totiz o umeleckej hodnote hophopu a ci sa vobec da zaradit do kategorie Hudba - ja tvrdim, ze nie, pretoze hophop je len o textoch (aj ked z 90tich % primitivnych)...A aj ja som clovek z ulice, a myslim, ze kazdy sa na nejakej narodil a predstav si, niektori z nas dokonca vysokoskolske vzdelanie maju. Napisat nejaky text vie aj Daniel Hevier a nie je uznavanym hophoperom (verim tomu, ze Hevjer pise 1000x inteligentnejsie texty ako napriklad kontrafuckt)...ci aj jeho mam pocitat za hudobnika? pretoze on pise texty a to iste predsa robia hophoperi....hudba je im dost cudzia...A este zopakujem, precitaj si dozadu a najdes, ze hophop som porovnaval s metalom, alebo hocijakym plnohodnotnym stylom, kde si kapely skladaju a pisu pesnicky a textu same (to, co spominas ty je tak 10% z celkovej svetovej produkcie a to ma absolutne nezaujima)...
seth82 tvoje prispevky su zbytocne.. zbytocne sa hadat ked mas svoj nazor nezmenis ho teda si nechces dat povedat..