Alofok napísal:Niekedy si aj myslim že ten osud existuje.... Poviem priklad
Stretla som jedneho dobreho cloveka a stal sa mi dobrym priatelom. Bola to vlastne nahoda, stretli sme sa v autobuse. Povedala som si, ze nebyt toho autobusu, naozaj ho nestretnem. Ked v tom zrazu po par mesiacoch prisla ku mne kamaratka, ze mi chce niekoho predstavit. A bol to presne ten moj priatel! Ona totiz nevedela ze sa pozname. Tak som si povedala : No takze aj keby som ho nestretla v autobuse, predstavila by mi ho moja kamaratka. Bol mi sudeny....
hmm ktovie mozno ak by si nesla tym autobusom vsetko by bolo ine ... a kamaratka by ti nikoho nepredstavovala

, ale to sa neda dokat ako tak ci ze sa neda dokazat ci ti bol sudeny alebo nie ako tak ci osud je alebo nie ..... hmm niektore veci su proste asi nad nase sily .... a mozno je niekedy lepsie ze je to tak ako to je , i ked ak mam osud dany tak zatial to je bieda heh

......... tym ze nevieme co nas caka mozme aspon snivat a snazit sa splnit si svoje sny , otazne je ci to vijde
//edit ... sorry za tuto vetu "i ked ak mam osud dany tak zatial to je bieda heh

" , ale dajak som dnes zdeptany skola a vela dalsieho heh , ale to uz je na inu temu