ake mate vy ? čo je lepšie?
vzduch vs. olej
-
bEnG
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
vzduch vs. olej
chcel som sa ešte opýtat či je lepšia vzduchová alebo olejová vidla ja mam vzduchovu a jazdi sa na nej super ale všetci kamoši maju olejove a skusal som si na nich zajazdit ale je to jakesi divne oproti tej vzduchovej
jj.. vzduchovky sú lepšie. Na XC je v súčasnosti asi to najlepšie Reba od RockShoxu alebo upravený Epicon od Suntour.. 
Inak som menil pružinového Relica od Manitou za spomínanú Rebu s DualAir a Motion Control a neviem čo všetko.. a oproti Relicu je to nádherná žehlička.. pekne rovná nerovnosti.. doporučujem!
Inak som menil pružinového Relica od Manitou za spomínanú Rebu s DualAir a Motion Control a neviem čo všetko.. a oproti Relicu je to nádherná žehlička.. pekne rovná nerovnosti.. doporučujem!
-
rixo
Light Professional
jak tak kukam ,tvojepripsevky asi si skladas bike ze?:)ja som mal pruzina/olej a bol som celkom spokojny no chcel som si kupit stance flow 07 od jedneho chalana ,tak som predal tu pruzina/olej a ze si idem kupit stance flow... a on ju predal!
to ma strasne nasralo a som si povedal a sak co, a teraz jazdim na rst gila plus t6:D
-
bEnG
Medium Expert
nie neskladam mam bike celkom slušný ale rozmýšlam že by som možno pár vecí vymenil na niečo lepšierixo napísal:jak tak kukam ,tvojepripsevky asi si skladas bike ze?:)ja som mal pruzina/olej a bol som celkom spokojny no chcel som si kupit stance flow 07 od jedneho chalana ,tak som predal tu pruzina/olej a ze si idem kupit stance flow... a on ju predal!to ma strasne nasralo a som si povedal a sak co, a teraz jazdim na rst gila plus t6:D
motion control nie je nahodou nieco ako spv u manitou?brm napísal:...na tlmenie je: Motion Control - otev. olej. lázeň
mne osobne sa paci vidlica force kilo. http://www.yatego.com/zweirad-linss/p,4 ... 019fc1890f