Verite na to,ze ak by ste zmenili jednu vec zmenite vsetko ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: správa

Príspevok od používateľa mi-chau »

J.O.S.E napísal:celu diskusiu tu vediem s tebou o tom, že ty v osud neveríš a ja v osud verím, a ty chceš teraz aby som ti dal dôkaz že osud neexistuje :?: -
kriste a to som kde pisal?
J.O.S.E napísal:s tým 8-metrovým penisom - tak to určite prevdive nie, pretože človek nevyrastie viac ako 2,5 metrov a aby ťahal ešte taký amulet to je blud :wink:
ty musis byt naozaj dementny ak si to nepochopil :roll: . tak este raz: ked tvrdis ze nieco existuje a ostatni neveria musis dat dokaz o tom ze to existuje, nie ostatni dokaz o tom ze to neexistuje, pretoze dokazy o neexistencii neexistuju vies? Jasnejsie? Mna tu trapi len jedna vec a tou je fakt ze si nazval africky narod dokazom v existenicu osudu co je blud.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

osud zacina tam, kde nemas moznost volby a konci tam kde mas na vyber: A alebo B. tu sa kazdy clovek snazi rozhodnut co najlepsie. buducnost ukaze, ci to bolo spravne. odpovede v minulosti hladaju iba ti, co sa rozhodli zle.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

mi-chau napísal:ty musis byt naozaj dementny ak si to nepochopil :roll: . tak este raz: ked tvrdis ze nieco existuje a ostatni neveria musis dat dokaz o tom ze to existuje, nie ostatni dokaz o tom ze to neexistuje, pretoze dokazy o neexistencii neexistuju vies? Jasnejsie? Mna tu trapi len jedna vec a tou je fakt ze si nazval africky narod dokazom v existenicu osudu co je blud.
nie ja som to pochopil, ale som ti napísal, že tych 8 metrov nie je reálne a v to ani len sa nedá veriť preboha :wink:

ja viem, že ked mam na danú vec iný pohľad musím dokazovať svoje presvedčenie, ale ja som ti to tu už napísal najmenej 10-krát /môj pohľad na vec/ ale ty vždy chceš niečo viac a viac ale to sa nedá. Táto diskusia sa zvrtla len na moje dokazovanie a tvoju neochotu porozumieť môjmu vysvetleniu :wink: , žiaľ :!:

btw. africký národ som uviedol, len ako príklad, aby som to tebe lepšie vysvetlil - svoj pohľad na túto tematiku - ak som sa ťa tým dotkol, prepáč :)
mi-chau
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:nie ja som to pochopil,
keby si to pochopil, zistil by si ze je to svojska metafora a dalej sa k tomu nevyjadrujes
J.O.S.E napísal: ja viem, že ked mam na danú vec iný pohľad musím dokazovať svoje presvedčenie, ale ja som ti to tu už napísal najmenej 10-krát /môj pohľad na vec/ ale ty vždy chceš niečo viac a viac ale to sa nedá.
Nie, mna serie ze si uviedol "dokaz" a tym dokazom si myslel africanov
J.O.S.E napísal: Táto diskusia sa zvrtla len na moje dokazovanie a..
prepac ale este si nic nedokazal
J.O.S.E napísal:btw. africký národ som uviedol, len ako príklad, aby som to tebe lepšie vysvetlil - svoj pohľad na túto tematiku - ak som sa ťa tým dotkol, prepáč :)
Dotkol si sa ma len tym ze si to nazval "dokazom"

Inak si myslim ze to zacina byt kontraproduktivne.
J.O.S.E
King
King

mi-chau - s tými afričanmi to bol čisto iba príklad a zdalo sa mi že prave na nich sa to dalo vysvetliť tak aby si pochopil moje myslenie pre túto vec /príklad sa da uviesť aj na bohatých a chudobných a iné./ ja osobne proti afričanom nemam nič, len mi je ľuto že často vidím v televízii že nemajú ani čo do ust dať sú vychudnutý a prosia o to aby si mali čo do úst dať, ved rodičia takých malich detičiek sa nedožívajú často ai len 30 rokov - mysliš si že oni nemajú pravo na taký život ako napr. amici, ktorí od obezity umierajú ved to su protiklady ako plus a minus, ako hojdačka na ktorej sedí africke a americke dieťa s tým rozdielom že ta časť hojdačky na ktorej sedí američan malý tak je hore a malý afričan je zase dole - a ja si myslím že by to malo byť rovnovážne,

btw. skús si prečítať ten môj vôbec prvý príspevok v tejto teme tam je to bohovský vysvetlené aspon ako tomu rozumiem :?:

súhlasim, že to už začína byť trochu nudne pretože sa tu skôr ty a ja zameriavame na riešenie nepodstatných veci
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Niekedy si aj myslim že ten osud existuje.... Poviem priklad

Stretla som jedneho dobreho cloveka a stal sa mi dobrym priatelom. Bola to vlastne nahoda, stretli sme sa v autobuse. Povedala som si, ze nebyt toho autobusu, naozaj ho nestretnem. Ked v tom zrazu po par mesiacoch prisla ku mne kamaratka, ze mi chce niekoho predstavit. A bol to presne ten moj priatel! Ona totiz nevedela ze sa pozname. Tak som si povedala : No takze aj keby som ho nestretla v autobuse, predstavila by mi ho moja kamaratka. Bol mi sudeny....
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Alofok napísal:Niekedy si aj myslim že ten osud existuje.... Poviem priklad

Stretla som jedneho dobreho cloveka a stal sa mi dobrym priatelom. Bola to vlastne nahoda, stretli sme sa v autobuse. Povedala som si, ze nebyt toho autobusu, naozaj ho nestretnem. Ked v tom zrazu po par mesiacoch prisla ku mne kamaratka, ze mi chce niekoho predstavit. A bol to presne ten moj priatel! Ona totiz nevedela ze sa pozname. Tak som si povedala : No takze aj keby som ho nestretla v autobuse, predstavila by mi ho moja kamaratka. Bol mi sudeny....
hmm ktovie mozno ak by si nesla tym autobusom vsetko by bolo ine ... a kamaratka by ti nikoho nepredstavovala :D , ale to sa neda dokat ako tak ci ze sa neda dokazat ci ti bol sudeny alebo nie ako tak ci osud je alebo nie ..... hmm niektore veci su proste asi nad nase sily .... a mozno je niekedy lepsie ze je to tak ako to je , i ked ak mam osud dany tak zatial to je bieda heh :D ......... tym ze nevieme co nas caka mozme aspon snivat a snazit sa splnit si svoje sny , otazne je ci to vijde :D

//edit ... sorry za tuto vetu "i ked ak mam osud dany tak zatial to je bieda heh :D " , ale dajak som dnes zdeptany skola a vela dalsieho heh , ale to uz je na inu temu :D
mi-chau
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:... ako hojdačka na ktorej sedí africke a americke dieťa s tým rozdielom že ta časť hojdačky na ktorej sedí američan malý tak je hore a malý afričan je zase dole...
asi naopak, nie? african je chudak lahky. Inak uz sa do tejto debaty zapajat nebudem, po tom co priznavas ze africania boli piklad a nie dokaz a po dedukcii ze osud je element nedokazatelny a na vyse potom ako poznate moje stanovisko ukoncujem tieto hlboke riadky.
J.O.S.E
King
King

mi-chau napísal:asi naopak, nie? african je chudak lahky. Inak uz sa do tejto debaty zapajat nebudem, po tom co priznavas ze africania boli piklad a nie dokaz a po dedukcii ze osud je element nedokazatelny a na vyse potom ako poznate moje stanovisko ukoncujem tieto hlboke riadky.
afričania boli len príkladom, na ktorom som sa ti to všetko snažil vysvetliť a dôkazy nikdy mať nebudeš ak v to nebudeš veriť že to je naozaj tak. správne si písal že to ma súvis s vierou - ma a ked si raz niejakého iného presvedčenia ako napr. ja tak v moje slova nikdy veriť nebudeš,

ja toto všetko čo som uviedol považujem za dôkazy, pretože mne to stači na presvedčenie a na moje vysvetlenie fungovania kolobehu života - ja proste v to verím :) :wink:
Napísať odpoveď