Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
-
Sagittarius
Guru
Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri goly
v zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.
Slovan ma prekvapil
Slovan ma prekvapil
Ten slovan..
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá
KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá
KK celkom prekvapil aj ked nebodoval, rovanko ako aj VSR SR 20, som myslel že dostanu viacej..
hovi bol drahsi , preto chytaldalver napísal:Ten slovan..![]()
Trochu necháopem jednu vec, prečo ked bol Hovi posledý týžden na liekoch s virozou, bol chorý a aj v novinách pisali, že schudol. Do kopy sa dal 2 dni pred zaciatkom ligy a oni ho tam postavia? Jano Chovan mal aj v priprave lepšie výsledky ako Hovi, celkom mu ide a aj tak nechytá![]()
správa
Klempa už má svoje roky - to bude asi aj týmDrago napísal:Bol som v Trencine na hokeji, a brankari boli jednoznacne najslabsimi clankami zostavy. Klempa bol slabucky jak cajicek, vsetko vyrazal pred seba, na druhej strane Hala dostal gol hned z prvej strely v 24. sekunde a uz sa to s nim viezlo. Kezmarcania vystrelili na branu mozno 10 - 15 krat a styri golyv zavere to Trencin pokaslal ked z vedenia 3:2 Kezmarok otocil za nejake 2 minuty na 3:4. Na konci sme vyrovnali a bolo predlzenie a pak najazdy. Aspon ze tie 2 body mame.
Slovan ma prekvapil
správa
No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali
btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší
btw. hrá sa aj zápas kola medzi Slovanom a Trenčínom - repríza minuloročného finále, kto podľa vás bude uspešnejší
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...J.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali![]()
tak remiza byť nemôže mimochodom ak sa vriadnom hracom čase nerozhodne nasledujú nájazdy a víťaz berie tušim dva body a porazeny je bez boduDYLYNO napísal:no ja to tipujem na remizu, ani BA a ani TN sa nejak v prvom kole nepredviedli..podla mna to bude hokej, ktory sa bude hrat len v strednom pasme....no uvidime...
V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatkyJ.O.S.E napísal:No dnes sa hrá zápas Kežmarok - Slovensko 20, dúfam že sa rozhodne až na samostatne nájazdy, aby to bolo dramaticke až do poslednej chvíle, obidve mužstva podali dobrý výkon v prvých zápasoch ale aj obidve prehrali![]()
tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspejeDrago napísal:V zapase Slovan - Trencin to vidim skor na Slovan, ktory je na domacom lade velmi tazko k porazeniu. Kezmarok - SR 20, tu zvitazi Kezmarok, maju celkom dobry kader, ked som bol predvcerom v Trencine tak som sa divil akych maju hracov, kedze som nesledoval letne prestupy. Skusenosti Pavlicka, Skoviru, Sechneho budu mat navrch proti mladickej neskusenosti dvadsiatky
Tak Kezmarok rozdrvil SR 20 7:1, a Trencin vyhral na Slovane 1:2 po predlzeni, tak Slovan po dvoch kolach bez bodu, to uz je vacsie prekvapenie nez v Martine.J.O.S.E napísal:tak to som nevedel že aj pavličko spolu so Skovirom tam hrajú, Šechneho viem lebo som bol na zápas ešte minulu sezonu čo hrali proti Humennemu /odkiaľ som/ a bavil veľmi dobre, ale to že títo dvaja odchovanci Popradu tam hrajú je pre mna novinka - tak to asi ten Kežmarok uspeje