ACER Aspire 1510
-
midnight_man
Guru
ACER Aspire 1510
Mam doma tento book..problem je ze na nom troska hapruje grafa...popisem...pri biose..a bootovani win robi kadeake ciarky a podobne...ked sa pusti win tak je v pohode...ani necekne...problem je ze sa neda nainstalovat ovladac...proste to vzdy hodi BSD a padne..je tam HOME edition lebp XP nemam pri 2003 server edition to uz pri instalaciii hodi BSD(bezne som tento system uzival na bookoch) pri knopix linux su stale ciarky cez displej...poradite mi co je styM? treba vymenit grafu? cize celu dosku..alebo sa to da dako oserinkat? kedze to wo win ide fajne..len bez ovladaca
dakujem
Re: ACER Aspire 1510
cau,mne nieco podobne robilo na vymenenej doske v notebooku kde bol rad 9700, .. poskusal som vsetko mozne, potom nejakym zazrakom to chvilu slu,nainstaloval som ovladace, poprepinal vsetky moznosti kompatibility a odvtedy to ide...netusim,kde bola chyba,,ani v servise nevedeli..midnight_man napísal:Mam doma tento book..problem je ze na nom troska hapruje grafa...popisem...pri biose..a bootovani win robi kadeake ciarky a podobne...ked sa pusti win tak je v pohode...ani necekne...problem je ze sa neda nainstalovat ovladac...proste to vzdy hodi BSD a padne..je tam HOME edition lebp XP nemam pri 2003 server edition to uz pri instalaciii hodi BSD(bezne som tento system uzival na bookoch) pri knopix linux su stale ciarky cez displej...poradite mi co je styM? treba vymenit grafu? cize celu dosku..alebo sa to da dako oserinkat? kedze to wo win ide fajne..len bez ovladacadakujem
-
vladino001
Light Professional