Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Podla mna prekvapy Kezmarok a Martin a dufam ze 20-ke pomoze ta extraliga

a kosice by mohli konecne vyhrat titul lebo uz dlhe roky maju dobre muzstvo a nic
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja verim martinu!!!!!!!!!! :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak dnes nam to zacina. Tesim sa na zapas novacikov z Kezmarku a repre 20, aj ked myslim, ze dieru do sveta nespravia, najma vyber repre. Na favorita tipujem Slovan a Kosice, dalsimi adeptami by mohol byt Trencin ci Zvolen.
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Zabudol si na cierneho kona sutaze ...

Nitra GO !!!

Nitra ma na to dostat sa aspon do semifinale, s trochou stastia aj dalej :) (som zaslepeny fanusik ) :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pantagruel

aj Poprad môže byť čiernym koom ligy si myslím :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Slovan dostal po narocnej priprave proti silnym teamom na Kellys Cupe v Rakusku peknu lekciu ..
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

mirak2 napísal:Slovan dostal po narocnej priprave proti silnym teamom na Kellys Cupe v Rakusku peknu lekciu ..
JJ rovnako dnes proti silnemu Martinu....MHC :smt112 :aasmile29:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Slovan sice prekvapil (aj ked o vela nejde), ale ovela viac prekvapil vykon Kezmarku, ktory v Trencine prehral az po predlzeni.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tomasito napísal:Slovan sice prekvapil (aj ked o vela nejde), ale ovela viac prekvapil vykon Kezmarku, ktory v Trencine prehral az po predlzeni.
Slovan velmi neprekvapil, lebo som aj tipol na Martin 1X...ale na druhej strane Kežmarok ma tiež prekvapil...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly :) v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.

Slovan ma prekvapil
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Ten slovan.. :oops:
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá :roll:

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

dalver napísal:Ten slovan.. :oops:
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá :roll:

KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
hovi bol drahsi , preto chytal :roll:
J.O.S.E
King
King

správa

Drago napísal:Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly :) v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.

Slovan ma prekvapil
Klempa už má svoje roky - to bude asi aj tým :wink: , ale Hala ako hovoríš tak aj mna tým prekvapil ale to je pravdepodobne z toho začiatku a postupne pôjde s výkonmi hore :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

podla mna kezmarok bude silny lebo muzstvo ma dobre aj v trencine to ukazal lebo vyhraval 4:3 a len tak tak ze trencin vyrovnal ale dufam ze kosice uz konecne ziskaju titul
J.O.S.E
King
King

správa

No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší :?:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa DYLYNO »

J.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší :?:
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
J.O.S.E
King
King

DYLYNO napísal:no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
tak remiza byť nemôže mimochodom ak sa vriadnom hracom čase nerozhodne nasledujú nájazdy a víťaz berie tušim dva body a porazeny je bez bodu
Drago
Guru
Guru

J.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali :)

V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
J.O.S.E
King
King

Drago napísal:V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje :)
Drago
Guru
Guru

J.O.S.E napísal:tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje :)
Tak Kezmarok rozdrvil SR 20 7:1, a Trencin vyhral na Slovane 1:2 po predlzeni, tak Slovan po dvoch kolach bez bodu, to uz je vacsie prekvapenie nez v Martine.
Zamknuté