Mečiarova kazeta
-
Sagittarius
Guru
Mečiarova kazeta
Kazeta o Horizonte a BMG Invest. Čo si o tom myslíte? Bude na nej niečo relevantné alebo nie? Ja som zo srandy povedal, že na nej bude: Ale som vás dostal!!! 
Údajne už bola odšifrovaná http://www.ta3.com/sk/reportaze/54841_p ... ovu-kazetu no predpokladám, že sa ešte dlho nedozvieme konkretne mená.
-Možno to celé skončí tak, že nikomu sa nič nepodarí dokázať, možno padne zopár hláv, ale všetko budú len malé ryby.
-Možno to celé skončí tak, že nikomu sa nič nepodarí dokázať, možno padne zopár hláv, ale všetko budú len malé ryby.
správa
to si aj ja myslí, lebo veľké ryby z toho vždy vyviaznu a smeju sa ostatným do xichtu, ale si nemyslím, že na tej kazete niečo dôležite objaviaFrikso napísal:Údajne už bola odšifrovaná http://www.ta3.com/sk/reportaze/54841_p ... ovu-kazetu no predpokladám, že sa ešte dlho nedozvieme konkretne mená.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mna by zaujimal sposob akym to bolo rozkodovane, kto to rozkodoval a v akom formate to je. Pretoze ak je to daky textovy dokument alebo nieco podobne, tak nie je pridat dalsie mena alebo ich vymazat, ale to iste sa da aj v inych pripadoch... A ci to mozno brat ako overeny dokaz, tak to je tiez otazne.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
re
tak za 1. s tym prezidentom by som pomlcal a za 2. urcite je doveryhodnejsi ako ty a moze taktiez viac pomoct ako ty, ovsem ak to je pravdapinacolada napísal:zapadne to prachom lebo je v tom zapleteny aj prezident a moze to byt kludne fake.meciar nie je ktovie ako doveryhodny
-
Sagittarius
Guru
Re: re
To je možno pravda. Ale pinacolada nemal nikdy žiadnu zodpovednosť za štátnicke veci, takže jeho dôveryhodnosť je nám na nič...A o Mečiarovej dôveryhodnosti by som tiež pomlčal.Monako2 napísal:tak za 1. s tym prezidentom by som pomlcal a za 2. urcite je doveryhodnejsi ako ty a moze taktiez viac pomoct ako ty, ovsem ak to je pravda
Re: re
ja netvrdim, ze meciarovi vo vsetkom verim, ale to povedal aj prokurator Trnka a ten nema meciara v laske vobec ok. a meciar mal aku zodpovednost ked vtedy ani nebol vo vlade? mozno taku istu istu ako ty, lebo ja nechapem ako niekto mohol naletiet na nemozne. toto neber, ze sa tu zastavasm meciara, lebo nikdy som ho nevolil, ale v niecom ma zas aj pravduSagittarius napísal:To je možno pravda. Ale pinacolada nemal nikdy žiadnu zodpovednosť za štátnicke veci, takže jeho dôveryhodnosť je nám na nič...A o Mečiarovej dôveryhodnosti by som tiež pomlčal.
slay: mal by si si to lepsie precitat, lebo ten kod vraj vylustila SIS pri zapnutych pc 24 hod denne
správa
Slota: Kazetu klientov nebankoviek spochybňujú tí, čo na nej sú
08.09.2007, 17:26
"Dám na to krk, že kazetu spochybňujú tí, ktorí sú na nej," uviedol dnes pre médiá predseda SNS Ján Slota v súvislosti s CD s menami VIP klientov skrachovaných nebankových subjektov BMG Invest a Horizont. Slota je presvedčený, že disk je pravý a aj ľudia na ňom sú praví a v konečnom dôsledku sa nájdu v dokumentoch, v ktorých sa hovorí o ich vstupe do nebankových subjektov. "Je možné, že mená politikov tam nebudú priamo, možno, že tam budú nastrčené osoby alebo firmy," dodal Slota.
Tí, ktorí boli v inkriminovanom období pri moci, stihli podľa Slotových slov svoj peňažný vklad zvýšiť a včas ich vybrať na rozdiel od tisícov tých, ktorí sú zruinovaní. "Ľudia, politici, ktorí zneužili svoje postavenie, to mohli urobiť iba takým spôsobom, že vlastník nebankových subjektov bol s nimi dohodnutý. Museli vopred vedieť, kedy sa domček z kariet zrúti. Som presvedčený, že budú trestne stíhaní, pretože podľa môjho názoru to bol jednoznačný komplot," dodal Slota.
Predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar sa vyjadril, že zverejní odkódované CD s menami VIP klientov skrachovaných nebankových subjektov. Tvrdí tiež, že na disku je zoznam významných klientov, medzi nimi aj politikov, ktorí z nich profitovali.
08.09.2007, 17:26
"Dám na to krk, že kazetu spochybňujú tí, ktorí sú na nej," uviedol dnes pre médiá predseda SNS Ján Slota v súvislosti s CD s menami VIP klientov skrachovaných nebankových subjektov BMG Invest a Horizont. Slota je presvedčený, že disk je pravý a aj ľudia na ňom sú praví a v konečnom dôsledku sa nájdu v dokumentoch, v ktorých sa hovorí o ich vstupe do nebankových subjektov. "Je možné, že mená politikov tam nebudú priamo, možno, že tam budú nastrčené osoby alebo firmy," dodal Slota.
Tí, ktorí boli v inkriminovanom období pri moci, stihli podľa Slotových slov svoj peňažný vklad zvýšiť a včas ich vybrať na rozdiel od tisícov tých, ktorí sú zruinovaní. "Ľudia, politici, ktorí zneužili svoje postavenie, to mohli urobiť iba takým spôsobom, že vlastník nebankových subjektov bol s nimi dohodnutý. Museli vopred vedieť, kedy sa domček z kariet zrúti. Som presvedčený, že budú trestne stíhaní, pretože podľa môjho názoru to bol jednoznačný komplot," dodal Slota.
Predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar sa vyjadril, že zverejní odkódované CD s menami VIP klientov skrachovaných nebankových subjektov. Tvrdí tiež, že na disku je zoznam významných klientov, medzi nimi aj politikov, ktorí z nich profitovali.